u nas z muzyki na 6 trzeba umieć grać na jakimś instrumencie i chodzic na zajęcia z nich :/ Sam śpiew nie da tu nic, z plastyki wiadomo osiągnięcia w konkursach plastycznych a tu Miłosz leży bo on nie ma talentu za grosz także tylko 5. Ale pamiętam jak ja zawsze z muzyki i plastyki 6 oraz z niemieckiego i tez tym podciągałam średnią
reklama
M
Mateuszkowa
Gość
Editku ja już kupiłam bo kreacji jest coraz mniej, niby były przed komuniami ale już wyprzedane wszystko i raczej nie zanosi się na nowe kolekcje - raczej jesienne już. a i rozmiary się rozchodza szybko.. jak masz krawcowa to szyj! ja mialam pomysł na sukienkę ale krawcowej - zaufanej brak, także.. odpuściłam
Hej słonka moje. Rzepraszam za nieobecność ale wczoraj popołudniu wróciliśmy do domku z młodym ogarnęłam troszkę a wieczorem M zlądował. To miala być niespodzianka bo wersje mi sprzedał że będzie dziś w nocy ale ja wyczaiłam kłamstewko :-) ogarnę się i wdepnę do Was. Buziaki
M
Mateuszkowa
Gość
hej laski
ale tu cisza!
my z rana byliśmy na szczepieniu małego, dodatkowo zaszczepialm go na ospe ( za darmoooooooo ) w domu byliśmy po 11.. no bosko.. zważywszy, że wizyta miała być na 9..no nic.
zrobiłam muffinki, które nei wyszły i trzeba je zjeść bo nie są pokazowe a popołudniu mam gości. nie wiem czym ich uracze bo nic nie ma a kasy w portfelu brak tralala.. :-)
Jolek no jesteś! wracaj, wracaj.. ;-)) zostaw już tego Twojego chłopa w spokoju
ale tu cisza!
my z rana byliśmy na szczepieniu małego, dodatkowo zaszczepialm go na ospe ( za darmoooooooo ) w domu byliśmy po 11.. no bosko.. zważywszy, że wizyta miała być na 9..no nic.
zrobiłam muffinki, które nei wyszły i trzeba je zjeść bo nie są pokazowe a popołudniu mam gości. nie wiem czym ich uracze bo nic nie ma a kasy w portfelu brak tralala.. :-)
Jolek no jesteś! wracaj, wracaj.. ;-)) zostaw już tego Twojego chłopa w spokoju
witam,
właśnie wcinam ryż ze szpinakiem i piersią kurczaka, przyprawiłam i nie moge zjeść, jak ja nie lubię jeść czegos na co nie mam ochoty a na takie cos to rzadko hehe. No ale cóż trzeba zmienić nawyki troszkę bo kurka potem słodkiego mi si.e chce jak porządnie nie zjem
właśnie wcinam ryż ze szpinakiem i piersią kurczaka, przyprawiłam i nie moge zjeść, jak ja nie lubię jeść czegos na co nie mam ochoty a na takie cos to rzadko hehe. No ale cóż trzeba zmienić nawyki troszkę bo kurka potem słodkiego mi si.e chce jak porządnie nie zjem
Hejka.
Gaja to ja poproszę tego kurczaczka. Żarta jestem ostatnio i to co zgubiła to u siostry nadrobiłam :-zawstydzona/y: Pora znów ruszyć tyłek do ćwiczeń.
Dorotka a jak Wam się udało zaszczepić Mateusza za darmo na ospę???
Ja tam w domu klimaty??
A gdzie reszta dziewczyn????
Gaja to ja poproszę tego kurczaczka. Żarta jestem ostatnio i to co zgubiła to u siostry nadrobiłam :-zawstydzona/y: Pora znów ruszyć tyłek do ćwiczeń.
Dorotka a jak Wam się udało zaszczepić Mateusza za darmo na ospę???
Ja tam w domu klimaty??
A gdzie reszta dziewczyn????
