reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Młody spi więc nadrabiam heh
Od rana użerałam się z zieleniną bo mama mnie obdarowała pietruszkami, selerami i musiałam myc i mrozić do tego pół reklamowy pomidorów i od ciotki J dostalismy ziemniaki także głód nam niegrozi hhihi:-D.:-D
weekend na wsi spedzilismy jak zwykle pogoda ładna to trzeba wykorzystać heh.
Jestem w trakcie szukania na allegro adidasów i bluzy bo na następny piątek wybiermamy się do Zakopanego bo tłumy już wyjechały to trzeba wykorzystać heh. Wiadomo po górach łazić nie będziemy ale chcemy dzieciom zmienić klimat chociaż troszkę heh.

Gaja ja mojego tez tyle razy budzę aż mnie sz....k trafia bo mały się przez to budzi a on dalej leży:wściekła/y:.a to niezła ta twoja lekarka jak tyle się do niej czeka hehe

Edysiek ty to już nie musisz ćwiczyć wystarczy że do ogrodu pójdziesz heh i już trening gotowy:-)

Jolit a może ty jakieś uczulenie masz?
Mateuszkowa my to zawsze to co najgorsze heh a chłop jakby miał tak iśc to sobie tego nie wyobrażam hahahah

Znalazłam takie buty i się zastanawiam nad nimi:;
Buty ADIDAS ADITRACK LEATHER r.36.5 i inne (2580527055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo te i są trochę tańsze
ADIDAS ADI RACER LO J G51648 r.36 2/3 BUTY JANA (2638699523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

niewiem idę dalej szukać coś heh

reklama
Gaja, zapraszam do mnie - za oknem 25 stop, praży jak nie wiem :/ w cieniu chłodniej, nie wiadomo jak sie ubrać, ja byłam w krótkim rękawku i sie ugrzałam jak nie wiem.. do tego mały tak daje w tyłek .. :/ tak mi uzielenił spodnie - a ja ubralam mu beżowe jeansy.. że masakra, ale mydłem bambino zeszło!:szok:

ja nie wiem co robie nie tak, że on sie tak złości, od razu ma napad bo chce i już a to są pierdoły !! -_- czy mowić wolniej i ciszej czy coś, no nie wiem -_-

Editek hehehe nieźle lubie takie podarunki tylko, żeby ktoś pomogl coś z tym zrobić :tak: co do butów fajne te 1 :tak: ale to cieniutka podeszwa chyba.. ?

Uff...wrocilam z tej Kolonii,juz mam dosyc tej drogi 70 km. w jedna strone i tak co tydzien..

Gaja Twoje dzieci do wstawania to jak ja hehe ;) a co do oczyszczania to nie wiem :baffled: nalozyla mi jakis rozpulchniajacy krem i lezalam pod uzydzeniem z para 20 minut az sie pory otworzyly a potem wyciskala :szok: i to tak,ze mialam dosc jak tylko zaczela i zalowalam,ze w ogole tam jestem...ale cos o kwasach mowila chyba hmm

mateuszkowa nie jem tlusto ,nie jesm ostro...najwiecej w slodkim siedze,ale nie w czekoladzie tylko,ciastka slodkie na sniadanie np.
eh...
Termin mam nastepny u dermatologa 4 pazdziernika to powiedziala,ze da mi wtedy jakies tabl. ,ktore lecza skore bardzo skutecznie z takiego czegos ,ale wlasnie nie mogla mi ich dac od razu ,powiedziala,ze trzeba poczekac na chlodniejsze dni bo z tymi tabletkami trzeba slonca unikac i absolutnie nie mozna zajsc w ciaze :baffled: no ale ja narazie bejbi nie planuje tak wiec te tabletki sa moja ostatnia deska ratunku.

tez nie mam weny do sprzatania,do niczego nie mam weny...od jutra wsakuje na rower,potrzebuje troche ruchu! i to nie tylko dla sylwetki ale po to by energii troche nabrac,bo ja cale dnie chodze i ziewam,jestem zmeczona sama nie wiem czym,...chyba wlasnie tym nic nie robieniem.

