reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Toxi i Gaa Wy to naprawde jesteście kurcze motywacą dla człowieka... a tylko kręce hula hopem robie agrafką i brzuszki i nic wiecej ;/

Ala ważne, że robisz cokolwiek ze swoimi mięśniami, niestety sama dieta i nic nie robienie nie pomaga a dodajmy jeszcze to, że za dziećmi też sie nabiegasz a to też forma ćwiczeń:-p

I fajny dzionek to może by był gyby nie fakt, że ja głównie będę pielić - ałć już mnie kręgosłup boli:-p

reklama
Gaja, umknął mi gdzieś twój stepper. : D Ale to dobrze. Bieganie jest dobre, świerze powietrze robi cuda. : D
Ja póki co biegać nie mogę, naciągnęłam sobie skośny mięsień brzucha, koszmar jakiś. -,-
Alusia, potrzebowałam humoru mojej mamy i w ogóle jej po tych wszystkich akcjach. Ale już starczy. : D

Jak będę w Polsce to będę kręcić hula hopem. :-D I spróbuje na skakance skakać. Biegać nie mogę bo pod prawym żebrem czuje taki ból, że oddychać nie mogę. Niech mi to już przejdzieee.. *_* Może przy skakance nie bedzie tak boleć.

Toxi nasmaruj maścią przecwizapalną i przeciwbólową:tak:

A ja np na steperze nie ćwiczę tylko w pozycji wyprostowanej robię np 2 minuty normalnie, potem 2 minuty na ugiętych kolanach (wtedy dopiero czuć mięśnie) i 2 minuty pochylona (tylne partie ud wtedy najmocniej pracują i tak na zmianę 20 minut.

Acha i zaliczyłam już me ćwiczenia - 45 minut:tak:

Cześć Dziewczyny :)
Muszę się Wam przypomnieć jak Editek trochę ;)
Ala - dzięki za wczorajsze usprawiedliwienie ;)
buty? wyleczyłam się z tanich i ze skóry ekologicznej... mój B. uwielbia szpilki i właśnie chyba w środę wyrzuciłam 4 pary na śmietnik: wszystkie popękały-dramat! dlatego od pewnego czasu kupuję tylko skóra ale na lato również baleriny ze szmaty jak ostatnio w Bacie za ... 40 pln. Te ze skóry jednak nie są aż tak tanie :/
Toxi - podziwiam samozaparcie z czekoladą i wodą. Ta czekolada była u Ciebie w domu? i odpuściłaś....? :szok: u mnie by mnie przeszło.
Ja wczoraj na działce miałam menu dietowe ;) Doroty:
2 gołąbki, 3 suche pajdy (dosłownie, kupiłam pyszny chleb dla B. i nie mogłam się opanować...), 2 herbatniki, 2 plasterki szynki i tak od 14 do 18 co godzinkę ciągle coś podżerałam :baffled: na wagę nie staję.
A gdzie Dorota, bo nie mogę się doczekać tego, co wczoraj robiła?
Jadła lody? Winko?
Dziś natomiast mam barrrrrdzo dietowo: 2 kawy, pół marchewki, 3 łyżki szpinaku, plaster ziemniaczka, 2 cm banana, i awantura z B. :wściekła/y:
zgadnijcie o co....?????
Edysiek, Gaja - dajcie znać jak u Was po mrozie? U nas dramat - to, czego moja mama nie przykryła fizeliną - zmarzło. U mnie wszystkie pomidory i część kwiatków. U mojej mamy zmarzły nawet przykryte cukinie, dynie i winogrona....:-( a były wyśmienite. Było u nas -6 stopni. :szok:
Gaja - a ja Ciebie z Twoimi ćwiczeniami doskonale rozumiem. Ćwicz, mięśnie - jak mówisz - i tak wyglądają lepiej niż nie ćwiczona sylwetka.
I też mam tak jak Ty - jak mi się coś u siebie nie podoba, to źle się z tym czuję, zamęcza mnie myślenie o tym, wrrrr...
Jolit@ - czy Ty mieszkasz gdzieś w skandynawii...? w Dziewczynie z tatuażem właśnie tam były takie klimaty: deszcz, ponuro, buro, zimno... Co to za region DE? współczuję, mi powera daje słońce, ale niezły pomysł z tym napojem izotonicznym, muszę zakupić.
Życzę słońca! :)
Editek - to masz nóżkę jak moje dziecko... ;);););) żartuje. ale naprawdę okruszek zamiast stópki, jak u dziecka. Ja mam jak dziewczyny skarżące się na wielkość: 40/40,5 ale u mnie buty są w sklepach - zapraszam na zakupy :D
Zaraz Bartuś wstanie i spadam na działkę - odreagować. Gaja, plewimy dziś razem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kropka hmmm,o co moglas sie poklocic ze swoim B ?? za malo seksu?;-)

Ja mieszkam w gorach ... ja mam same lasy,jeziora,pola,laki,zakrety ...gorki,na jakich swiatlach nie stoje autem to zawsze pod gorke albo z gorki.Zima jest masakra ,zawsze mamy snieg a w Kolonii 50 km. dalej nie ma. Moja miejscowosc nazywa sie ...Gummersbach :happy2: Nie wiem gdzie mnie tu przywialo,za mezem przyjechalam :tak:

