reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja no to fajnie Cię Maks urządził -_- jak znam życie to nici z drzemki w ciągu dnia ?? pochwal się kolorem.. ja idę dopiero przed świętami bo kasy brak :/ :/

kochana jeśli miałabym u fryzjera robić to też by kasy nie było, zresztą nigdy nie farbowałam u fryzjera - a tak farba 17 zł i w kieszeni jest hehe ale blondy to pewnie inaczej. Drastycznie nie zmianiem tylko z ciemnej czekolady w odcień bardziej kasztanowy wskoczyłam, poczekam az łeb wyschnie i zrobię forkę z parchem na ustach hehe.

Jola to przynajmniej wiesz, że wypychacze by ci urody nie dodały hehe

reklama
Cześć:-)

Ja właśnie prawie zawsze farbuję u fryzjera wychodzi mi co jakies trzy miesiące i odrazu podcinam. Płacę jakieś 80 do 100zł zależy co robię także podzielić to na 3 to nie wyjdzie wcale tak duzo. teraz ide przed świętami i będę ściągać kolor bo już mi się znudził ten czarny i chce taką czekoladę jak Gaja miała.

Gaja no pokaż się pokaż w nowym kolorku :tak: A te usta to może z zimnego wiatru mój tez ma i smaruje haskovirem i ładnie się goi.
Mateuszkowa a to Mati chory czy przeziębiony czy tylko katar ma? Na poowietrzu to zawsze inaczej sobie pooddycha.
Jolek to co za baba człowiek się martwi czeka a ta nawet recepty nie wypisze:crazy: powodzenia u dentysty:tak:.
Edysiek nawet tak nie pisz:-);-)musisz jeszcze mnie zmotywować bo ja coś za mało chudnę;-).
Jolitko nie gadaj że masz duzy nos ;-) wiesz ile ja mam duzych rzeczy :-D

O ja mały wylał herbatę na fotel i jeszcze sobie to wciera :wściekła/y:no nieeee!!!

Maks dopiero wstał po nocnych ekscesach :szok::szok::szok:
Więc dopiero wieczorem uśnie i dobrze :)

Ja zdążyłam poćwiczyć, w piecu napalić, pozmywac gary, przewertowac neta pofarbowac włosy a on jeszcze spał:baffled:

my już po spacerze, byliśmy z godzinkę, mały sie wylatał, zaliczył gębę w ziemi - kurtka cała w błocie, bo szedł do koparki :dry::dry:

zrobiłam sobie jajecznice z 3 jaj bo miałam ochote :-D:-D

Gaja ale jak ja farbuje raz na 3-4 mce to wychodzi podobnie jak pisze Editek, a poza tym już chciałam przyoszczędzić i same wiecie jakim się to jajem skończyło :/ także.. :/

Editku katar miał ale i ja się źle czułam :/ miałam temp. więc nie wychodziłam bo taka pogoda też beznadziejna, i jak herbata ??? wyschło?? m oj wczoraj wziął krem bambino i wtarł w moje spodnie ( dobrze, że dresy ) a później jak przy nim ścierałam to ze spodni rękami to ten tymi umazianymi w dywan -_-

Witam :-)
Już nie będe wiećej głupot pisać ;-) dziękuje, że ciągle mnie chcecie.

Ja w pracy, oczywiście niewysoana i własnie kawę piję. Może kiedyś znowu znajde więcej czasu. Choć właściwie to lepiej nie mieć za dużo czasu, co by o głupotach nie myśleć.

W markecie byłam w czwartek po pracy, raz dwa i po zakupach a i tak w domu byliśmy dopiero po 19.
Moje dziecko oczywiście już dorwało gazetkę z zabawkami i wybiera co by chciała. Oczywiście do gwiazdki pewnie jeszcze kilka razy zmieni zdanie.
My na mikołaja raczej nie robimy prezentów, zawsze tylko paka ze słodyczami i jakaś drobnostka. Tak na słodko, a jeszcze w szkole też mają paczki. Dopiero na gwiazdkę kupujemy większe prezenty. Ja kupuję tylko i wylącznie zabawki, bo dla mnie na gwiazdkę inne prezenty nie maja racji bytu, to ma być radość dla dziecka.
I od tamtego roku córcia wie, że to rodzice i inni kupują prezenty, nie ma mikołaja :-p I oczywiście od razu uświadomiła swoją młodszą kuzynkę.

Ja też już muszę zafarbować włosy, bo już widziałam siwucha :szok: eeeh starość nie radość ;-)

Widze,ze nie tylko Edyta ma poczucie,ze tu nie pasuje ...:sorry2::-D rozmowne ostatnio jestescie,ze hoho!

Co do farbowania to ja musze zrobic odrosty tylko...nie chce calych wlosow by ich niepotrzebnie nie niszczyc.A te moje super kosmetyki,rekonstruktor i hydrator joico to dziala dopiero po dluzszym czasie ... np. jak kilka razy pod rzad umylam tym wlosy to byly juz oslabione,zaczely wylazic mi garsciami...dopiero jak je odstawilam i zaczelam uzywac normalnych szamponow to zauwazylam,ze wlosy sa lepsze...:sorry2:

Ja bylam na zakupach,wrocilam wstawilam pranie i trzeba by troche chalupke ogarnac :dry: mam dosc moich 100 kwadratow,naprawde ...male mieszkanie chyba mozna szybciej ogarnac.

Edyta tylko i wylacznie zabawki...a co bys kupila 17-letniemu chlopakowi:confused2: i 13-letniej dziewczynie? nie chce im dawac kasy,zeby to nie wygladalo,ze ciotka z niemiec przyjezdza i z kasy wyskakuje :-D ale tez nie mam pomyslu co im kupic... :confused: najlepiej chyba jakis ciuch? tylko,ze im tata z Angli firmowki przywozi...a ja juz tyle mam tych prezentow do zrobienia,ze nie stac mnie jeszcze na dwa ciuszki po 50 € :no: tymbardziej,ze jeszcze mam dwoch braci (17 i 19 ) :baffled:

reklama
Jola ?? " Widze,ze nie tylko Edyta ma poczucie,ze tu nie pasuje ...
sorry2.gif
laugh.gif
rozmowne ostatnio jestescie,ze hoho! "
to zaraz każda napisze, że tu nie pasuje
i ja też :-p:-p:-p

chyba, że chcecie, żebyśmy Was błagały to inna sprawa :-D:-D:-D:-D tak wiec błagamy nie odchodźcie :-p:-p:-D:-D

wpadnę później, pa!

Do góry