reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorota uwierz na rowerze sie namęczysz i to jak, jak nadasz szybkie tempo i przejedziesz ciągiem z 15 km to spocisz sie jak szczur hehe:-p A to, że ja ćwiczę dużo i jakies tam cardio itp to nie znaczy, że biegac będę, bo to całkiem inaczej sie oddycha itp. No i cały czas w jednej pozycji bieggniesz a tu zmieniasz i pracują co rusz inne mięśnie więc co chwila odciążasz jakiś tam skrawek ciała:tak:

Byłam u lekarza, do pediatry z Olką weszłam i wyszłam dostała Xyzal bo kaszel typowo alergiczny, z Miłoszem naczekałam się że miałam ochote dusić bo mimo, że lekarz wyczytywał to pod gabinetem ustawiały się babcie i wpieprzały na chama, że nawet nie zdązyłam porządnie wstać z krzesła a ta już w środku była. Stare wredne kaszaloty, kur... siedzi od 9 ma na po 10 a ja z 3 dzieci jęczących i nikt na to nie patrzy, Chory kraj. W każdym razie na szczęście to nie angina a jakas wirusówka, dostał jakieś tam leki ale nie antybiotyk i ma przez tydzien brać i tyle.

reklama
Witam się. Zmykam zaraz na zakupy z młodym bo przecież jutro wszystko pozamykane.

Gaja a to z Miłoszem do pediatry już nie chodzisz???
Zdrówka dla dzieciaczków a Tobie dużo siły życzę.

Editku nie wiem czy się zdziwił,ale na pewno napisał że swoją arogancję mogę kierować w innym kierunku :eek:

Dorcia jest taki magiczny numer jak 997 :tak:

Edysiek HOP HOP nasza ogrodniczko:)

Gaja no pewnie ;D ale raczej na moim dystansie rowerkiem się nie zmęczysz ;D hehehehe, a jeździsz tez w 1 pozycji ;-) chyba, że na ramie zasiadasz co jakiś czas :-p

powiem Wam, że jestem wręcz rozsmakowana w salacie.. różnych odmianach, ubóstwiam to.. do tego oliwa, mięsko przysmażone i jest bosko.. mogłabym to jeść cały czas :p :p tylko te gotowe salaty troche drogie no ale raz na jakiś czas..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorka na rowerze możesz ćwiczyć całe nogi, jak ciśniesz palcami to inne mięśnie, jak śródstopiem inne, piętą inne i ja jeszcze jeżdżę na stojąco ćwicząc pośladki :p No ale ćwiczą tylko dolne partie lecz je odciążasz. W sumie w biegu też można na palcach i na śródstopiu ale nie zawsze się chce;-)

jolek u nas mus przepisywania do rodzinnego gdy dziecko osiąga wiek szkolny bo jest jeden pediatra i ma za dużo dzieci a tez tylko na 1/2 etatu jest bo na emeryturze i odejść nie może bo nikt nie chce w przychodni pracować, wszyscy do szpitala bo wiadomo pracuje na oddziale i prywatnie wtedy wizyty zalecaja i kase trzepia a tu co? stała pensyjka. Nie ma go kto zastąpić:sorry2:

Witam :-)
Ja chwilowo będę nieobecna, bo już rozpoczęliśmy wędkowanie z biwakowaniem.
Jeszcze tylko dzisiaj musiałam córę zawieść na spotkanie przedrocznicowe i już można się wyluzować, a tak to już mam od wczoraj wolne i się relaksuję:-)
Dziękuję, że pamiętacie o mnie

Hejka.

Edyśku a nie za zimno na biwak?? Brrr na samą myśl o namiocie mam dreszcze.
Miłego wędkowania:)

Gaja :szok: zawsze powtarzasz że mieszkasz w małej mieścinie,ale nie myślałam że aż tak małej że taki problem z lekarzami macie!!

Dzień mi się zaczął dupowato_Odkurzacz mi wysiadł!!!!!
Do tego w klatce dziś akcja była, małe dzieciątko i jego rodzice się tlenkiem węgla podtruli całe szczęście wszyscy żyją!

Jolek wyluzuj kochana :*** lepiej już???

u nas pogoda do du... 11 stopni no co to ma być..:angry: ale nie dajemy się :-Dbyłam u tego fryzjera wczoraj. było bosko. jeszcze nikt mi tak głowy nie myl.. co prawda nie zapłaciłam mało( teraz i tak wszystko w góre poszło;/ ), ale za taką obsługę..nosz... byłam w 7 niebie.. starczy mi na pare mc :-) a kolorek mam trochę jaśniejszy niż miałam, ale dalej ciemny blond no i wycieniowałam kłaki .
w dodatku przyleciała siostra P z dziećmi więc jestesmy w rozjadach po rodzinie, dziś byłam u teściow o 10:-D było mega miło-jak dziwnie! jak nie unich, ale może idzie ku lepszemu. a teściu dał nam nowa nawigacje! oczywiście nie nowy model bo już ma kolejne, ale jakiś starszy :p ale 400 zł piechotą nie chodzi!!!! :D jeszcze się czai z ekspresem na kapsułki dla nas bo ma ich 3 albo 4:baffled: no więc jak ma gest to bierzemy :-D:-D:-D ogólnie majowka zaczyna się b. miło :tak: ale zobaczymy co będzie..

Dorka super z tym fryzjerem, też bym sobie chętnie poszła. A jak teściu ma tak dużo tych ekspresów to ja jeden poproszę ;-)
Kupiłam sobie ostatnio na spróbowanie kawę late z MOKATE, osobno mleczko w proszku osobno kawa..PYCHA.Naprawdę jakby się kawę z ekspresu piło:)

A z tą temperaturą to nie przesadzaj bo u nas taka jest od dłuższego czasu a nawet i niższa!

Ostatnia edycja:
Hejka:-) w ten zimny dzionek

Jolek nie dziw sie Dorci u nas była już letnia pogoda i znowu wróciła chłodniejsza i od razu człowiekowi zimno hehe

Dorcia fajny teść :-) a to on cały czas kupuje coraz nowsze modele nawigacji i innych sprzętów?

Gaja jak tam Miłoszowi przeszło czy dalej się męczy?

A my wczoraj na wsi dzisiaj w domku bo J do pracy i jutro znowu pewnie na wies heh a w niedziele na komunię jedziemy to zleci jakoś heh

reklama
Wow!! Jakie tu pustki. Witam się z kawką.

Editku to teraz wiecie jak u mnie jest :p Fajnie że czas leci.Mi ogólnie w ciągu dnia też czas leci za to dni się wleką!
Spiję kawkę i zmykamy na miasto.

Do góry