reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Czy wy wszystkie już śpicie to ja tez idę hehe
My dzisiaj znowu bylimy na wsi tylko u mojej mamy bo ona też ma taki domek na lato a że ma urlop to tam sobie teraz siedzi heh. Mały oczywiśie się wybiegał na maxa aż usnął w samochodzie, przynajmniej wieczorem spokój mam heh.

Jolit butki różnie kupuję tak około 100zł a ostatnio kupiła takie tylko wiązane ADIDAS DRAGON CMF I G51162 r24 Timsport (2607330525) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale są leciutkie i super wygodne i napewno się sprzedadzą w dobrej cenie.

Mateuszkowa a jaki rozmiar ma twój mały? mój dopiero 22 także butki jeszcze w miare tanie

Gaja dobrze ze wszystko w porządku :-) W Zakopanym jak będę to tam zajdę do H&M bo u mnie tez nie ma:dry:i zobaczę jeszcze te czapki.

Hehehe Mateuszkowa dobre hehe:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Editek moje troszke ponad roczne dziecko ma 22 ;-) ale na jesień ma półbuty 23 kupione ;-)
chciałaś coś powiedzieć??? ;-)))

Witam się.Przepraszam,że tak późno ale cały dzień w biegu:/ Dobrze,że pogoda cudna do takiego marszowania jak my dziś mieliśmy. M wziął wolne i załatwialiśmy różne różniste sprawy.Przy okazji troszkę zakupów no i butki dla młodego na jesień w końcu mamy:) Nie wyrobiłam się do optyka,ale jutro jak M z pracy wróci to wyskoczę:)
Przepraszam że ja tylko o sobie i ostatnio wpadam jak po ogień ale zawitam w końcu na dłużej :*

Witam :-)
Wczoraj już nie dałam rady zajrzeć. Byłam u lekarza, recepty wzięłam i tyle, może z 5 minut byłam wgabinecie :baffled: Udało mi się dostać tańsze zamienniki i zapłaciłam za wszystko nico ponad 50 zł więć spoko.

Potem poszłam z Angeliką do kina na Dzwoneczka w 3D. Dostałam od mamy w niedzielę kasę na imieniny, to mogłyśmy sobie pójść. A nic jej nie mówiłam, tylko zrobiłam jej niespodziankę i dopiero przed kinem jej powiedziałam :-)

Ja tam nie jestem zwolenniczka kupowania dzieciom drogich, firmowych butów w których pochodzą może ze 2 miesiące :sorry: ale to tylko moje zdanie ;-)

Postaram sie napisać trochę więcej po powrocie z pracy
Miłego dnia babeczki :-)

Wstajemmmyy:-):-):-):-) hehehe
Dorka twój mały ma nogę jak mój o ja cie:szok: a ciuszki pewnie tez na 92?
Edysiek to miałyście fajny dzień, fajnie że Angela chodzi z Tobą do kina bo mój to już nie no jak z mamą:-D.
A co do butków ja kupuję markowe bo wiem że ich sprzedam potem a takie normalne nie bardzo chcą ludzie kupować.Potem dołożę i znowu kupuję butki.

Jolek a ty jakie kupowałaś takie trepki czy adidasy?
Gaja a Ty gdzie? ćwiczysz pewnie?:-)

aha, dziś postanowiłam, że zaczynam biegać znowu więc idę wieczorem, zobaczymy czy dotrwam w postanowieniu :p :p

Edysiek fajna niespodzianka :D no i dobrze , że te leki dało się kupić taniej:tak:
EDitek no ciuszki to różnie 86-92:sorry::sorry:

a co do butów dla malucha, to ja uważam, że nie muszą być wcale markowe ale musza być dobrze wykonane - skóra i te sprawy-zwłaszcza teraz jak jeszcze doskonali chodzenie :tak: dlatego kupiłam te elefanty, bo niestety ale Bartek dla mnie za drogi - 200-300 zł za buty!!!!!!:szok: a adidaski oryginalne czy coś to kupię jak się trafia okazyjnie, bo tamte kupiłam za 29 zł z 99 zł :-D:-D:-D:-D zainwestuje mu w oryginalniejsze jak noga nie będzie tak szybko rosła :-D

Ja na szybcika bo musze spadac klatki sprzatac zaraz.
Edysiek wiesz,ze ja tez nie :-D ja mlodej kupilam te adidaski bo byly stosunkowo tanie,na inne buty musialabym tez wydac kolo 20 € ,a te naprawde mi sie spodobaly,bo to takie a'la trampki tylko ze nie z materialu a z tworzywa.

Swoje tez wczoraj dostalam i...musze Wam powiedziec,ze ja pierwszy raz w zyciu mam firmowe buty :cool: i bedzie test... czy rzeczywiscie pochodze w nich pare lat czy rozleca sie po paru miesiacach :-D

Oki to ja uciekam...dzisiaj nie bedzie roweru ale jutro i w piatek obowiazkowo !! Wczoraj tak mie ten rower zmeczyl,ze jak wrocilysmy z mloda z przedszkola to ona kimnela na fotelu a ja na sofie :sorry: kiedy ja nigdy w dzien nie moge zasnac!!:szok: no ale tak mnie zmulilo,ze szok...
Jak obliczylam to 15 km. zrobilysmy na tych rowerach:-p

witam,
tak macie rację ćwiczyłam ale od 6-7:-D teraz ciągle coś robię, właśnie cały wór 60 L wywaliłam ciuszków po Maksie:eek: Przebiorę te co są ładne i wystawię na allegro a resztę do kosza albo kontenera na ciuchy:-p

Co do butków ja oryginalnych nie kupuję bo mnie po prostu na nie nie stać, w końcu każdemu z dzieci kupić buty po 200 zł to mamy 600 zł:baffled:
Ale nie mówię, gdybym miała jedno na pewno bym odżałowała na lepszy bucik:tak:

Dlatego Miłosz ma obiecane, że jak noga przestanie rosnąć to kupię mu jakieś fajne pumki, fila lub takie cuś.
Ale np T. z doświadczenia wie, że oryginalny i drogi nie musi znaczyć dobry, kupował z trzy razy adidasy chyba Adidasa, Pumy i Reeboka i każde nie wytrzymywały nawet sezonu, zimowe kupił sobie jakieś włoskie za 450 zł w nadzieji i z myślą o tym że na co najmniej 3 lata mu starczą co się okazało już pierwsza zima i mega przeciekały a potem podeszwa pękła. Także nie ufamy cenie. Jedyne co to mogę Wojasy i Ryłko polecić bo kiedyś kupowałam jak mnie było stać (haha) i buty z wojasa takie szczurki nosiłam chyba 4 albo 5 lat aż podeszwa sie starła:-D

reklama
a mój kupil sobie w tamtym roku zimowe nike takie trapery i rewelka a że to było końcem lutego to zapłacił 180zł a kosztowaly 280 także super, a małemu kupuję przeważnie tak za 60-80 zł adidaski a że ma małą stópkę to da się wybrać coś taniego i fajniego a tte kupiłam droższe dlatego że miał na to pieniązki urodzinowe. Bartka nigdy nie kupowałam bo u nas ponad 170zł a za tyle to ja swojemu kupię dwie pary albo w porywach 3. Czy wasze maluchy noszą kapcie bo mój miał takie skarpetki kapcie a teraz nie chce chodzic w nich a niewiem jakie mu kupić?
Idę jeśc jajko z jogurtem heh:-)

Do góry