hej kobitki
ja przelotem-dosłownie !!
dziecko urządza dzikie harce i bunty, że spać nie będzie, a już dawno powinien! szykowaliśmy się na kino i marnie to widze, a moja matka tylko co chwile smsy, kiedy będziemy bo może Mati pospałby u nich , ale ja tego nie widze
tak, zjadłam wczoraj hot doga po 22 !!!!!!!!!! i to z takiej parówki ze słoika
nie wiem co nami zatrząsnęło, ale mąż wypatrzył i kupił, niedobre to i tyle
Iza o co znowu poszło ??? nie ta pozycja ?
dziś widziałam baleriny ze skóry jedne wewnatrz tylko za 59 zł i drugie całe ze skórki za 319, zgadnij, które wybrała(bym) bo jeszcze nie kupiłam.. te całe ze skórki były jakies dziwne.. i dużo brzydsze..eh, no cóz, a powiedz jakie to sklepy masz z obuwiem na wielkie stopy ?
odrazu mówię, że sieciówki w marketach i nie tylko nie raczą mnie rodzajem i rozmiarem ...
Jola posprzatałaś ? :-) miejmy nadzieje, że mroczne klimaty odejdą, chociaz ja lubię taką pogodę, ale na dłuższą mete chyba bym nie wytrzymała
Żanetka girll mniam mniam a chlebek z grila to w ogóle pycha, w sumie masz racje mięsnie lepsze niz zwis-skórny sadłem opasany, ale chcesz dalej rozbudowywac mięśnie ? może wystarczy 3-4 razy w tyg ćwiczyć ?
Edytka i jak Twój FB? ;-) mnie wciąga, ale nie na tyle, żeby wariować ;-) już mi przeszło..
Aga wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, ja się wręcz dusze u teściów i swoich rodziców, takie bezpieczne 3-4 godz max !! i domek..
Editek, ja ostatnio zakupiłam adidasy w decathlonie do biegania-specjalne ale nie szalałam z tym, żeby były markowe, raczej w adidasach nie chodzę, ba! w ogóle nie chodze, za to uwielbiam tenisówki i te markowe być mogą
a dla dziecia markówki już stoją i czekają bo narazie za duże, ale promocja była
i rozmiar stopy też masz problemowy, no w hello kitty wyglądalabyś zabawnie hehehe ;-))) wybór butów na 37-38 i tyle
Ala wcale nie mało cwiczysz, wazne że cokolwiek robisz, a nie rozwalisz się na kanapie z czipsami i nie chce mi się, schudłas już, efekty widać więc działaj dalej