reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja no jest tych kurtek troche :cool2: ale teraz moda na jakieś takie krótkie jest a ja wole za tyłek:p :p więc trzeba było poszukać.. a ceny też z kosmosu najtańsza widziałam za 190 zł w orsayu, śliczna ale raczej jesienno zimowa niż zimowa.. :confused2:szkoda..

przykre to z babcią :( niestety nie napisze Ci, że wiem jak to jest bo ja dziadków nie mam - babcia zmarła jak miałam z 15 lat i tylko ją miałam i to na wsi, bo drudzy dziadkowie pomimo, że żyją olewaja nas totalnie ( hołd jednego syna i wnuka.. -_- ) na moim ślubie nie byli bo po co, na chrzcinach Mateusza ( jedyny prawnuk )tez nie.. no cóż..zapraszałam za każdym razem.. ale już nie będe.. a jak tam Twoje sprzedaże na all ??? mi się udalo prawie wszystko, wczoraj babka odebrała bujaczek, dziś P wysłał pchacz, śpiwór do gondoli z kożuchem też kupiony :tak:kaska potrzebna bo trza dać do koperty na chrzciny :confused2:

muszę chałupe ogarnąć bo jak P jest to jakis syf sie robi straszny od razu :-D:-D

reklama
dziewczyny zrobiłam abs-y i chodakowska jednym ciągiem i padam, upociłam się jak wieprz ale mam z głowy, wyszło mnie ponad godzina ćwiczeń - ufffff.

Co do allegro to kurcze zaniedbałam ostatnio i muszę znów popstrykać fotki i wystawić kilka rzeczy:-p

A ja właśnie kupilam małemu kurtkę na zimę reserved używkę z all. http://allegro.pl/kurtka-dziecieca-firmy-reserved-r-92-cm-i2697670610.html jak widziałam w sklepie to drugie tyle kosztuje. On ma na zimę ale 86 rozm. i niewiem ile pochodzi no i buciki na jesień bo u nas chłodno 10 stopni dzisiaj a jak siedzi w wózku to jednak stopki zimne ma w sklepie u nas ale jeszcze nie zakładałam o takie coś Trzewiki BARTEK R.22 JESIENNE WYPRZEDAŻ (2627736872) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..

A ja sobie ściągnęłam Ulę brzydulę 150 odcinków i oglądam heheh

Dorota super że się wszystko sprzedało ja narazie nie wystawiam z lenistwa heh poczekam aż mi się więcej nazbiera do sprzedania i spróbuję własnie najpierw na miastowych ogłoszeniach dać bo wtedy mniej opisywania i zdjęć :-).
A co do balaganu tu mój to dopiero jak jest w domu wszystko nie na miejscu hehe

Gaja współczuję choroby babci, mojego J babcia miał też udar i też nikogo nie poznawała chociaż czasem miała jakieś przebłyski ale rzadko.

Gaja no to do roboty hahahah ja nie ćwiczyłam, ostatnio tylko bzykanie stało się ćwiczeniami i noszenie mojego 12kg dzieciora.. eh :/
Editku kurciałka b. przyzwoita :-) butki tez :-) i tanie jak na bartka.. :szok: no ja sie pozbyłam bo miałam z tamtego roku jesienne-zimowe rzeczy to teraz poszły bo kto mi swetry na wiosne kupi hahahaha ;-) a tak to spokój na chwile :tak:

a wiecie co ? jestem wściekła! nie ide na ten agn dziś kur..... znalazłam na forach opinie i jeden szit i wiecie ile kasy ??????????? za 15 mc 3500 zl!! opimpowali chyba!!!!! ale to nie znaczy, że sobie daruje, szukam właśnie innego:tak: ważne , że P się zgadza ze mna - tez poczytałm, bo sie bałam reakcji jego , że znowu odkładam coś.. :eek:

Dorka ja proponuję choćby zacząć od głupiego filmu bez napisów i lektora, ot tak dla treningu nic nie kosztuje a jednak mózg wysilić trzeba :)
I może ktoś zna korepetytora dobrego który by cie podszkolił i może za mniejszą kasę??? Choć chyba teraz tez sobie za te korepetycje liczą :/

A u mnie sex to jak cień jest teraz:sorry: Po prostu moje dzieci toczą maratony wieczorne, Maks po nocy łazi w te i wewte a rano nikt nie ma siły na sex i wieczorem tym bardziej bo ja na bzykanie nie będe czekac do północy przecież:-p Normalnie wstyd;-)

Gaja no będe musiała chyba we własnym zakresie tez cos zrobić:sorry: prywatne korki nie wchodza w gre stawka ok 50 zł za godzine :no: w rodzinie kuzynka tyle sobie życzy, co obcy więc.. :/

a może trzeba zlikwidować Maksowi drzemke ? wiem, brutalne to..ta chwila w ciągu dnia kiedy nikt Ci nie brzęczy za uchem..ale może padł by już o 20 a jeśli poźniej to może bez pobudek i z dłuższym spaniem ..

edit: babeczki gdzie jesteście?? ja już po 2kawce bo tak mnie coś przybija, kisimy się w domu dalej, mały śpi ale znając życie nie skończe tego jeszcze pisać a on wstanie.. :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorka z drzemką to niewypał, próbowałam - usypiał o 19 a wyspany był o 2 w nocy i nie spał do 5 albo wysypiał się o 24 i nie spał do 4.30:eek:

edit: hello gdzie wy dziołchy poszły :)
ja wam tylko napiszę, że mnie cos muli i normalnie czuję sie jakbym na nogach z 2 dni była ;) Zdecydowanie cos z ciśnieniem się dzieje.

Acha i pytanko do was - zakładacie swoim maluchom rajstopki juz pod spodnie???? Bo my nadal w skarpetkach ale jak dziś było 10 stopni to juz sie nad tym zaczęłam zastanawiać

Ostatnia edycja:
Gaja no to nie wiem co Ci doradzić :eek:chyba musi z tego wyrosnąć.. ? oby .. miej siłę na to kobieto :-D ja tez taka przybita chodze dzisiaj to w ogóle tragedia chyba faktycznie pogoda nie sprzyja, ale co sie dziwić ..

co do rajtuzek :-D to ja mam aż 1 pare i może dokupie druga i tyle, nie zakładam jeszcze, jak w wózku to kocyk na nogi jeśli coś a jak lata to mu ciepło :-p jeansów nie ubieram mu na zimniejsze dni tylko dresiaki takie grubsze.. musze własnie dokupić tych spodni, bo przeciez brudzi się tak świnka mała

Gaja ja narazie nie ubieram ale tak jak Dorotka pisze wlaśnie dresy zamiast jeansów, ale dzisiaj bylo u nas tylko 10 stopni i tez powiem Ci że sie zastanawialam, ale szłam na spacer bez wozka to nie zakładałam.Kupiłam małemu dresy w h&m i są z takiej fajnej grubej bawełny i jutro się moze przejdę do lidla bo tam miały być polarowe dresiaki ale niewiem czy cos jeszcze zostało bo były od dzisiaj ale się za późno kapnęłam:-).

reklama
No ja właśnie dresiaków nie mam, tylko same jeansy i sztruksy:sorry2: Może po wypłacie jakies ocieplane 2 pary mu zakupię tak na teraz:tak: Ja mam 5 pary rajtuz haha, takie fajne kolorowe z Yorkera dostałam za niecałe 10 zł:-D

Do góry