reklama
Hejka. Mały poszedł sam spać więc wpadam na chwilę bo poćwiczyć mam zamiar w spokoju. Ostatnie dni zaniedbałam ćwiczonka i źle się z tym czuję, a skoro mały śpi to nie będzie mi przeszkadzał i się nabijał z matki.
Gaja jak Ty ćwiczysz to Ci Maks nie przeszkadza???
Och ja też nie mam przyjaciółek, też straciłam wiarę. Kilka razy się nacięłam. Wolę mieć kilka dobrych koleżanek niż jedną fałszywą przyjaciółkę!!
Mateuszkowa kobito ty się szanuj to już nie te lata na takie wygibasy Taraz najlepiej powiedzieć że to korzonki...a może jednak korzonek co
Edyśku cieszę się,że dołek już za Tobą i że przyjaciółkę zyskałaś
Mój M to już planował dziś do pracy nie iść bo w totka wygra, ale niestety...miał tylko dwie dwójki
Editku ale posta nam tu skrobnęłaś SZACUN
Igor rękawiczek nie ściąga ale zadowolony nie był z ich założenia. Wieczorkiem jak do sklepu szliśmy było już lepiej ale rączki dalej sztywno w wózku trzymał:/
Jolit a ile razy w tygodniu Ty sprzątasz te klatki???
U mojego M w robocie nie ma ani paczek ani talonów ani kasy. U mnie kiedyś były talony, potem szef stówką rzucił, a później to się urwało. Jak to mówią umiesz liczyć licz na siebie.
Na kasę od dziadków dla młodego też nie liczę. Moi mają problem z przysłaniem kartki a co tu mówić o prezencie. Z kolei M ojciec jest schorowany więc nawet nie myśli o takich rzeczach za to macocha kupiła w tamtym roku młodemu czapkę na mikołajki, okazała się za mała i tak ją wymieniała że z prezentu na mikołajki zrobił się prezent pod choinkę :/
Nadalka pewnie,że możesz dołączyć Witamy
Gaja jak Ty ćwiczysz to Ci Maks nie przeszkadza???
Och ja też nie mam przyjaciółek, też straciłam wiarę. Kilka razy się nacięłam. Wolę mieć kilka dobrych koleżanek niż jedną fałszywą przyjaciółkę!!
Mateuszkowa kobito ty się szanuj to już nie te lata na takie wygibasy Taraz najlepiej powiedzieć że to korzonki...a może jednak korzonek co
Edyśku cieszę się,że dołek już za Tobą i że przyjaciółkę zyskałaś
Mój M to już planował dziś do pracy nie iść bo w totka wygra, ale niestety...miał tylko dwie dwójki
Editku ale posta nam tu skrobnęłaś SZACUN
Igor rękawiczek nie ściąga ale zadowolony nie był z ich założenia. Wieczorkiem jak do sklepu szliśmy było już lepiej ale rączki dalej sztywno w wózku trzymał:/
Jolit a ile razy w tygodniu Ty sprzątasz te klatki???
U mojego M w robocie nie ma ani paczek ani talonów ani kasy. U mnie kiedyś były talony, potem szef stówką rzucił, a później to się urwało. Jak to mówią umiesz liczyć licz na siebie.
Na kasę od dziadków dla młodego też nie liczę. Moi mają problem z przysłaniem kartki a co tu mówić o prezencie. Z kolei M ojciec jest schorowany więc nawet nie myśli o takich rzeczach za to macocha kupiła w tamtym roku młodemu czapkę na mikołajki, okazała się za mała i tak ją wymieniała że z prezentu na mikołajki zrobił się prezent pod choinkę :/
Nadalka pewnie,że możesz dołączyć Witamy
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, mogę do was dołączyć?
Aktualnie jestem na diecie i zmagam się z okrutną ilością kg
nadalka jak najbardziej, my tutaj juz razem sporo zrzuciłyśmy i jeśli tylko wytrwasz w regularnym wstawianiu sie nam na wątek na pewno dasz radę.