Ide sprzatac,chyba bedziemy miec gosci dzisiaj.

ok dopiero wróciłam z zakupów, jednak na działke pojedziemy ale nie będziemy grilować - chyba, bo w sumie mój T. wróci z pracy głodny a zanim grill się zrobi to zeżre na pół surowe:-p

Kropeczko u nas takich przymrozków nie było także raczej nic nie wymarzło, dziś looknę dokładniej:tak:

hej kobitki
ja przelotem-dosłownie !!
dziecko urządza dzikie harce i bunty, że spać nie będzie, a już dawno powinien! szykowaliśmy się na kino i marnie to widze, a moja matka tylko co chwile smsy, kiedy będziemy bo może Mati pospałby u nich , ale ja tego nie widze:no::no::wściekła/y:

tak, zjadłam wczoraj hot doga po 22 !!!!!!!!!! i to z takiej parówki ze słoika :no:nie wiem co nami zatrząsnęło, ale mąż wypatrzył i kupił, niedobre to i tyle

Iza o co znowu poszło ??? nie ta pozycja ? :p dziś widziałam baleriny ze skóry jedne wewnatrz tylko za 59 zł i drugie całe ze skórki za 319, zgadnij, które wybrała(bym) bo jeszcze nie kupiłam.. te całe ze skórki były jakies dziwne.. i dużo brzydsze..eh, no cóz, a powiedz jakie to sklepy masz z obuwiem na wielkie stopy ?:-D odrazu mówię, że sieciówki w marketach i nie tylko nie raczą mnie rodzajem i rozmiarem ...

Jola posprzatałaś ? :-) miejmy nadzieje, że mroczne klimaty odejdą, chociaz ja lubię taką pogodę, ale na dłuższą mete chyba bym nie wytrzymała

Żanetka girll mniam mniam a chlebek z grila to w ogóle pycha, w sumie masz racje mięsnie lepsze niz zwis-skórny sadłem opasany, ale chcesz dalej rozbudowywac mięśnie ? może wystarczy 3-4 razy w tyg ćwiczyć ?

Edytka i jak Twój FB? ;-) mnie wciąga, ale nie na tyle, żeby wariować ;-) już mi przeszło..

Aga wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, ja się wręcz dusze u teściów i swoich rodziców, takie bezpieczne 3-4 godz max !! i domek..

Editek, ja ostatnio zakupiłam adidasy w decathlonie do biegania-specjalne ale nie szalałam z tym, żeby były markowe, raczej w adidasach nie chodzę, ba! w ogóle nie chodze, za to uwielbiam tenisówki i te markowe być mogą :-D a dla dziecia markówki już stoją i czekają bo narazie za duże, ale promocja była :-D:-D i rozmiar stopy też masz problemowy, no w hello kitty wyglądalabyś zabawnie hehehe ;-))) wybór butów na 37-38 i tyle

Ala wcale nie mało cwiczysz, wazne że cokolwiek robisz, a nie rozwalisz się na kanapie z czipsami i nie chce mi się, schudłas już, efekty widać więc działaj dalej :tak:

Hej Kochane ;)
Co tu taka cisza? :)

Gaja jak tam na działce? Gril zaliczony? ;)

Mateuszkowa doszliscie do tego kina? Czy mały Wam nie pozwolił?

Kropeczka a Ty jak tam na działce? ;)

Edysiek to pewnie próbuje nowy namiot ;)

Toxi a Ty gdzie?

Jolitk@ masz te nowe auto ? Jakie pochwal się ;)

Editek wróciłaś? Odpoczełaś troszke na tej wsi? ;))

:*
Mysmy byli na zakupach bo w poniedziałek robie urodziny mężowi a we wtorek jedzie na motor na 2 dni będzie cisza i spokoj w domu :) nie licząc tego że ja znowu będe miala jakieś chore wymysły że mnie zdradza ;P
Jutro jedziemy na gielde motocyklową do Katowic ;) a potem bede sprzatać, tort robić i tak zleci niedziela ;)

Gaja, smarowałam i smaruje, i póki co boli przy wysiłku. Jak robię brzuszki to tylko nie boli w ogóle wtedy.. :confused:

Kropeczko, nie u mnie. Ja w domu odkąd jestem sama mam biedną lodówke. Same warzywa, mleko, jajka, jakieś owoce, jogurty i tyle. Żadnych słodyczy. : P U mojej mamy zaś tego jest pełno.. :baffled: Ja jak jestem po @ to daje rade się powstrzymać, przed nigdy. :sorry2:

Dorotko, w domu najlepiej.: P Ale i tak teraz tydzień u siebie posiedze a potem w Gdańsku już się od rodziców nie wywine do września. :dry:

Alusia, tu jetem. :-D

Burza jest u mnie. ;/ A taka ładna pogoda była..

reklama
Toxi no ale jaka potem będzie radość i swoboda jak wrócisz we wrześniu do siebie :)) ;))

Znowu przynudzam na zamkniętym ..

Do góry