reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

noo a u mnie dalszy ciąg marudzenia i zrzędzenia P co za... grrr
żeby mi mówił " i tak Cie wyręczyłem dziś " no szczęka mi opadla :szok::szok::szok::szok::szok:
postanowiłam, że teraz codziennie jak on będzie wracał z pracy ja będe wychodziła z domu!!!! i będe wracać albo przed kąpaniem albo raczej po :-D:-D
bo widzę, że niby taki chojrak.. ale już jest zmęczony Mateuszem :p : P

Edytko a co z tymi butami się stało, że nie uznali ??? ja dziś 20 razy parking pod tesco objechałam bo tyle ludu a byłam przed poludniem:szok:

reklama
łorajuu a gdzie Wy ???
nie mówcie,że tak Was przygotowania pochłonęły :-D ja właśnie dziś się otrząsnęłam bo jeszcze NIC nie zrobiłam na święta i nie wiem czy coś będe robić.. w sumie " wypadałoby " ale kto to potem zje jak nas nie będzie ciągle :oo:

P w pracy i od razu lżej ;D ale zabrał mi auto bo " musze iśc w butach wizytowych " a jednak piź.dzi
chciałam jechac z Matim do smyka bo są obniżki a my bez kombinezonu jestesmy !!!!!!!!

Witam :-)
Już za 4 dni święta
Uwielbiam ta całą przedświąteczną krzątaninę, chyba nawet bardziej od samych świąt.

Mateuszkowa nie wiem czemu nie uznali, skórka ( a właściwie coś skóropodobnego) zaczęła odłazić a oni napisali, że to uszkodzenie mechaniczne :wściekła/y: mam ich gdzieś nie będę się denerwować przez to.

witam,
ja właśnie za ćwiczenia si.e biore. Maks troszkę lepiej ale nadal nic nie je a to 3 dzień bez niczego oprócz herbaty w ustach:baffled: Nby chce coś zjeść ale bierze do ust i wypluwa:-( No niby do 3 dni antybiotyk powinien działać to jutro wieczorem powinny byc efekty:sorry2:

A ja wczoraj poszłam do koleżanki paznokcie sobie zrobić, T. musiał z dziećmi zostać hehe i nie zadzwonił ani razu - toz to święto:-p

Witam siem:-)

no i niestety maly chyba będzie chory bo dzisiaj pojawiła się gorączka:dry: nosz ku..wa jak nie urok to sraczka ale nic będe obserwować w razie czego wieczorem podjedziemy do lekarza.
Od rana był u mnie szwagier bo na wagary chodzi i dopiero co poszedl. ale u mnie zimnica -9 mam na termometrze brrr... a chciał iśc dzisiaj po resztę zakupów a tu lipa bo niewiem o której J wróci.

Dorota to na ile kupiłaś ten kombinezon że już za mały?

Gaja no angina coś okropnego sama przechodziłam i jeść się nie da dopiero właśnie po jakiś 3 dniach.

Edysiek masakra jak to nie uznali :szok: normalnie świństwo bo robią badziewne buty a płacić albo naprawić to juz najlepiej zwalić na złe użytkowanie:baffled:.

Jolek a jak tam Igi się czuje? A daleka podróż Was czeka?

Gaja wow, koniecznie zapisz to w kalendarzu! :-D:-D:-D pewnie Maksiu jutro zacznie nadrabiać zaleglości w jedzeniu :tak: przygotuj podwójne.. co ja pisze poczwórne porcje :D
Editek no był taki w sam razy, ale mały przez ostatni mc urósł centymetr :szok: i to starczyło, żeby wrzynało się w pupke ;D ale..... własnie kupiłam kolejny ;D nie ma się co oszkiwać.. tanie nie są, nawet te używane, więc kupiłam za taką cene bo co obserwuje to idzie ok 100 zl albo nie jest warte tego
KOMBINEZON NARCIARSKI BENETTON 92 JAK NOWY (2886175086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taki mamy u mnie dzis - 7 stopni, az się sama zdziwiłam:szok: zdrowka dla Was..

a u nas +2 stopnie i szarówka a ostatnie 3 dni non stop mgła była:baffled:
Poćwiczyłam sobie, zaraz kąpiel bo cieknie ze mnie i trzeba cos w domu zrobić, np podłogi pomyć, poodkurzać, obiad wstawić, pomyć szafki z kurzu, jeszcze dwa małe okna w pokoiku a jutro piore dywany, tzn ręcznie szoruję:baffled:

Cześć laseczki,

Editek to Ci się mały na same święta rozłożył. U nas już lepiej, okazało się że trzydniówka nas dopadła bo wczoraj Igora wysypało. Do rodziców mam jakieś niecałe 200 km

Edyśku ja tam świąt nie czuję, jeszcze jakiś czas temu nie mogłam się doczekać a przez tą chorobę Igora już mi się odechciało wszystkiego.

Mateuszkowa
wygnałaś męża do roboty :D Kombinezon fajny. Nam wczoraj ciocia przysłała ale za mały:( Za to fajniusią kurteczkę Igi dostał. Na tą zimę zaopatrzeni jesteśmy w kurtki że ho ho bo już mamy 4 a piąta u dziadków czeka:)

Gaja biedny Maksio się wymęczy, dobrze,że chociaż pije. W święta nadrobi zaległości w jedzeniu:)
U mnie taka sama pogoda jak u Ciebie. Wstaliśmy około 9tej a ja myślałam że to dopiero 7ma godzina.
A co robiłaś z pazurkami???

Wczoraj moja ciocia przysłała nam pakę z prezentami, Igi dostał matę wodną co kiedyś Gaja wspominała :)

reklama
Do góry