reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Edysiek to mają zajęcie :-) a zdjęcia no jestem pełna podziwu :-) ja sobie teraz chyba zrobie zdjęcie ooo jutro ! Ubiore sobie jakis tam ciuszek i potem dla porownania zrobie w tym samym. Kurcze żeby mi się tylko udało do sierpnia no najlepiej do lipca no ale :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dopiero jak zobaczyłam się na zdjeciu, to zauważyłam różnice :tak: Wcześniej jakoś nie widziałam :eek:
A co takiego będzie w sierpniu, że tak bardzo Ci na tym zależy, żeby akurat się w tej dacie zmieścić ?

o matko, poszlam wziac prysznic i juz 2 strony ;D super

alusia - :* no dzieki! kurde sie watek calusny zrobil hahaha, to jak robisz rozklad ile za co?? ;-) co do wagi to ja uwazam ze po dwoch ciazach * albo trzech, czterech.. ;-) ) to juz naparwde nie jest lekko! i p-odziwiam was :):):) nie wiem czy ja bym miala na to chec, tak chec bo czas zawsze sie jakis wygospodaruje nawet 10 min, i jakas diete.. ( i nie wiem czy sie dowiem kiedykolwiek ;-)))) )

edysiek mysle ze brzuszki super!!! hehe, trudne sprawy teraz na tvn leci "ukryta prawda" naprawde co to nie wymysla hehehe ;-)

edit: zerknelam i ja na zdj.. kurcze ale zmiany!!!! ale al. szyszkowska przebila wszystkich! podziwiam..

ja tez chudne coby sie wbic w bikini z przed ciazy!!! :p :p

Mateuszkowa ja jestem po 2 ciążach i powiem Ci że jedynie obawiam się że nie dam rady pozybyć się tego nadmiaru skóry na brzuchu :no: to mnie najbardziej drażni no ale zobaczymy ...

Mateuszkowa ja tam jestem po jednej ciąży, ale przytyłam ponad 25 kilo to i zrzucać było co :tak: No i coś tam zostało, bo nie zgubiłam wszystkiego,a później jeszcze się zapuściłam :zawstydzona/y:
Alusia no to akurat do wakacji będziesz super laska i będziesz się nieźle prezentować w bikini na plaży :-)
Ja chciałam schudnąć do wiosny co by się ładnie zaprezentować na komunii Angeliki ;-)
Ale przyznam się bez bicia, że moją główna motywacją była zazdrość i to zazdrość o to, że moja szwagierka ( a dokladnie bratowa mojego męża ) wygląda lepiej ode mnie :angry: Może to nie nie była zbyt dobra i zdrowa motywacja, ale ważne że podziałało ;-)

alusia no doskonale cie rozumiem bo ja jestem po 1 ale skore moge zlapac :/ no i te boczki... kiedys tesciowa mi powiedziala ze mam balerony :eek::eek::eek::eek:
ogolnie mam problem z jedrnoscia skory, i mam cellulit taki ze mozna tory przeszkod urzadzac :/ dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!

edysiek - nie wazne jaki byl motyw wazne to co udalo sie osiagnac ;-)))) a 25 kg to ladnie przybralas na wadze ;-)

Edysiek a ja tam uważam że szwagierka to najlepsza motywacja ;-) ja chce zrzucić żeby dobrze wygladać w wakacje ale dużą motywacją jest to żeby zrobić wrażenie na ciotce mojego męża. Ma 35 lat dwójka dzieci i jest super chuda i moja teściowa ma prawie 50 a też jest super chudziutka :-) więc wydaje mi się że to dobra motywacja :-D Edysiek a powiedz mi jak z fałdka na brzuchu? Znikła całkiem??

Mateuszkowa no to nie zazdroszcze teściowej mi moja powtarza ze dobrze wyglądam he :-) na ten celulit to masaże, kremy i masaże i kremy. Ja chodziłam na rolletic i nawet na mojej grubej fałdzie :-D było widać poprawe :-)

reklama
alusia no ona mi to powiedziala ze 2 lata temu :sorry: po ciazy mowila ze super ale wiesz to bylo takie grzecznosciowe... a z cellulitem walcze od lat :( ale w ciazy pojawil sie masakryczny!!! mial zniknac ale rozgoscil sie na dobre.. -_-
ja sie mobilizuje wygladem zony kuzyna meza :-D urodzila 6 mc przede mna a jest szczupakiem!! taka budowa, bo zre jak nie wiem, niby tam opone pociazowa ma - bo nie cwiczy ani nic a to sie samo nie schowa :/ ale ja sobie mowie ze ona nic nie ma i dziala :-D no mam nadzieje ze cycki mi zmaleja :eek::eek: juz nie wiem co mam robic ..

Do góry