Czesc dziolchy
Ja wlosow jednak nie pojechalam robic ,doszlam do wniosku,ze dam se siana
farba sie troche zmyla i kolor jest duzo jasniejszy
wcale nie taki zly ,i nawet pasemka,ktore mialam przeblyskuja,mam fajne refleksy a ta znajoma do ktorej jutro jade tez jest fryzjerka to mi podetnie jutro 'po mojemu' bardziej przy twarzy wycieniuje ...i narazie zostawiam tak,na jakis miesiac ;-)
Z rana jezdzilam po sklepach i butow szukalam ,bo nie mam takich hmmm na wyjscie na disco ,mam na koturnie ale to takie do latania na codzien wygodniaszki ale te co kupilam to prawie te same tylko zrobione na bardziej elegancki styl.Ta sama firma i tak samo wygodne ,tylko troche bardziej szykowniejsze o takie
Schuhe, Stiefel und Mode günstig online kaufen | gebrüder götz :-) ja z moimi nogami moge zapomiec o sexy szpilach
Zaczelam pisac tego posta dawno,teraz koncze,wiec nie wiem co tam jeszcze naskrobalyscie....w tym czasie Maja poszla z chlopakiem mojej szwagierki i ich psem na spacer ,wyrznela gdzies na jakiejs szlakowie ...obdarte ma cale rece
jak dlugo zyje to przy mnie sobie czegos takiego nie zrobila a puscilam ja z ADHD-owcem i o
bo Stefan to taki podstrzelony wariat........nie to,ze mam mu za zle,moje dziecko sie przewrocilo pod jego opieka,no ale .....
U mnie nie ma komarow,ale lataja jakies inne dziwne stwory
nie gryzace...
Neciuszka witaj ;-)
Edysia pieknie mieszkasz
Kropka ciekawy kolor wlosow ma Twoj Bartus
Mateuszkowa wlasnie,fladro jedna
ja od paru dni tez malo jem.........mam nadzieje,ze waga mi to w sobote wynagrodzi,nie moge miec brzucha na sobote ,oczywiscie pojecia nie mam w co mam sie ubrac na te cale discko,ostatnim razem nie bylo problemu bo byl bal przebierancow i bylam diablica ale tym razem trzeba sie ubrac normalnie.
Budze moja poszkodowana ;-) bo po blizszym spotkaniu z gleba cos ja zmoglo i zasnela na fotelu...