reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Editek no my tez przed 6 już obudzeni bo mały przestał spać :crazy: nie wiem co mu się pokiełbasiło.. później zasypia, wcześniej wstaje.. :confused::confused::confused::confused::confused: buciki fajne- w moim stylu, lubie takie zwykłe trampolki z wyrazistym kolorem -pasują do wszystkiego :D a z mężem idziesz na zakupy czy kupujesz w ciemno ?? :p mój to taki niewymiarowy, że ja z centymetrem ide jak coś ale wolę jak sam przymierzy :p a właśnie.. czy ty podawałaś wymiary na :ninja2: ?? :p ;-)

reklama
Dorka na zakupy jadę sama kupuję mu w grawiku spodnie to zawsze ten sam zrozmiar bo kupił sobie na allegro wranglery i mu jeszcze nie doszly i muszę mu jakieś kupić bo wyjściowych ma jedną parę a roboczych 5 heh a bluzę i kurtke to na oko;-)przewaznie xl chociaż on taki chudzielec to jednak 186 wzrostu ma i rękawy by miał w mniejszych za krótkie.
A własnie nie podawałam zmierzę się i wrzuce tylko zobaczę co dokładnie musze zmierzyć hehe

edit: już dodałam:baffled:

Ostatnia edycja:
jestem :)
Ja przed 7 wstałam czyli zaspałam, bo Maks usnął wczoraj o 17 i dobudzic go już nie szło a o 2 w nocy wyspany i do zabawy gotowy, nawet nie wiem o której usnął ale ja miałam dość:baffled:
Także rano szybciochem szybko wsio robiłam, ćwiczenia jak wróciłam z przedszkola odpykałam :)

Edytko u mnie ten problem, że ja sama palę w centralnym ale jak to mój T. uważa, że teraz jest jeszcze ciepło i dwoma polankami starczy na cały dzień:confused2::confused2::confused2: tylko nie patrzy, że dziecko z gołym tyłkiem chodzi, kaszle i smarka bo po co jak hrabia wraca o 17 to zanim zmarznie to wieczór:wściekła/y:

Chyba wszystkie rano pisałyśmy o tej samej godzinie :p tzn. ja, Mateuszkowa i Editek :-)
Editek butki fajne, proste tak jak ja lubię :tak:
A grzyby niby są, ale nałazić się trzeba. I tylko same duże, nie ma takich malutkich do octu. No tam kilka sztuk się znalazło, ale wystarczyło tylko na 4 słoiczki po dżemie.
Ale zrobiłam sos i zupę grzybową. Zupę zrobiłam dzisiaj, tylko w niedzielę grzyby naszykowałam. Właśnie zjadłam miseczkę, pyyycha :-)

Mateuszkowa taka pogoda najgorsza, bardzo zdradliwa i łatwo się przeziębić niestety. Wydaję się, że jest ciepło, ale to już nie to co latem i zimne powietrze :eek:
Jednak jak na razie taka jesień mi odpowiada :tak:

Gaja i my sami palimy w centralnym, dlatego pisze żebyś poczekała. Wiem jak to jest, że na razie się nie pali. Na dworze w dzień ciepło, to po co palić a w nocy jakoś się pod kołdra da radę :-p

Posprzątałam łazienkę i zaraz usmażę kilka naleśników, bo zupą to nie za bardzo ba się najeść, a po za tym moje dziecko i tak nie będzie jadło. Choć to dobrze, bo uważam że grzyby nie są dla dzieci.

A ja juz po zakupach kupilam J spodnie i bluzę i sobie kurtkę taka cieńką:-).
A z allegro mi odpisali że przeoczyli moją wplatę za spodnie J i dzisiaj wyslą, dobrze że napisałam bo niewiem czy bym się doczekała:no:. Jadę zaraz z małym na wieś do mamy bo już dzwoniła żeby przyjechać, a to się przynajmniej maly wybiega hehe.

Edysiek ja wlasnie jadę na zupę grzybową heh:tak:
U nas ciepło dziisaj a w nocy było 11 stopni a poprzedniej 3 niezla różnica heh
dobra spadam miłego dniaaaa:-)

jestem i ja wstawiłam zdjecia :-) połaziliśmy troszke, mały zaliczył kałuże , trawniki , liście a że wszystko mokre :-D:-D babcie nas zaczepiają i jest to już uciążliwe :p :p no ale cóż niech se dziadki nacieszą oko babelkiem ;-) może wnuków nie mają albo co ..

zjadłam w ramach obiadu 3kromki z chlebka ziarnistego i maliny..

Editek dobrze, że dodałaś teraz będzie Ci łatwiej to obserwować jak spada :-) a jak Twoje ćw?? ja zaraz wlaśnie zapodam sobie swoje, fajnie, że szmatki kupione :-D

Gaja no to "super" noc, nie zazdroszczę :/ a pan mąż to co ? nie ma wyobraźni ? :-D:-D lepiej palić w piecu niż później pare stówek na leki wydawać miesiąc w miesiąc jak dzieciaki się rozchorują..

Edysiek no dokładnie, no ale takie uroki jesieni..póki co jest ładnie :-) u mnie słoneczko wyszlo akurat jak wróciliśmy do domu..:hmm: ja tam się zupką najadam :d a co do grzybów to też tak uważam, przyjdzie na nie jeszcze pora zwłaszcza, że nie są jakieś tam obfitujące w witaminki ..

edit: zrobiłam ćw.. a Wy gdzie, co ??? :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem, zalatana byłam :)
Zaraziłam ćwiczeniami koleżankę i teraz ćwiczy abs-y jak ja :) Bo jak sie rozebrałam ostatnio u niej to aż w szoku niby była, że tska sucha się zrobiłam i teraz ćwiczy codziennie, no zobaczymy efekty po m-cu jeśli da radę :)

Hej. Przyszłam Wam zostawić trochę zarazków i idę sobie. Zimno mi strasznie, w domu dalej nie grzeją :( Całe szczęście Igi już ciut lepiej tylko że dalej jeść nie chce:(

reklama
hej
Dziewczynki wybaczcie,ze sie tutaj nie udzielam,ale ...zdenerwowalo (delikatnie mowiac) mnie to forum ostatnio...ja juz dwa razy do Was pisalam,ale za kazdym razem wsalo mojego posta ,bo albo mnie wylogowalo albo cus innego :crazy: a ze ja jestem w goracej wodzie kapana to wolalam wyjsc na dymka bo jeszcze piznelabym za mocno w klawe i popsula cos :-p

Ale czytam was regularnie.
W stresie jestem,bo w czwartek ide do szpitala migdaly wycinac :/ i podobno chca mnie tam caly tydzien trzymac...no ale chyba nie :-p w piatek operacja(tak,lekarz stwierdzil,ze to bedzie operacja a nie zabieg) to poleze dwa dni i w poniedzialek sie wypisze...

Do góry