Napisz cos więcej, ile masz lat, skąd jesteś, z jaka ilościa kg się zmagasz, jaki cel chcesz osiągnąć, czy nadmiar kg to efekt tego słodkiego balastu zwanego dzieckiem ?????
I co zamierzasz w tym kierunku zrobić? Czy masz jakąś dietke już w głowie, ćwiczenia? Pisz, pisz
Jolek Maks wtedy bajki ogląda gdy ja ćwiczę Nie ma chłopak wyjścia, już sie nauczył, że mamie sie nie przeszkadza wtedy
jak mam być całkiem szczera to tak... a ciii bo aż wstyd.nadalka jak najbardziej, my tutaj juz razem sporo zrzuciłyśmy i jeśli tylko wytrwasz w regularnym wstawianiu sie nam na wątek na pewno dasz radę.
Napisz cos więcej, ile masz lat, skąd jesteś, z jaka ilościa kg się zmagasz, jaki cel chcesz osiągnąć, czy nadmiar kg to efekt tego słodkiego balastu zwanego dzieckiem ?????
I co zamierzasz w tym kierunku zrobić? Czy masz jakąś dietke już w głowie, ćwiczenia? Pisz, pisz
Jolek Maks wtedy bajki ogląda gdy ja ćwiczę Nie ma chłopak wyjścia, już sie nauczył, że mamie sie nie przeszkadza wtedy
Od początku.
Zawsze byłam taka dosyć pulchna ale 5 lat temu wzięłam się za siebie i schudłam 19 kg w 3mc do 57kg. Potem trzymałam 60kg przez 3 lata, ale rzucił mnie chłopak i zaczęło się słodyczowe szaleństwo.
No i tak powoli tyłam i tyłam.
Zachodząc w ciążę w październiku ubiegłego roku ważyłam już 86kg.. przy porodzie dobiłam do 109 :/
Tydzień po porodzie ważyłam ok 99kg ale że nie karmiłam piersią tak i nie trzymałam żadnej diety. Aż w końcu waga pokazała 104kg.
Przez ostatnie tygodnie juz nie tyłam, jadłam dużo słodkiego ale wszystko spalałam przy małej - no ale waga stoi w miejscu.
Wzięłam się za sobie ale schudłam do 102 i odechciało mi się odchudzać, waga wróciła a wręcz w bonusie dostałam 1kg czyli 105.
Tak sobie pomyślałam że przecież tak nie może być. Nie bedę się odchudzać to bedę tyła i tyła a potem jeszcze więcej kg do zrzucenia. I będzie cieżej.
Tak więc od poniedziałku wzięłam sie ostro za siebie, w pierwszy dzień - nie wiem jak to możliwe - ale spało mi to co utyłam po uprzednim odchudzaniu - 3kg.
Smieję się że jelita się opróżniły Ćwiczę z zestawu E. Chodawkowskiej ale tylko tyle na ile mogę bo z tym sadłem strasznie jest ciężko. Liczę że z czasem bedzie coraz lepiej.
Diety jakiejś szczególnej nie mam, staram się bardzo mało jeść , na mój organizm to działa tak jak 5 lat temu.
Dzisiaj na wadze 0,5kg ale i tak do głowy wezmę wagę z poniedziałku bo postanowiłam się ważyć co tydzień a mierzyć się co 2.
Tak więc 3,5kg mniej a od razu człowiek czuje się lepiej. jeszcze 36,5kg
Jak schudnę do 65kg to będę badzo się cieszyć i to mi cąłkowicie wystarczy.
