reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

A ja jem śniadanie i obiadokolacje :) dziewczyny pochwalcie sie wynikami odchudzania :) ile miesiecy i ile kg? Jest realne na dukanie zrzucic do sierpnia 20kg? ;>

reklama
Ja jem 5 posiłków, z tym ze oczywiście jogurt +jabłko to też posiłek, dużo warzyw , kurczaczka , rybki . Najważniejsze że to działa, aaaa no i na kijki chodze , właśnie wróciłam , przewróciłam sie :sorry:a mam chore kolano , mam nadzieje ze nic sie nie będzie działo.
Alusia przesle ci na priva tą dietke moją.
a no i ocet pije , ogólnie czuje sie juz o niebo lepiej , mysle że skończe m-c z wynikiem 5-6 kilo mniejsza:tak:
koleżanka z forum dzięki tej diecie zrzuciła 17 kilo w 3 miesiące, dietka od dietetyka więc zdrowa.
Alusia do sierpnia babo to ty taka laska będziesz że szok;-)

Ostatnia edycja:
Anulka dzieki za miłe słowo ;) ja powoli się przekonuje do dukana ale Twoja dietke prześlij zobacze jak wyglada może bedzie lepsza :)) a co do octu to zaczął mi smakować haaa :D

No widzisz tego nie wiedzialam :) ale ja nie wiem do ilu stopni nagrzewa mój czajnik ;/

wystarczy, że na kilka minut odlejesz wodę w kubek i poczekasz to obniży się do tych 80 stopni i wtedy zalewasz herbatkę czekasz 3 minuty, zlewasz i zaparzasz jeszcze raz i jest miodzio i można ją jeszcze trzeci raz zaparzyć. I ciekawostka pierwszy napar ma właściwości pobudzające następne uspokajające :)

Ja jem 5 posiłków, z tym ze oczywiście jogurt +jabłko to też posiłek, dużo warzyw , kurczaczka , rybki . Najważniejsze że to działa, aaaa no i na kijki chodze , właśnie wróciłam , przewróciłam sie :sorry:a mam chore kolano , mam nadzieje ze nic sie nie będzie działo.
Alusia przesle ci na priva tą dietke moją.
a no i ocet pije , ogólnie czuje sie juz o niebo lepiej , mysle że skończe m-c z wynikiem 5-6 kilo mniejsza:tak:
koleżanka z forum dzięki tej diecie zrzuciła 17 kilo w 3 miesiące, dietka od dietetyka więc zdrowa.
Alusia do sierpnia babo to ty taka laska będziesz że szok;-)
ja też chcę tę dietkę :) :tak:

anulka podeslesz tez mi swoja diete ??? :-)

gaja ale zielone z torebek to chyba nie ma znaczenia?czy tak samo ??

dzisiaj sie ograniczalam, pomimo licznych pokus nie uleglam!! :biggrin2: ha!

dzisiaj sie ograniczalam, pomimo licznych pokus nie uleglam!! :biggrin2: ha!

A ja uleglam...kromce chleba pelnoziarnistego zjedzonego w aucie jak wracalam do domu(a na siedzieniu obok juz od tygodnia lezy nieruszona paczka delicji:-p) no ale czy kromeczka,bo to nawet kromka nie byla to grzech? ;-)

Chyba juz mi brakowalo pieczywa :confused2: no a pozniej jeszcze pomarancze wszamalam ale ja pomaranczy nie uznaje za 'kalorie' tylko za witaminy...

reklama
Jolit@ niedobrze nie dobrze :D ale lepiej że zjadłaś kromeczke chlebka niż tą paczke delicji :-)

Do góry