reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hmm,no wiec pediatra powiedziala,ze to calkowicie normalne:baffled: ze wrecz niepotrzebnie przyjezdzalam i stresuje dziecko...tzn. nie tak wprost ale wyczytalam miedzy wierszami ;-) bo mloda na jej widok zaczela sie drzec jak wsciekla a jak miala jej piczke pokazac to juz byla histeria totalna i musialysmy na sile :-( niby normalne i samo sie rozkleja z czasem ale jednak masc przepisala zebym jej smarowala.Jeszcze powiedziala,ze czesto sie to zdaza ale matki nawet nie wiedza bo nie kazda tak jak ja dziecku w pochwe zaglada :eek:

Spokojniejsza jestem.

Plus tej calej sytuacji taki,ze dietowo u mnie dzisiaj bo przez to wszystko o jedzeniu nawet nie myslalam...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny kiedyś tu pisalam ale nie dalam rady a od wczoraj znowu jestem na dukanie bo moja waga osiągneła 80kg !! ;/ Mam do Was pytanie. Czy ktoraś stosuje albo stosowała ocet jabłkowy ?

Alusia witaj;-))) ja stosuje ocet jabłkowy , trzy razy dziennie , tylko nie taki ze sklepu a ciotka mi robi i posyła. Ogólnie już sie chyba uzależniłam od niego;-)))

Anulka a efekty jakies są? :>
Kurcze bo zależy mi schudnąć 20 kg do sierpnia. Jestem na dukanie ale jest ciezko ... A Ty jaka diete stosujesz?

Alusia ja schudłam juz 4 kilo , jestem na dietce kolezanki z forum , jak będziesz chciała to ci napisze coś więcej o niej. Dieta jak dla mnie najlepsza , dukan to dla mnie moda , jak patrze na allegro to wszystko dukanowsie teraz jest a to śmieszne ...Ta dieta jest od dietetyka i uczy zdrowego odżywiania , skurcza żolądek . Ja niby dopiero 4 kilo (w ciągu 3 tygodni)ale widze jak bluzki na mnie wiszą , może w biodrach nieco gorzej ale efekty są.A ocet???no cóż - trzeba też w to wierzyć , ja wierze , i myś;le ze mi pomaga.Widze na suwaczku ze chcesz ważyć 49 kilo??malutko:baffled:

Ocet jabłkowy - Odchudzanie i zdrowie

Dzień dobry :)
Dzisiaj mam chyba kryzys ... wstałam z bólem głowy i kręgosłupa. Na wadze w ciągu tych dwóch dni 1,2kg mniej , jeszcze zostało mi 5 dni. Ciekawe czy dam rade wytrzymać.
Anulka napisz coś więcej o swojej diecie, tylko mi zależy żeby schudnąć 20kg do sierpnia. A ważyć chce ok.59 :) tamten suwaczek jest nieatualny ;/
Miłego dnia ;-)

witam i ja,
właśnie rozkręca mi się @, także efektów z diety pewnie w tym tygodniu nie zobaczę:zawstydzona/y:. Najbardziej martwi mnie to, że z dziećmi na kilka dni jadę do brata i nie będę miała stepera, bo skakankę i agrafkę zabieram chyba, że jak wariatka będę u niego w domu po schodach biegać;-)

ja na MŻ, jem wszystko tylko w niejszych ilościach, no i nie smażone i z sosami ale tak to wsio:tak:, no i mącznych nie jem, typu kopytka, pyzy itp:sorry2:. Nie umiem być na konkretnej diecie na tej swego czasu schudłam 20 kg, teraz dodałam 5 kg i jeszcze troszkę zamierzam jak się uda:tak:

reklama
Jolit@ to dobrze, że to nic poważnego. No a dla mnie to normalne, że od razu do lekarza pojechałaś, sama bym tak zrobiła, zresztą każda normalna mama chce wiedzieć co jest jej dziecku.

Alusia witaj z powrotem :-)
Musisz dopasować diete do siebie, tak żeby do niczego się nie zmuszać. Jak Ci odpowiada dukan to zostań, a jak nie to spróbuj czegoś innego.
Ja stosowałam dietę 1200 kalorii, fakt że trzeba liczyć ile wszystko ma kalorii, ale dla mnie tak było lepiej bo mogłam się pilnować.

Gaja jakoś przeżyjesz bez tego steppera ;-) Czasem dobrze zrobić sobie przerwę. Wypoczniesz Ty i dzieci, więc daj na luz :-p

Do góry