reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
alusia - no przestan.......... bo bedzie kara ! ty jestes na diecie i za to juz wielkie brawo :-)

Dzięki. No czekam na 6 z przodu i zrobie wszystko żeby mieć nawet 5 :-D
Dobra Kochane lece spać ;) do jutra ;*
Śpijcie dobrze :-)
Jutro z racji że mój mąż jest w domu bede miala znacznie mniej czasu ale wpadne napewno :*

alusia no ja o 5 z przodu moge pomarzyc, tu juz brak determinacji!
ja rowniez uciekam spokojnej nocki :-)

Edysiek - no cośjest na rzeczy z ta pracą, ogólnie wtedy dzień nie jest taki rozlazły ;-) Cocakurat u mnie totalnie nie ma takiej "stalości" w pracy, więc np. Niemam opcji zaplanować sobie że co 3h muszę coś zjeść :-( Zdarza się i tak, że przezcały czas jak jestem w pracy nawet nie mam czasu żeby sie napić o jedzeniu niewspominająć - ale na szczeście nie jest tak na codzień, bo w ogóle bym nieschudła ;-) Bo wiadomo, ze po nie-jedzeniu wracam do domu i robię buszowanie polodówce i zjadłabym cokolwiek ;-)

Jolit - hula hopświetna sprawa ALE ja zainwestowałam i nic z tego nie wysżło bo jak by się niestarała to nie jestem go w stanie utrzymać ;-) Masakra jakaś! A i tak kupiłamciężkie i duże, więc teoretycznie "łatwiejsze" - no ale koniec końcówod pół roku leży i się kurzy ;-) Trzymam więc kciuki, zebyś umiała - ja chybapo prostu jestem w tym lewa, co mnie dziwi, bo jak byłam mała to umiałam! Mój Mpo moich niepowodzeniach tz spróbował i Mu nie szło, ale po jakimś czasie (jatez póbowałam wiele, wiele razy) zaczęło Mu wychodzić, a mi nie! A co dosmarowania to jakoś nie moge się do tego przekonać - nie lubię żadnychkremów/masci/mleczek itp. - ale podobno świetnie ujedrniająco działa masażbańką chińską - można samemu sobie robić pod prysznicem. Z własnych doświadczeńwiem, ze boli i że się paskudne siniaki robią - dlatego krótko wytrwałam i oujedrnieniu to się nie wypowiem, ale moja kuzynka przez 2 miesiące masowała siętak co 2 dzień i nie dośc, ze cellulit zniknął (no nie wirzyłam póki niezobaczyłam :-D) no i w ogóle wygląda Jej skóra rewelacyjnie - więc możerzeczywiście coś w tych bańkach jest :-)

Alusia - no cel mamypodobny, wiec tym bardziej Cię dopinguję - może sama mnie tez to pociągnie wdół - tzn. Dół z kilogramami :-D
Eh, a jak napisałaśo biustonoszu to mnie naszła nostalgia, ze ja tez nie pamiętam kiedy spałam bez- jakoś tak po ciązy i karmieniu (a karmiałam 18ms) zostało mi ciągłe chodzeniew biustonoszu - no i może dlatego cyce mi nie obwisły - a przynajmniej obwisłyniewiele ;-) Ja ogólnie zawsze noszę 36D (mniej więcej 80D, choć jak ważyłamkiedyć 60kg i nosiłam rozmiar 36 - ehh te czasy - to nosiłam 36C), a podczaskarmienia to miałam takie 36G (masakra!) i mi się rozstępy na piersiachporobiły :-(

Toxicstar - wow, torzeczywiście młodziutka jesteś! No ale to nie wiek tak na serio mówi odojrzałości, więc tylko tak na serio pozazdrościć, ze Twój Synek będzie miałmłodych rodziców :-D

Mateuszkowa - no jajestem mega zaskoczona, ale trzymając po 3s (bez żadnych strat, a wiadomo, żena samo podnoszenie nogi/nóg, zmianę ćwiczenia itd. tez jakiś czas przypada) tow 42 dniu wychodzi 21 minut - więc jest 10 na te pozostałe "czynności"- tak jakoś mnie to zaintrygowało, więc sobie policzyłam ;-) Kontrowersje sątez czy jak jest np 12 powtórzeń, to czy w ćwiczeniach 1,3 i 5 robi sie po 12powtórzeń każdą nogą, czy oboma (wtedy na jedną wypada 6, więc różnica spora;-)) - ponoć ma być własnie oboma, ale ile osób tyle wersji ;-)
A wody to takoptymalnie jest coś koło 1,5-2 litrów (i więcej) - ja potrafie i 3-4 dzienniewypić :-D

Witam dziewczyny :-) ja już na nogach i robie sobie kawke. Dzieciaki się pochorowały. Jasio całą noc kaszlał a Olek się obudził z katarem :no: więc musze ich szybko stawiać na nogi. Nie wiem czy takim maluchom moge podać mleko z czosnkiem?

Phoenix mi się duże piersi podobają i też mam na moich rozstępy ale tym akurat się nie przejmuje bo są bardzo jasne :-D a ten masaż tymi bańkami chińskimi to chyba byłą by fajna sprawa ale też boje się bólu :-D

witam się i ja i jednocześnie żegnam na kilka dni, chyba że jakoś uda mi się do neta dojść;-)

Wy tu o piersiach, no mi nie ma co wisieć mam miseczkę małe B:-( jestem płaska jak deska do prasowania, jeszcze jak te oszukańcze push-upy włożę to jakoś wyglądają ale bez to żenada biorąc pod uwagę resztę proporcji mego ciała:eek:

reklama
To ja myślałam, że ja dzisiaj szybko wstałam, a tu już są ranne ptaszki
:-)
Mąż mnie obudził a potem Angelę, bo się wyspał :baffled: Choć my i tak zawsze szybko wstajemy.

Phoenix to prawda, że lepiej nie robić za dużych przerw w jedzeniu, bo potem człowiek się na nie rzuca :tak:
Alusia
zdrówka dla dzieciaczków. Nie wiem czy można mleko z czosnkiem dawać, a po za tym czy zechcą wypić :confused: Możesz spróbować. Myślę, że dobrze zadziała duża dawka witaminy C.

Gaja to chyba masz podobny rozmiar do mnie, tyle że ja jak tyje to cycki też, a jak chudnę to maleją :eek: Ale trudno wolę być szczupła z małymi cyckami :-p Ważne polubić siebie taką jaką się jest. O ile na wga mamy jakiś wpływ, to na to już nie za bardzo.

Do góry