reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

oj.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::frown: nie krzyczec ::(
mam juz ocet..
troche niedobre to w smaku..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa przyzwyczaisz się do smaku :) ja już nawet sie uzależniłam :-) tylko czytam że efekt uboczny to zapach potu. Właśnie ćwiczyłam i czuje że "pachne" octem hmmm dziwne ... zaraz ide pod prysznic :-)
A za pączka to powinnaś jakąś kare dostać :-)

alusia przyznam szczerze ze bardzo zle odebralam Twojego posta :zawstydzona/y: jakos mi sie odechcialo wszystkiego :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ocet dobry na wszystko :p dalam 2 lyzki na szklanke wody i troche sie zle czuje, niedobrze mi jak w ciazy :p ..moze za duzo tego octu.. :-( i mam nadzieje ze ten pot mnie nie dopadnie a i ze od Ciebie ucieknie!!!

a co do pisania na wielu watkach.....hmmmmm... no ja chyba zostane przy jednym - tym - jakos tak brak czasu na wszystko, a pozatym ludziska nie zawsze sprzyjaja ;-)

Mateuszkowa ja nie chciałam Ci sprawić przykrości :no: przepraszam Kochana :sorry2: kurcze ja to pisałam w żartach :* przepraszam naprawde :* :zawstydzona/y: kurcze nie chciałam Ci sprawić przykrości...:zawstydzona/y:

alusia nie no wiem, napewno tak bylo ale jakos mnie tak to dobilo kurcze :p taka zlinczowana sie poczulam.. ze skoro tu nie moge mowic co bylo naparwde to gdzie? i ze moze lepiej zatajac niektore jedzeniowe wpadki ..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie mogłam się powstrzymać, żeby nie napisać bo jesteście bezbłędne :-D:rofl2::-D Normalnie spokojnie popracować nie można ;-)
Mateuszkowa nie przejmuj się jak trochę na siebie pokrzyczymy to nic się nie stanie ;-) Takie wspólne pilnowanie fajnie działa przy diecie, na drugi raz nie zjesz pączka bo Alusia Cię skrzyczy :-) A jak kiedys Alusia nagrzeszy to Ty nakrzyczysz na nią :tak:

Ja mam kilka wątków, ale przyznam że ten jest mój ulubiony :-):-):-)

edysiek - no wiesz te czerwone miny mnie nastraszyly hehehehe :p no i masz racje boje sie juz jesc paczki :rofl2: nie tkne! ba, nie powacham nawet! kaze mezowi wyrzucic do smieci TO ZLO!!
hahaha
moze wymyslimy sobie jeszcze kary ?? :p tylko kto nas bedzie z nich rozliczal ;-))))

Mateuszkowa no ja własnie chciałam Cie zmotywować do diety. Do tego że nie warto łamać zasad. Naprawde Cie przepraszam tamten post już skasowałam ;* ale dobrze że chociaż tak to na Ciebie podziałało że pączki już Cie nie kuszą :-)

Edysiek super pilnowanie działa. Ja w życiu bym nie wytrzymała tyle jedząc same białko ale jak wchodze na forum i widze jak chudniecie to zaraz sobie myśle. KURCZE One mogą to ja też ! :-)

Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak: precz z pączkami :angry:
A kary? :huh: Wiem brzuszki :tak: tylko trzeba jeszcze pomyśleć ile za cukierka a ile za tabliczke czekolady :-D

reklama
Cały rozkład byśmy musiały zrobić bo jest tyyyyyle grzeszków które można popełnić he :-) Edysiek masz swoje zdjecia z maksymalną wagą i teraz ? ;))

Do góry