reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
alusia - no przestan.......... bo bedzie kara ! ty jestes na diecie i za to juz wielkie brawo :-)

Dzięki. No czekam na 6 z przodu i zrobie wszystko żeby mieć nawet 5 :-D
Dobra Kochane lece spać ;) do jutra ;*
Śpijcie dobrze :-)
Jutro z racji że mój mąż jest w domu bede miala znacznie mniej czasu ale wpadne napewno :*

alusia no ja o 5 z przodu moge pomarzyc, tu juz brak determinacji!
ja rowniez uciekam spokojnej nocki :-)

Edysiek - no cośjest na rzeczy z ta pracą, ogólnie wtedy dzień nie jest taki rozlazły ;-) Cocakurat u mnie totalnie nie ma takiej "stalości" w pracy, więc np. Niemam opcji zaplanować sobie że co 3h muszę coś zjeść :-( Zdarza się i tak, że przezcały czas jak jestem w pracy nawet nie mam czasu żeby sie napić o jedzeniu niewspominająć - ale na szczeście nie jest tak na codzień, bo w ogóle bym nieschudła ;-) Bo wiadomo, ze po nie-jedzeniu wracam do domu i robię buszowanie polodówce i zjadłabym cokolwiek ;-)

Jolit - hula hopświetna sprawa ALE ja zainwestowałam i nic z tego nie wysżło bo jak by się niestarała to nie jestem go w stanie utrzymać ;-) Masakra jakaś! A i tak kupiłamciężkie i duże, więc teoretycznie "łatwiejsze" - no ale koniec końcówod pół roku leży i się kurzy ;-) Trzymam więc kciuki, zebyś umiała - ja chybapo prostu jestem w tym lewa, co mnie dziwi, bo jak byłam mała to umiałam! Mój Mpo moich niepowodzeniach tz spróbował i Mu nie szło, ale po jakimś czasie (jatez póbowałam wiele, wiele razy) zaczęło Mu wychodzić, a mi nie! A co dosmarowania to jakoś nie moge się do tego przekonać - nie lubię żadnychkremów/masci/mleczek itp. - ale podobno świetnie ujedrniająco działa masażbańką chińską - można samemu sobie robić pod prysznicem. Z własnych doświadczeńwiem, ze boli i że się paskudne siniaki robią - dlatego krótko wytrwałam i oujedrnieniu to się nie wypowiem, ale moja kuzynka przez 2 miesiące masowała siętak co 2 dzień i nie dośc, ze cellulit zniknął (no nie wirzyłam póki niezobaczyłam :-D) no i w ogóle wygląda Jej skóra rewelacyjnie - więc możerzeczywiście coś w tych bańkach jest :-)

Alusia - no cel mamypodobny, wiec tym bardziej Cię dopinguję - może sama mnie tez to pociągnie wdół - tzn. Dół z kilogramami :-D
Eh, a jak napisałaśo biustonoszu to mnie naszła nostalgia, ze ja tez nie pamiętam kiedy spałam bez- jakoś tak po ciązy i karmieniu (a karmiałam 18ms) zostało mi ciągłe chodzeniew biustonoszu - no i może dlatego cyce mi nie obwisły - a przynajmniej obwisłyniewiele ;-) Ja ogólnie zawsze noszę 36D (mniej więcej 80D, choć jak ważyłamkiedyć 60kg i nosiłam rozmiar 36 - ehh te czasy - to nosiłam 36C), a podczaskarmienia to miałam takie 36G (masakra!) i mi się rozstępy na piersiachporobiły :-(

Toxicstar - wow, torzeczywiście młodziutka jesteś! No ale to nie wiek tak na serio mówi odojrzałości, więc tylko tak na serio pozazdrościć, ze Twój Synek będzie miałmłodych rodziców :-D

Mateuszkowa - no jajestem mega zaskoczona, ale trzymając po 3s (bez żadnych strat, a wiadomo, żena samo podnoszenie nogi/nóg, zmianę ćwiczenia itd. tez jakiś czas przypada) tow 42 dniu wychodzi 21 minut - więc jest 10 na te pozostałe "czynności"- tak jakoś mnie to zaintrygowało, więc sobie policzyłam ;-) Kontrowersje sątez czy jak jest np 12 powtórzeń, to czy w ćwiczeniach 1,3 i 5 robi sie po 12powtórzeń każdą nogą, czy oboma (wtedy na jedną wypada 6, więc różnica spora;-)) - ponoć ma być własnie oboma, ale ile osób tyle wersji ;-)
A wody to takoptymalnie jest coś koło 1,5-2 litrów (i więcej) - ja potrafie i 3-4 dzienniewypić :-D

Witam dziewczyny :-) ja już na nogach i robie sobie kawke. Dzieciaki się pochorowały. Jasio całą noc kaszlał a Olek się obudził z katarem :no: więc musze ich szybko stawiać na nogi. Nie wiem czy takim maluchom moge podać mleko z czosnkiem?

Phoenix mi się duże piersi podobają i też mam na moich rozstępy ale tym akurat się nie przejmuje bo są bardzo jasne :-D a ten masaż tymi bańkami chińskimi to chyba byłą by fajna sprawa ale też boje się bólu :-D

witam się i ja i jednocześnie żegnam na kilka dni, chyba że jakoś uda mi się do neta dojść;-)

Wy tu o piersiach, no mi nie ma co wisieć mam miseczkę małe B:-( jestem płaska jak deska do prasowania, jeszcze jak te oszukańcze push-upy włożę to jakoś wyglądają ale bez to żenada biorąc pod uwagę resztę proporcji mego ciała:eek:

reklama
To ja myślałam, że ja dzisiaj szybko wstałam, a tu już są ranne ptaszki
:-)
Mąż mnie obudził a potem Angelę, bo się wyspał :baffled: Choć my i tak zawsze szybko wstajemy.

Phoenix to prawda, że lepiej nie robić za dużych przerw w jedzeniu, bo potem człowiek się na nie rzuca :tak:
Alusia
zdrówka dla dzieciaczków. Nie wiem czy można mleko z czosnkiem dawać, a po za tym czy zechcą wypić :confused: Możesz spróbować. Myślę, że dobrze zadziała duża dawka witaminy C.

Gaja to chyba masz podobny rozmiar do mnie, tyle że ja jak tyje to cycki też, a jak chudnę to maleją :eek: Ale trudno wolę być szczupła z małymi cyckami :-p Ważne polubić siebie taką jaką się jest. O ile na wga mamy jakiś wpływ, to na to już nie za bardzo.

Do góry