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Wczoraj byłam u mamy, wróciłam dość późno. Jeszcze córcia się wiersza uczyła wieczorem. Ale sprytnie jej to poszło - godzinka i pięknie deklamowała już całe 5 zwrotek
Jeszcze obejrzałam sobie mój serial ( ostatni odcinek z serii - buuuuu :-( - a to jedyny serial jaki oglądam ). Potem posiedziałam z mężem i tak dzisiaj rano ciężko było wstać o 5. Ale jeszcze tylko jutro i wolne :-)
Jolek fajnie, że jesteś
No i w końcu masz swoją połówkę przy sobie :-)
Mateuszkowa i jak tam goście ? Co im zaserwowałaś ? Paluszki i krakersy ?
Ja do dodatkowych szczepień mam dość sceptyczne podejście
Gaja mi tam takie jedzonko by odpowiadało ;-)
Ogólnie jestem zadowolona, przez tydzień udało mi się wytrwać bez szaleństw i w miarę dietetycznie. Nawet w weekend się nie dałam Teraz będzie trochę trudniej, bo dłuuugi weekend przede mną
Wczoraj byłam u mamy, wróciłam dość późno. Jeszcze córcia się wiersza uczyła wieczorem. Ale sprytnie jej to poszło - godzinka i pięknie deklamowała już całe 5 zwrotek
Jeszcze obejrzałam sobie mój serial ( ostatni odcinek z serii - buuuuu :-( - a to jedyny serial jaki oglądam ). Potem posiedziałam z mężem i tak dzisiaj rano ciężko było wstać o 5. Ale jeszcze tylko jutro i wolne :-)
Jolek fajnie, że jesteś
No i w końcu masz swoją połówkę przy sobie :-)
Mateuszkowa i jak tam goście ? Co im zaserwowałaś ? Paluszki i krakersy ?
Ja do dodatkowych szczepień mam dość sceptyczne podejście
Gaja mi tam takie jedzonko by odpowiadało ;-)
Ogólnie jestem zadowolona, przez tydzień udało mi się wytrwać bez szaleństw i w miarę dietetycznie. Nawet w weekend się nie dałam Teraz będzie trochę trudniej, bo dłuuugi weekend przede mną
M
Mateuszkowa
Gość
hej
nie biegam już którys dzień z kolei przez pogodę, więc to jakaś masakra.. w dodatku dieta gdzieś się po drodze zgubiła a pogoda nie motywuje. raczej napędza do jedzenia :/
Gaja to czemu jesz to czego nie lubisz?! przecież mięso nie jest wcale takie niezbędne
Jolek napisze Ci na fb co i jak. w domu o dziwo lepiej. dobrze. dużo lepiej. ale to się rozeszło wszystko bez rozmów.. więc sama nie wiem
Edysiek coś oglądała ? Lekarzy ? ja już tydz temu oglądnęłam w necie wszystko.. i fakt nie ma już nic -_- zrobiłam andruta z masa krówkowa i dżemem truskawkowym :-) wyszlo pysznie co do szczepienia przeciw ospie, byłam zdecydowana już dawno temu. sama przechodziłam ją w wieku 11 lat i to był dramat.
nie biegam już którys dzień z kolei przez pogodę, więc to jakaś masakra.. w dodatku dieta gdzieś się po drodze zgubiła a pogoda nie motywuje. raczej napędza do jedzenia :/
Gaja to czemu jesz to czego nie lubisz?! przecież mięso nie jest wcale takie niezbędne
Jolek napisze Ci na fb co i jak. w domu o dziwo lepiej. dobrze. dużo lepiej. ale to się rozeszło wszystko bez rozmów.. więc sama nie wiem
Edysiek coś oglądała ? Lekarzy ? ja już tydz temu oglądnęłam w necie wszystko.. i fakt nie ma już nic -_- zrobiłam andruta z masa krówkowa i dżemem truskawkowym :-) wyszlo pysznie co do szczepienia przeciw ospie, byłam zdecydowana już dawno temu. sama przechodziłam ją w wieku 11 lat i to był dramat.
reklama
Dorka bo tak na razie taniej wychodzi, te warzywka i owocki to drogie a taka 1/2 (z połówki) piersi z kurczaka to wyjdzie z 2 zł Czekam na to az wsio stanieje wreszcie o jako zamiennik jak nie zapomnę to sobie kotlety sojowe kupię
Podziel się: