reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Edysiek to mają zajęcie :-) a zdjęcia no jestem pełna podziwu :-) ja sobie teraz chyba zrobie zdjęcie ooo jutro ! Ubiore sobie jakis tam ciuszek i potem dla porownania zrobie w tym samym. Kurcze żeby mi się tylko udało do sierpnia no najlepiej do lipca no ale :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dopiero jak zobaczyłam się na zdjeciu, to zauważyłam różnice :tak: Wcześniej jakoś nie widziałam :eek:
A co takiego będzie w sierpniu, że tak bardzo Ci na tym zależy, żeby akurat się w tej dacie zmieścić ?

o matko, poszlam wziac prysznic i juz 2 strony ;D super

alusia - :* no dzieki! kurde sie watek calusny zrobil hahaha, to jak robisz rozklad ile za co?? ;-) co do wagi to ja uwazam ze po dwoch ciazach * albo trzech, czterech.. ;-) ) to juz naparwde nie jest lekko! i p-odziwiam was :):):) nie wiem czy ja bym miala na to chec, tak chec bo czas zawsze sie jakis wygospodaruje nawet 10 min, i jakas diete.. ( i nie wiem czy sie dowiem kiedykolwiek ;-)))) )

edysiek mysle ze brzuszki super!!! hehe, trudne sprawy teraz na tvn leci "ukryta prawda" naprawde co to nie wymysla hehehe ;-)

edit: zerknelam i ja na zdj.. kurcze ale zmiany!!!! ale al. szyszkowska przebila wszystkich! podziwiam..

ja tez chudne coby sie wbic w bikini z przed ciazy!!! :p :p

Mateuszkowa ja jestem po 2 ciążach i powiem Ci że jedynie obawiam się że nie dam rady pozybyć się tego nadmiaru skóry na brzuchu :no: to mnie najbardziej drażni no ale zobaczymy ...

Mateuszkowa ja tam jestem po jednej ciąży, ale przytyłam ponad 25 kilo to i zrzucać było co :tak: No i coś tam zostało, bo nie zgubiłam wszystkiego,a później jeszcze się zapuściłam :zawstydzona/y:
Alusia no to akurat do wakacji będziesz super laska i będziesz się nieźle prezentować w bikini na plaży :-)
Ja chciałam schudnąć do wiosny co by się ładnie zaprezentować na komunii Angeliki ;-)
Ale przyznam się bez bicia, że moją główna motywacją była zazdrość i to zazdrość o to, że moja szwagierka ( a dokladnie bratowa mojego męża ) wygląda lepiej ode mnie :angry: Może to nie nie była zbyt dobra i zdrowa motywacja, ale ważne że podziałało ;-)

alusia no doskonale cie rozumiem bo ja jestem po 1 ale skore moge zlapac :/ no i te boczki... kiedys tesciowa mi powiedziala ze mam balerony :eek::eek::eek::eek:
ogolnie mam problem z jedrnoscia skory, i mam cellulit taki ze mozna tory przeszkod urzadzac :/ dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!

edysiek - nie wazne jaki byl motyw wazne to co udalo sie osiagnac ;-)))) a 25 kg to ladnie przybralas na wadze ;-)

Edysiek a ja tam uważam że szwagierka to najlepsza motywacja ;-) ja chce zrzucić żeby dobrze wygladać w wakacje ale dużą motywacją jest to żeby zrobić wrażenie na ciotce mojego męża. Ma 35 lat dwójka dzieci i jest super chuda i moja teściowa ma prawie 50 a też jest super chudziutka :-) więc wydaje mi się że to dobra motywacja :-D Edysiek a powiedz mi jak z fałdka na brzuchu? Znikła całkiem??

Mateuszkowa no to nie zazdroszcze teściowej mi moja powtarza ze dobrze wyglądam he :-) na ten celulit to masaże, kremy i masaże i kremy. Ja chodziłam na rolletic i nawet na mojej grubej fałdzie :-D było widać poprawe :-)

reklama
alusia no ona mi to powiedziala ze 2 lata temu :sorry: po ciazy mowila ze super ale wiesz to bylo takie grzecznosciowe... a z cellulitem walcze od lat :( ale w ciazy pojawil sie masakryczny!!! mial zniknac ale rozgoscil sie na dobre.. -_-
ja sie mobilizuje wygladem zony kuzyna meza :-D urodzila 6 mc przede mna a jest szczupakiem!! taka budowa, bo zre jak nie wiem, niby tam opone pociazowa ma - bo nie cwiczy ani nic a to sie samo nie schowa :/ ale ja sobie mowie ze ona nic nie ma i dziala :-D no mam nadzieje ze cycki mi zmaleja :eek::eek: juz nie wiem co mam robic ..

Do góry