reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

jola to musiałby dopaść mego małżonka cud łaski dyrektorskiej w postaci solidnej podwyżki również:-p
A na serio gdyby tak się stało - trudno - ale na liście rodzin patologicznych byście mnie mogły już umieszczać, jednymi słowy byłaby bieda, smród, brud i ubóstwo:baffled:

reklama
Jolek to chyba na chłopca tak na cytrusy ciagnie :-D:-D:-D
Gaja przestan :p jakby było to by było, człowiek by zalamał ręce a potem doczekac by się ie mógl :-) moze na jakies dofinansowanie by sie wtedy zalapal ? :p hehe bo u nas to trzeba sie naprawde "postarać" żeby cos dostac :baffled::baffled::baffled::baffled:

edit:
i co do jednego to jestem pewna, że żadnego smrodu ani brudu i ubóstwa by nie było :p :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jolek27 schudłam chyba w 3-4mies jak dobrze pamietam a było to 3lata temu
teraz stosuje ta diete gdzie sa po 3 arkusze i stosuje je sie po dwa tygodnie

Dorka wyobraź sobie, że masz połowę dochodu tego co teraz i 4 dzieci, no bida jak nic:-p Wiadomo, że jakos bym dała radę ale nie wiem jak psychicznie bym to znosiła gdybym miała ukrócić jeszcze jak juz ledwo mam z czego:baffled: Ja juz teraz się tej wypłaty boję bo te 800 zł mniej z awansu T. będzie, nie wiem tylko opłaty i jedzenie, nic więcej chyba:baffled:.

Żałuję tylko tego, że nikt T. nie docenia bo naprawdę ma chłop potencjał, pomysły i gdyby został doceniony to dodałoby mu skrzydeł i werwy do działania a tak klapł mi zupełnie. Jeszcze sie dowiedział, że gościu na jego stanowisku został z mistrza na brygadzistę zdegradowany i ma taka stawke jak mój jako z-ca kierownika tylko z tą różnica, że ma płatne nadgodziny i premię kwartalną a mój nic. No super wyszedł na awansie:no:

Sorki za smęty ale co rusz nowe nowości z pracy mi przynosi takie mało pocieszające:baffled:

Gaja no wiem przecież, ale tak się mowi, żeby się nie podołało.. a T. nie mógl odmowić awansu? dostał by bilecik w 1 str. ?

moja lodówka jest jednym, wielkim jogurto-kefirem..

Gaja strasznie mi przykro..co to za firma że na awansie się traci a nie zyskuje :sorry2::sorry2:

Mateuszkowa mleczarnię zakładasz???

Olisia no to zobaczymy jak teraz pójdzie odchudzanko:)

Ja się dalej kiepsko czuję i zaraz brykam do wyrka.

Dorka niestety tak jak piszesz to bilet w jedną stronę :( Jeden sie odważył odmówić podpisania nowej umowy i dostał wypowiedzenie:no:.
Ja po prostu się boję, że tam coś kombinują w tej firmie i że będzie gorzej. Jakoś mnie ostatnio strach obleciał.
Ale z T. nie chce rozmawiać bo wiadomo jeszcze mu dam do głupiego myślenia a po co:sorry2:

Dobra koniec smętów:tak:

Maks mi jeszcze nie śpi:baffled:

Gaja a gdzie czegoś nie kombinują.... Kurde co się dzieje,że coraz gorzej się robi na tym świecie:( Wszędzie tylko patrzą gdzie tu komu coś uciąć żeby dla siebie więcej mieć!!:wściekła/y:

Miało mnie już nie być...ale teraz na prawdę brykam się położyć, moje chłopaki już śpią. Podziwiam, bo ja nie wiem czy przez to wiatrzysko oko zmrużę :/

Witam :-)
Pogoda dalej pod psem i nic się nie chce. Szaro i buro i tak zupełnie jesiennie a nie zimowo. Mam nadzieję, że chociaż na ferie (u nas od 28 stycznia) spadnie trochę śniegu.
Właśnie zupę fasolową wstawiłam ale jakoś nic innego mi się nie chce robić.

reklama
witam,
u nas nadal biegunka Nifuroksydazyd nie działa, zakupiłam smectę i acidolac także i zobaczę do końca tygodnia, no ale jak wirusówka to takie leki nie pomoga niestety:zawstydzona/y:. Dobrze, że Maks ma humor a Olka zdrowa jak ryba nie rozwinęło jej sie i dziś już w przedszkolu jest:tak:

A mnie chyba gdzies owiało albo coś bo tak mnie kręgosłup na wysokości bioder boli jakby mnie kto skopał:baffled:.

A ja dietki??? Meldowac sie:tak:

Do góry