reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka:-)
Piszę póki mały się zają sobą heh. Wczoraj się wybiegal na maxsa że o 20 już spał.
U nas też rano zimno w domu bo ne grzeją:crazy: ale włączam sobie taką elektryczną dmuchawe z ciepłym powietrzem i moment cieplutko jest.Gorzej z rachunkiem za prąd :baffled:będzie.

Gaja Ty to chyba wszystkich zarażasz ćwiczniami hehe albo efektem jaki dają :-)
Mateuszkowa mnie tam wkurzają te babki no ale cóż poradziić może rzeczywiście nie mają wnuków, raz jedna chciała go tak za policzki złapać to jej powiedziałam zeby go nie dotykała a ciul wie gdzie ona te łapy trzymała ale miała minę:szok:hahaha
Jolek kuruj się kobito zdrówka:-)
Edysiek oczywiście podjadlam zupki wczoraj u mamy a mój starszak też nie lubi grzybów dzieci chyba wogle nie lubią chyba że w pizzy czy zapiekance.
Jolit a z kim Maje zostawiasz? No i trzymam kciuki za szybki powrot do domu :-)

reklama
witam,
Editku mam nadzieję, że koleżankę zmotywowały efekty :)

Jola współczuję ale niestety na migdały boczne robi się pod narkozą jak operację i im człowiek starszy tym gorzej znosi :( Także będe trzymac kciuki za szybką rekonwalescencję

Witam z kawką :-)
Dziecię odstawione do szkoły, pranie powieszone i czas na BB :-D
Mateuszkowa on taki słodki jest, że wcale się nie dziwię że babcie się nim zachwycają. A tu masz rację, teraz wiele babć nawet nie ma kontaktów z wnukami, bo albo dzieci powyjeżdżały albo nie mają czasu :-(
Jolek zdrówka
Jolita nie martw się będzie dobrze, obudzisz się i będzie po wszystkim. Pewnie tak długo nie będą Cię trzymać, może ze 3 dni.
Gaja na pewno jak Cię zobaczyła to pozazdrościła, bo jest czego :tak:
Editek ja otwieram wszędzie okna i wpuszczam ciepło do domu, bo teraz u nas w dzień cieplej na dworze :eek:

dzień dobry
to ja wyrodna matka - dziecko obudziło sie i popłakiwało a ja to olałam i pospałam do 8.40 :-D mały też zasnął :-D

wstaje a tu bułeczki kupione hmm .. :p :p no nawet miło zaczyna się dzień, słonko świeci, ciepełko

Jolek zdrówka dla Was :****
Jola no ja nie wiem czy Ci wybacze :p ( żarcik ) a co do migdałów to współczuje, ale jak mus to mus..ja też niby powinnam iśc ale odwlekam to.. u nas niestety zabieg w znieczuleniu miejscowym, jak się zaczytałam jak to robią to zwątpiłam :eek: i nic a nic o znieczuleniu ogólnym nie słyszałam Gaja.. :eek::eek:
EDitek ja prawie pół ciazy dogrzewałam sie taką dmuchawą bo mi zimno było no i co tu ukrywać.. lubie jak to szumi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja mam zakręcone kaloryfery, bo u nas ciepło :eek: mieszkamy na 2 piętrze no i jest różnica niż jak mieszkałam z rodzicami na parterze, blok ocieplony.. ja też nie pozwalam dotykać i babki nie dotykaja aczkolwiek widzę, że chcą :p a jak jakaś zrobi mu kizi-mizi to ja jej też zrobie :p ciekawa jestem co wtedy, wkońcu to "takie fajne" .. :-p:-p:-p najgorsze jest to, że Mati sam zaczepia, staje, uśmiecha się, mruży oczy i macha na koniec albo..daje jakies liście :eek:
EDytko no dokładnie, dlatego nie biorę go pod pachy i nie uciekam a niech sobie babinki oko nacieszą :tak:

Hejka. Wpadam się przywitać. My dalej chorzy:( Ja dziś nawet gorączkuję :( Nerwa mam bo pogoda piękna a my w domu kiblujemy:(:(
Zaraz Was trochę nadrobię. Siostra dzwoni więc nie dam rady gadać i Was czytać.

Dorota bo może co szpital to inaczej, u nas w szpitalu robią pod narkozą i dzieciom i dorosłym migdały boczne tylko trzeci migdał w znieczuleniu miejscowym jest:tak:

brrr .. nie wybieram się ;-) moja koleżanka poszła jakiś czas temu i co ? infekcje atakuja ją dalej a raczej jej gardło w sumie nic to nie dało :/ :/

eh..
ja już po spacerze, mały śpi, wstawiłam pranie i czekam.. w planach mam dziś zrobienie jabłek do słoików i jeszcze dostanę 2skrzynki od kuzynki więc roboty a roboty :-D

Jolek no niestety, cieplej jest i choróbska łapią bo pogoda zdradliwa.. :(

edit:
ja rozumiem, że jest ładna pogoda ale co tu taka cisza????? :p odbębnie ćwiczonka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorota ja nie mam wycinac migdalow ze wzgledu na infekcje ...tylko dlatego,ze sa zrodlem stanu zapalnego w moim organizmie...badalam krew i mam podwyzszone ASO ( rozne sa skroty jak badaja krew ,no wiec to jeden z tych skrotow),ktorego norma wynosi 200 a ja mam 500 prawie...bralam na to antybiotyk to spadlo ale naroslo od nowa...przyczyna sa chore migdaly,dlatego trzeba je wyciac.

Nie mowcie,ze macie piekna pogode...u mnie caly wrzesien jest mega zimno a od poniedzialku non stop leje!!:wściekła/y:

Jestem. Przepraszam,że tak późno ale siostra mnie zagadała, potem robiłam obiad i tak jakoś dzionek zleciał.
Ledwo widzę na oczy przez ten katar:/ Tak zachwalałam sudafed ostatnio na katar i jakoś on mi tym razem nie pomaga :wściekła/y:

Mateuszkowa
mój Igi się wstydzi obcych a i nawet boi. Jakiś czas temu byłam z kumpelą i jej córą na spacerze i Igi szedł z tą dziewczyną za rękę jakaś babcia zaczęła się nad nim rozczulać i wyciągnęła rękę do niego, a on w ryk i od razu do mnie przybiegł.

Gaja jak tam u Was choróbska przeszły???

Jolit
szybkiego powrotu ze szpitala i oby już Cię infekcę nie odwiedzały. Ja kiedyś miałam tak podwyższone ASO jak problemy z biodrami miałam.Oj dostawałam wtedy strasznie bolące zastrzyki.

Editek no to widzę zakupy udane:)

Edyśku
ja już się pakuję i jadę do Ciebie na te grzybki :)

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
Jola u nas wczoraj w krótkim rękawku chodziliśmy :)
Jolek niestety ja dalej smarczę, Maks jeszcze pokasłuje ale Miłosz już sie wykurował:tak:

A mnie wczoraj nie było bo od rana zalatana oczywiście, najpierw ćwiczenia, potem przedszkole-szkoła, potem logopeda Olki, zakupy, kawka u mamy, obiad, następne ćwiczenie - chodakowska, na cmentarz pomyć pomniki i jak wróciłam było po 18, więc do lekcji z Miłoszem i o 20 mogłam odetchnąć:-p

Do góry