reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dziewczyny ja rozumiem wszystko ale co Wy dzisiaj robicie jak tam tak pada? :> Haaaalo !!

Andrzelika na brzuch to brzuszki i hula hop :)) Jolit@ go chwali a ja też nie narzekam :D

Aaa i jeszcze mi powiedzcie czy moge zjeść tatar wołowy ? ;> Bo nie znalazłam innego w sklepach :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mąż pojechał do ortopedy, maly śpi - ale już godz, wiec zaraz koniec a ja sobie siadlam :D
burdel jest, zmywarka do wypakowania, brudne gary do zapakowania, do zmycia to co nie do zmywarki a ja siedze.. :D ale dziwnie :-):-):-)

zjadłam dziś chyba z 8 kostek czekolady :dry::dry::dry::dry::dry: naleśniki ze szpinakiem i śledzie :shocked2: to od pory obiadowej :p

Alusia - ja dziś ledwo żyję, chyba taka pogoda... ale byłam u mamy i na małym spacerku, bo wieje.
Jadłospis też mam pod psem:3 x michałek + prince polo + pół kg truskawek i pół kalafiora. No zobaczymy, czym się dziś jeszcze uraczę. Najchętniej wypiłabym lampkę dobrego wina i poszła spać :tak:
Dorota - dajesz radę widzę ;-) cóż, u mnie też wysokiego połysku w mieszkaniu nie ma, choć zazwyczaj w piątki się przykładam. dziś to mam w...nosie :-D mamy w końcu Dzień Dziecka nieprawdaż?
Andzelika - dziewczyny ćwiczą jakieś ABS (kojarzy mi się z tym samochodowym :-D) i jakieś AW6 czy 6AW będą później, to pewnie Ci coś podpowiedzą. Ja zazwyczaj pozbywałam się brzuszka poprzez szybki marsz (ale taki, że puls na kardio i minimum godzina) ale teraz za wysoka temperatura i moje dziecię nie wytrzymuje godziny bo marudzi, więc nie maszeruję, ani na brzuch nic nie robię.

no pewnie, przecież to chude mięsko, jeśli zjesz jakieś 100 gr to pewnie jakieś 300 kcal. sprawdź w tabeli kalorii czy możesz zjeść 150 gr.

reklama
Ala, pojechał z ojcem ale wraca już z kolegą..tzn kiedyś wróci bo jeszcze czeka :dry::dry::dry:
mój czas wolny już się skończył, byłam w warzywniaku, ogarnięty bajzel ale niestety dziecko nie ogarniete :-D:-D:-Dcaly czas mama i mama i ryczy :/ niech to będą te zeby bo jak taka mieka dupka z neigo będzie to głowa już boli :-D:-D:-D a ja tatara nie tkne, jakoś mnie to brzydzi :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Iza dałabym radę, ale z moim meżem to przegięcie :/ daj mi leki, zrób śniadanie, daj lód, zabierz lód, daj mi pić, weź podłącz telefon, pomóż mi sie ubrać, pościel lożko, daj lód, weź lód...etc.... :/ :/ aha i mega tekst mojego po wyjściu ze szpitala jak zjadał moje ciasto " nie wiem czy to po szpitalu mi tak smakuje, czy takie dobre..ale nie, nie możliwe, żeby takie dobre... " myślałam, że go zdziele....i jeszcze pare takich zabawnych uwag, które miały być smieszne, ciekawe dla kogo ??? !!!:no::no::no::no::no:

a ciasto było dobre :p zjadłam pół:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry