reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hmm.. wiesz, nie znam matki trojga dzieci , która wyglądałaby tak szczupło, byłaby tak zadbana i robiła by coś ze sobą( a znam takie, które mają trójke i więcej ..)
no przypomnij sobie swoje brzuchy z 9 mc ciąży, no???? no to widzisz, cieszmy się, że nie nosiłyśmy bliźniaków ;D i że ta skóra jednak troche wróciła na miejsce a nie sflaczała jak balon :p

a myślałaś żeby pas wyszczuplający nosić ? pewnie już by Ci nic nie wyszczuplił ale możena psyche podziała? ( chociaż jak ja nosiłam to zauwazyłam, że skóra się układała inaczej, lepiej a nie tak jak od spodni odgnieciona )

reklama
No właśnie nie wiem, bo to moje zaniedbania tez z wcześniejszych lat są i mam za swoje:-p Tylko krępuje mnie to, nie wiem dlaczego ale tak jest:-(
Z pasem pomyślę ale tez mniej w to wierzę nie po tylu latach ;) Ale fakt ja w ciążach i brzuch i cielsko miałam, przynajmniej w dwóch pierwszych:baffled:
I dziękuję za miłe słówka, staram się dbać o siebie, nie chcę wyglądać jak fleja, zwłaszcza, że teraz już latka lecą:-p

bo potrzebna jest terapia szokowa:
basen w bikini i wtedy zobaczysz, że Ty wyglądasz lepiej niż 50% babeczek... jak widzę nieraz takie grube, młode , dziewczyny, bez wstydu chodzące w za ciasnych szmatach to aż mnie mdli.. a Ty się przejmujesz :-p

Eeeee byłam już w aquaparku w bikini !!!!!!:-p Ale w innym mieście hehe, nie patrzałam na nikogo i szłam wyprostowana i dumna (trzeba stwarzać pozory), przepłynęłam 20 długości basenu, poszalałam z dzieciakami - fajnie było jednym słowem :) Ale mało ludzi i dużo miejsca do zabawy:tak:

Ale tu na swoim gruncie już taka odważna nie jestem, może dlatego, że tak wiele osób kiedyś mi dokuczało, T. miał głupie docinki że ja chyba w kolejnej ciąży jestem itp, więc jakoś w mózg mi się to wbiło:baffled:

No to zazwyczaj są mi mało znane osoby, raczej te które znają np jakąś moja koleżankę czy coś w tym stylu. Ale właśnie muszę zacząć doceniać siebie, przecież gdybym tak pracowała zawodowo jak nad swoim ciałem to pewnie gdzies koło stanowiska dyrektorskiego bym wylądowała albo kierowniczego hehe:tak:

reklama
Dorka twój mózg po prostu nie zgadza sie na dietę hehe, buntuje sie i domaga jedzenia - ja tak zawsze przy rozpoczęciu diety miałam:tak:

Do góry