reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ja ostatnio miałam ładnie zapuszczone pazurki koleżanka pochwaliła, myślała że sztuczne i mi się połamały :wściekła/y:
Zastanawiam się czy nie zakupić sobie sprzętu do manicuru hybrydowego.
Nasza mata na razie się sprawdza wczoraj szał dziś od rana też Igi rysował :) A i zajęcie dodatkowe -wysysanie wody z mazaka :baffled:
Dokładnie taką dostaliśmy DOODLEMAT MATA WODNA KRAB SUPER JAKOSC 509968 WAWA (2851128401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ale cudo http://www.youtube.com/watch?v=Z1ozFFQEoyM chyba muszę zacząć znowu bawić się z paznokciami:)

Ostatnia edycja:
reklama
jolek ja mam tej samej firmy matę tylko zamykaną z rączka do przenoszenia :)

A ja mam lampę UV ale samej zajmuje mi to o wiele więcej czasu i przy dzieciach to prawie niemożliwe hehe, także robię u koleżanki :)

a wiecie co ?: mi się ie podobają sztuczne pazury :szok: chyba, że są cieniutko żelem powleczone, że nie widać a nie takie grube,że odstają..

mata fajna, aczkolwiek ja uważam, że mój Mati za mały na to - zaraz zżerałby ten pisak.. :/

Jolek fajnie z tymi kurtkami:-) teściowa mi ostatnio proponowała... czapkę po... 9letniej chrzesnicy męża... czarno RÓŻOWA no aloe męska bo miała kaczorka na daszku - taka czapka kominiarka jak kiedyś były..

Mateuszkowa tam nie ma co do zjedzenia, ewentualnie woda z pisaka do wypicia :-D

Gaja ja kiedyś bawiłam się w robienie akryli ale tylko sobie. Swoją drogą muszę zrobić porządek z moimi przyborami do paznokci tyle czasu nie robiłam,że proszki to pewnie dawno wyszły.

Mateuszkowa
a ja uwielbiam długie pazurki, żebym miała kasę to bym pewnie gdzieś latała na robienie bo samemu przy dziecku to tak jak Gaja napisała "niemożliwe" do zrobienia. Szkoda tylko że paznokcie swoje się niszczą:(

ja miałam tylko raz - na swoim ślubie i jak tylko mogłam to je zdjęłam..
źle sie w nich czułam :( może były źle zrobione albo coś..
zjade fotke to wkleje :tak::tak:

posadziłąm Mateusza na karnej poduszce hahahahahaha śmieszne to było bo on potraktował to jako zabawe :p

ja do tej pory miałam swoje pazury, z 1,5 roku temu zrobiłam z 3-4 razy i potem też odrosły i zdjęłam i nawet zniszczone nie były, to chyba zależy kto jak zrobi bo ta moja koleżanka praktycznie wcale nie spiłowuje paznokcia tylko leciutko i nakłada żel i mam krótkie bo długie nie dla mnie, takie lekko za opuszek palca:tak:

Witam :-)
Mateuszkowa to nie jesteś sama, ja też nie lubię sztucznych, nie miałam i nie wiem czy będę miała.

Pogoda jakaś nieciekawa, szaro, buro, zupełnie nie świątecznie.
Jakoś nic mi się nie chce robić, muszę ogarnąć tylko mieszkanie, obiad zrobić i pościel zmienię. Trzeba jeszcze dzisiaj dać na luz, od jutra się zacznie tyranie :-D

znalazłam zdj to wstawie na:ninja2: :-)

Edytko jak jeszcze miałam gmerac tymi tipsami w oczach, żeby zdjąć soczewki to już całkiem dałam se spokój ;D

HEjka. A jak kilka dni temu pousuwałam z telefonu zdjęcia moich tipsiorów, szkoda bym się pochwaliła.

Gaja
bo żele tak nie niszczą paznokci jak akryl. Jak tam wraca Maksowi apetyt

Mateuszkowa karna poduszka???

Edysiek
jakie tyranie no co Ty sama przyjemność:)

Okazało się że mój M już jutro ma wolne, ale nie zmieniamy planów i nie jedziemy szybciej, na spokojnie się spakujemy i M będzie miał czas żeby auto przygotować do drogi:)
A jeszcze jutro do "teściów" jedziemy. Ciekaw czy babcia pomyślała o wnuczku czy w tym roku temat olała :/

reklama
Witajcie!
Przepraszam ze ostatnio mało zagladam, ale nie zapomniałam o Was tylko jakos brak czasu na kompa, jak mam chwile to wchodze na majówki przeczytam co nie co i znikam.
Teraz przed świetami urwanie głowy, w miare mozliwosci powoli sobie sprzatam i pichce.
Czytam ze i u was chorowito w domu, wiec zdrówka dla Was
Mateuszkowa fajny ten kombinezon
Co do pazurków to jak sa ładnie i cienko zrobione to ok, a ja widze grube długie szpony nieestetycznie wykonane to mnie trzesie-zboczenie zawodowe :p
Mnie sie jednak najbardziej podobaja naturalne swoje pazurki z dobrym manicurem :)
jolek27 udanego pakowania
a jak wasze przygotowania przedswiateczne? wiem ze to dietkowy temat ale zapytam co dobrego szykujecie na Świeta?

Do góry