Hej...
Jolek dwa razy w tygodniu sprzatam klatki,moglabym raz ale zawsze brak mi czasu i sil na te 5 klatek,wiec wole to sobie rozlozyc na dwa dni ;
Editek hehe
w tym roku sie chyba u mojego tez upomne o bony
Gaja Ceebeebies swietny kanal
mialam go jak Maja byla mala(mniejsza
) ale wtedy ja bajki nie interesowaly...teraz oglada mini mini albo jimjam ,wolalabym zeby ogladala niemieckie ,ale na niemieckich kanalach nie ma takich fajnych bajek
tylko jakies glupie kreskowki...a zreszta w bolku i lolku to po nijakiemu gadaja
albo pingu...
Nadalka czesc :-) i jak tam? trzymasz dietke??
Wiecie moja nie jeczala jak byla mala ale za to teraz daje mi popalic podwojnie ,ona nam wszystko robi na przekor...gdy prosze by sie ubrala to nie,ona nie umie sama i jak podchodze i chce ja ubrac to wrzeszyzcy sama,sama!!! ja umiem sama !
Tak samo jak np. M cos jej daje to nie...mam dac ja a jak daje ja ...to ma dac M i tak ze wszystkim!
a najwazniejsze w tym wszystkim zachowac spokoj,rozumiecie...jak ja sie zdenerwuje to juz koniec,ryk ,histeria etc. Wiem,ze SPOKOJEM z moim dzieckiem zalatwie wszystko...tylko we mnie czasami az wszystko buzuje jak ona godzine wklada cos do plecaczka,za chwile to wyciaga,wklada co innego... a wychodzimy np. do przedszkola,CIERPLIWOSCI,tylko czasami mi jej brak