reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

dzis pomknęłam sama rowerowo 14 km w 35 minut
001.gif
Nie wiem czy to dobry wynik ale się zmęczyłam
001.gif
A wyprowadziłam mój szosowy rowerek i tam jest mega wąskie i twarde siodełko, nie powiem jak teraz psiopa się czuje - masakra
icon_cool.gif
spowrotem każdą dziurkę w asfalcie czułam
icon_razz.gif

A później działeczka, roboty masa:confused2:

reklama
witam,
już weekend skończony, meldować się mi tutaj :p
Ja juz od 6 na nogach , ech powrót do rzeczywistości:sorry2:Dobrze, że choć pogoda w miarę:tak: Po ćwiczonkach ogarnę chatę i spacer długi zaliczymy :) Bo nie wiadomo ile u nas tego ciepła będzie:sorry2:

Hejka :-) melduje się i ja starszak w szkole a my tak samo jak u ciebie wracamy do rzeczywistości heh
Mam tonę prania i bałagan totalny bo przez cały długi weekend nie ścielilismy nawet łóżek hah
Bo wracaliśmy do domu tylko spać ;-)
U mnie znowu upał się zapowiada i wczoraj też masakra ale lubię ciepełko także mi nie przeszkadza heh
Komunia w miarę jedzenie dobre ;-)
Z tego co widziałam w pogodzie to upał nam się cały tydzień zapowiada hehbędziemy szaleć po dworze ;-)
Wstawię Wam później kilka zdjęć z komuni na :ninja2:.

hej
u nas w miare ciepło.. jakies chmury się zbierają więc nie wiadomo co to znowu będzie -_-
przemeblowaliśmy znowu w pokoju i podzieliliśmy go na 2czescie- jadalnianą i wypoczynkowa:-) w dodatku na balkonie grntowne porządku cz.2 ;-) w wykonaniu P, więc szorowanie doglębne.

muszę się pochwalić, że znowu mam suwaczkowa wage, no dużo to jest, ale zgubiłam teraz to co przybrałam przez zimę :tak: bieganie b. mi służy i zaczynam się uzależniać :-D

Witam :-)
Tak pora wracać do rzeczywistości. Wystarczy tego leniuchowania i imprezowania ;-)
Jeszcze wczoraj zaliczyliśmy grilla u znajomych - grillowaliśmy ryby - mniam mniam :-D, tak na zakończenie weekendu. Teraz pora trochę przystopować.
Za tydzień mamy rocznicę, więc może będzie spokojniej. Choć jeszcze nie wiem czy mój brat nie przyjedzie, to wtedy kto wie jak to będzie :-p
Niby rocznica to nic takiego, ale moi rodzice na pewno przyjadą to i trzeba będzie obiad jakiś zrobić i ciacho, córcia dopomina się o tort. Także trochę roboty będę miała.

U nas niby dzisiaj miało być ciepło, ale szału nie ma - 15 stopni, o i deszcz właśnie zaczął padać :baffled:
Ja też mam trochę roboty w domu, trzeba w końcu posprzątać.
A na obiadek dzisiaj dla nas żurek, a córci usmażę kilka naleśników, bo żurku to ona nie jada.

ja się jednak ruszylam na niecałe 2 godz. bo ciepelko u nas, ze 25 stopni ale wiatr zimny i silny, więc mały w bluzie pomykał :tak:
popołudniu również wychodzimy, bo szkoda dnia marnować w domu a co, pojdziemy po P na nogach pod prace :-)

My też łazimy ale krócej bo mały chyba po tym weekendzie nie doszedl jeszcze do siebie heh był od rana do 20-21 na nogach teraz zbiera siły właśnie wrócilismy z lodów u nas cieplutko i fajnie czekamy na babcie i jedziemy po wedlinkę do inter:-)

edit:
Miałam Wam te zdjecia wstawic ale nie moge znaleźć jaki to program jakby co to prosze o podpowiedź :D

Ostatnia edycja:
hej

ja już ppwiesiłam pranie i chyba zaraz wezme małego chociaz na 30 min bo mabyć burza przed południem :cool2:
jak tylko wcisne w niego jakieś śniadanie.. oczywiście.. :cool:

wczoraj jak poszlam biegac po 20.00 to było cieplej niż za dnia :-) muszę sobie obrac inna trase, bo ta co pokonuje zaczyna mnie nudzic a i dystans trzeba wydlużyć

Edytko zgodnie z życzeniem, nie napisze, że u mnie jest 20 stopni, słonce w pełnej krasie, mega ciepło ale i burzowo się robi, także fajnie :-p nie martw się pogoda i do Was dojdzie ;-)

reklama
U mnie tez nieco powyżej 20, ale jakoś tak pochmurno i co chwilę jakiś lekki deszczyk popada.
Ale na ogrodzie byłam, wsiałam ogórki, posadziłam fasolkę szparagową (zieloną i żółtą). To już mi zostały tylko do wsadzenia pomidory i papryka, ale na razie rosną sobie w pojemniczkach i czekają na cieplejsze dni :tak:
Jutro też chcę iść tym razem posiać resztę kwiatków.

Editek fajnie wyglądacie :-):-)

Załączniki

• WP_000124.jpg
    WP_000124.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 33
  • WP_000126.jpg
    WP_000126.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 32
Do góry