Za miesiąc kończę 22 lata, i jestem z Mikołajek na mazurach
M
Mateuszkowa
Gość
Jola no widzisz i jak mogłaś tak pomału sprzątać
Jolek buahahaha dajesz czadu co ja poradzę , co ? mój spał 30 minut i nagle ryczy, dałam mu smoka niech śpi :/ katar go dusił chyba a ja zeżarłam 2 rzędy delicji ale postanowiłam, że ......... zrzucę ze 2-3 kg i wzmocnie mięśnie tu i tam.. ;>
Nadalka witaj :-)
Jolek buahahaha dajesz czadu co ja poradzę , co ? mój spał 30 minut i nagle ryczy, dałam mu smoka niech śpi :/ katar go dusił chyba a ja zeżarłam 2 rzędy delicji ale postanowiłam, że ......... zrzucę ze 2-3 kg i wzmocnie mięśnie tu i tam.. ;>
Nadalka witaj :-)
Jolek bardzo praktyczna ta Twoja tesciowa hahaha;-) mój znowu ze mną razem ćwiczy staje kołomnie i próbuje podskakiwać i kręci się heheh
Jolit moj też samozatrudniony hehe dlatego zawsze się nabijam ile dostał bonów na swięta bo wszyscy wokoło dostają ;-)
Dorotko a może Ty też przed okresem uuuu.... dwa rzędy;-) a moze jakieś mniejsze były te delicje heheh
Edysiek super że masz przyjaciółkę ja w sumie tez mam ale raczej traktuję ja bardziej jak koleżankę czy znajomą bo wolę się nie sparzyć a z ludźmi róznie bywa w sumie najbardziej obawiam się tego że jak się kiedyś pokłócimy to wtedy on wygada moje powiedzmy "tajemnice" czy ważne dla mnie rzeczy. Dlatego trzymam ją na dystans.
Gaja co Maks ogląda? Pytam bo podobni wiekowo i niewiem co jeszcze mojemu włączać:-);-)
Nadalka witaj :-) nie przejmuj się u mnie tez różnie bywa z wagą ale trwam cały czas hahah
Jolit moj też samozatrudniony hehe dlatego zawsze się nabijam ile dostał bonów na swięta bo wszyscy wokoło dostają ;-)
Dorotko a może Ty też przed okresem uuuu.... dwa rzędy;-) a moze jakieś mniejsze były te delicje heheh
Edysiek super że masz przyjaciółkę ja w sumie tez mam ale raczej traktuję ja bardziej jak koleżankę czy znajomą bo wolę się nie sparzyć a z ludźmi róznie bywa w sumie najbardziej obawiam się tego że jak się kiedyś pokłócimy to wtedy on wygada moje powiedzmy "tajemnice" czy ważne dla mnie rzeczy. Dlatego trzymam ją na dystans.
Gaja co Maks ogląda? Pytam bo podobni wiekowo i niewiem co jeszcze mojemu włączać:-);-)
Nadalka witaj :-) nie przejmuj się u mnie tez różnie bywa z wagą ale trwam cały czas hahah
nadalka ważne, że widzisz iz cos jest nie tak, zrzucić balastu nie da się w miesiąc ale systematyczna pracą. J schudłam 30 kg w sumie i teraz bardziej staram się utrzymac wagę choc nie ukrywam, iż z 2-3 kg mniej by mnie jeszcze ucieszyło ale nie jest źle
Generalnie ja kocham słodkie i to sprawia, że stoje z wagą co tu sie oszukiwac nooo
Generalnie ja kocham słodkie i to sprawia, że stoje z wagą co tu sie oszukiwac nooo
M
Mateuszkowa
Gość
...
Editek mniejsze ha! te z biedronki! ha! no fakt przed @ jestem tak w połowie więc u mnie to tak jak z tydzien przed
Nadalka pierwszy krok za Tobą - zauważyłaś, że trzeba coś zmienić
Editek mniejsze ha! te z biedronki! ha! no fakt przed @ jestem tak w połowie więc u mnie to tak jak z tydzien przed
Nadalka pierwszy krok za Tobą - zauważyłaś, że trzeba coś zmienić
reklama
Podziel się: