reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Editek ten chrześniak jak twój chłopak wygląda hehe ;-)

Dorka super, że waga ruszyła:-D

Ja dziś @, pobolewa brzuch ale ćwiczenia musze odpukać. Aczkolwiek jestem mega niewyspana, bo po nocy Maks sie tłukł, koszmary mi się śniły, kręgosłup bolał (stwierdzam, że od tapczanu bo nierówny), także jestem zpiczniała:sorry2:

Edysiek ja tez mam wysiane wszystko już, teraz tylko do takich rozsadników w domu wsiałam pigwowca i złotokap, krzewiny bo mało ich na działce mam:blink:

hej laski
zaraz wybywamy na spacer bo znowu burze zapowiadaja od 11, chociaż wczoraj była dopiero o 15 -_- ciepło nadal, ok 25 stopni, lekki wiaterek tak to ja lubie :-)
wczoraj wydłużylam trase a dziś nóg nie czuje. nie to, żeby o jakiś dłuższy metraż ale były górki i inne nierówności.
najbardziej wkurza mnie to w bieganiu, że musze codziennie włosy myć czego nienawidze
i zaraz moja farbka się zmyje od tego -_-

Gaja nie wygodnie na tym narożniku?? słyszałam, właśnie, że narożniki to do siebie mają ;/ czegoś sie naoglądała albo najadła, że te koszmary były? :p

Witam :-)
U mnie od rana słońce świeci i cieplutko :-)
Zaraz na ogród wybywam, tylko mielone na obiad naszykuję.

Mateuszkowa fajnie, że bieganie weszło Ci w krew.
A co do narożników to ja kupując Angelice właśnie patrzyłam się na to, żeby miał równą powierzchnię, żadnych wybrzuszeń. I jeszcze ma on normalnie sprężyny i stwierdzam, że jest naprawdę dobry do spania. Fakt, że z wyglądu może i były ładniejsze, ale komfort był tutaj najważniejszy. Co inne jak ktoś ma tylko do ozdoby i tylko goście czasem śpią, a tak to wygoda jest najważniejsza.

Gaja ja jeszcze kwiatki muszę dosiać, ale już chwasty mi się w warzywniaku pokazały :szok:, to trzeba się łapać za motyczkę i wyplenić dziadostwo :tak:

Jolek ????

Hejka:-)
Ja zaraz wybywam na wieś :-) i bedę się opalała heh u mnie jest juz 28 stopni i upał a do tego klima się popsuła w samochodzie ale myslę że jakoś dojadę heh

Gaja ten koło mnie to mój J a mi chodziło o tego małego :-D:-D:-D:-D:-D

Editku no cos ty haha, a wyszedł jakby z 20 lat miał:-D:-D:-D Tylko mu nie mów bo panowie maja to do siebie, że w samozachwyt popadaja od razu:-D:-D:-D

Dorka narożniki mam dwa, ten nowy to dzieciaki na nim śpia i on jest właśnie równiutki, a ten na którym ja z T. to ma już 15 lat i wysłużył się chyba i kurcze całe plecy obolałe :/ A co do koszmarów to właśnie nie jadłam kolacji więc nie powinny się śnić:sorry:

Kochane witam się :) Przepraszam ale ostatnio wsio w biegu i nawet na BB w biegu wlatuję.Pamiętam o Was. Dziś zaplanowałam sobie troszkę lenistwa więc później wdepnę poczytam i napiszę co u nas. Ogólnie to jestem zmęczona strasznie:(

Dorotko
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

my juz w domu w zasadzie już dawno
nie dość że taki upał-27 w cieniu! to mały wyrył na pasie startowym zdzierając kolana do krwi -_- plastra nie da przylepić, psiknęłam czym mialam i tyle, ale krew była wszędzie-głównie na mnie :/ nawet nie ryczał :eek:

wypuściłam się dzis w krótkich szortach i bluzce na ramiączkach ludzie się dziwnie patrzyli no ale sory.. :cool2: teraz widze, że też juz sie poprzebierali ale co moje to moje, także sezon białej nogi rozpoczęty trzeba się opalić szybko :D

siedze teraz na balkonie w ramach relaksu-jesli taki w ogóle nastąpi bo sąsiedzi mordują młotkiem do 22 !!! a nawet dłużej.. -_- i własnie wychlałam 0,5 l. kakao.. -_-

Jolek ważne, ze dajesz znać ;-) a jak u Was?? lepiej ??? jak mąż sobie radzi? no i Ty .. ?
Gaja aaaaa widzisz, myślałam, że to ten nowy taki dziad niewygodny, siostra P ma piekny narożnik, kremowa skóra ( teraz widze, że skóra czy eko skora przy dziecku to to co trzeba było kupic -_- a nie jakies zamsze sramsze.. ) ale nie wygodny jak nie wiem, chociaż wcale nie ma takich wypukłości o których pisze Edysiek. poprostu ma inne "podłoże" to które się wyciąga i starczy :/

Edysiek, żebyś wiedziała, że to wciąga. jak nie idę to jestem zła :p ale zauważam efekty i nawet przy żadnej diecie wymiary lecą! jem jeszcze gorzej bo wiecej. po bieganiu jestem glodna jak wilk. czekolada? dla mnie żaden problem. szkoda , że tabliczka na 30 minut.. -_- tak więc zaskoczona jestem tym co się dzieje :-)

Editek mój tez tak młodo wygląda!! a ja już nie :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorotko ty przy swoim wyglądasz starzej bo cię "wykańcza" hehe, u nas jest tak, że to w końcu T. posunął się wiekowo bo tez zawsze piękny i młody Adonis pier.... a ja jak matka przy nim:dry:

Co do ubioru to ja w dżinsach a też 27 w cieniu mamy, niestety nie mam szortów i nie wiem czy zakupię, golonki wole chować :/ Za to Maks na krótko cały i mokry wrócił do domu:tak:

reklama
buhahah czytam i leże ze smiechu ;D
a szorty zakup i to najlepiej w jakimś kolorze. landrynka, mięta czy cytryna.
obowiązkowo!!!! :-)

Do góry