my juz w domu w zasadzie już dawno
nie dość że taki upał-27 w cieniu! to mały wyrył na pasie startowym zdzierając kolana do krwi -_- plastra nie da przylepić, psiknęłam czym mialam i tyle, ale krew była wszędzie-głównie na mnie :/ nawet nie ryczał
wypuściłam się dzis w krótkich szortach i bluzce na ramiączkach ludzie się dziwnie patrzyli no ale sory..
teraz widze, że też juz sie poprzebierali ale co moje to moje, także sezon białej nogi rozpoczęty trzeba się opalić szybko
siedze teraz na balkonie w ramach relaksu-jesli taki w ogóle nastąpi bo sąsiedzi mordują młotkiem do 22 !!! a nawet dłużej.. -_- i własnie wychlałam 0,5 l. kakao.. -_-
Jolek ważne, ze dajesz znać ;-) a jak u Was?? lepiej ??? jak mąż sobie radzi? no i Ty .. ?
Gaja aaaaa widzisz, myślałam, że to ten nowy taki dziad niewygodny, siostra P ma piekny narożnik, kremowa skóra ( teraz widze, że skóra czy eko skora przy dziecku to to co trzeba było kupic -_- a nie jakies zamsze sramsze.. ) ale nie wygodny jak nie wiem, chociaż wcale nie ma takich wypukłości o których pisze
Edysiek. poprostu ma inne "podłoże" to które się wyciąga i starczy :/
Edysiek, żebyś wiedziała, że to wciąga. jak nie idę to jestem zła
ale zauważam efekty i nawet przy żadnej diecie wymiary lecą! jem jeszcze gorzej bo wiecej. po bieganiu jestem glodna jak wilk. czekolada? dla mnie żaden problem. szkoda , że tabliczka na 30 minut.. -_- tak więc zaskoczona jestem tym co się dzieje :-)
Editek mój tez tak młodo wygląda!! a ja już nie :/