Jolek wlasnie takie same adidaski sobie zamowilam:-),klasyczne czarne...bo inne kolory byly duzo drozsze a za te mam zaplacic 46 € .

dziewuszki zrobiłam Chodakowską, dzis się spięłam i miałam napięte wszystkie mięśnie jak każe nawet twarzy hehe i wycisk to mi dało, bo zawsze napinam ale kurcze czasem po kilku powtórkach rozluźniam a teraz cały czas spięta byłam ale dałam radę i coraz łatwiejsze mi się to wydaje:-D

Dorka pogoda i u mnie już ok 21 stopni i przyjemne ciepełko, Maks mi usnął na spacerze na całe 30 minut i wiadomo potem następne 30 marudził. Co do wymuszania nic nie wskurasz, możesz jedynie odwracać jego uwagę od tego na czym się skupił cały ten płacz i jęk:tak: To trzeba przetrwać po prostu, Maks też mi wymusza, czasem mam ochote wyjść z siebie i stanąć obok:-p

Editek mi się z klei te tańsze podobają bo ja nie lubię takich złotawych dodatków w adidaskach;-)

Gaja, żeby mój Mateusz tak zasypiał na spacerach...eh nie ma szans!! przemęczy się i nie uśnie ( kiedys spał, ale odkąd siedzi -widzi wiecej to nie ma mowy! kiedyś go wzięłam w porze spania i co? guzik!:baffled: jęczał i tyle a w dpomu w łóżeczku potrafi, ja nie mam co liczyć na przystanek z gazetką na ławeczce, ale może to i dobrze bo we ruchu jestem :tak:

Jola
no to sprawa w hormonach.. myślisz, że się nie uregulują ???? ponoć po porodzie organ izm wraca PRZEZ ROK do tego co było przed... no a jadłaś tabsy od razu więcj może trzeba czekac.. ? a ztą kosmetyczką to fu! chyba nigdy tak nie pójde:baffled::baffled::baffled:

Jolek wyczerpujące hehehe ;-)

jem właśnie krokiety z wczoraj :-D:-D

edit: i właśnie przyszła mi paczka ze szmatami dla malego, no jak nówki :D bluzy, bluzki i kurtka i jakies gratisy hehe fajnie :D już się pierze wszystko :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-)
U nas tez słoneczko świeci i cieplutko. To od razu lepiej człowiekowi się robi :tak: Nawet humoru nie popsuło mi to, że złapałam flaka w rowerze i musiałam wracać na piechotę do domu. Fajnie mi się szło i 3,5 km przedreptałam w pół godziny. Tylko do córci zadzwoniłam, że będę chwilę później.
Teraz właśnie przyszłam z ogródka, nawet zaczęłam kopać, tylko na razie nie dużo bo nie wiem co mój kręgosłup na to :baffled:
Aż mi szkoda było iść do domu, ale syf taki, że muszę to jakoś ogarnąć :eek: A wczoraj był błysk.
A na dodatek jeszcze mój mężulek zadzwonił rano, żeby stwierdzić że ja nie sprzątam bo on odsunął kuchenkę a za nią syf i oczywiście do mnie jak ja sprzątam :angry: Oczywiście powiedziałam mu, żeby sobie sam tam sprzątał jak ma taką potrzebę :crazy:

Jolita to chyba naprawdę przez hormony, a ta wizyta u kosmetyczki może jeszcze podrażniła Ci skórę. Tzn. może dobrze zrobiła, tylko teraz efekt jest taki, a potem się polepszy.
Ja kiedyś miałam straszne problemy z cerą, miałam tak koło 20 lat, chodziłam do dermatologa i coś tam pomogło, ale nie do końca. Sprawdziło się to, co powiedziała koleżanka mojej mamy, że poprawi mi się cera jak urodzę dziecko - no i poprawiła się.
Przypuszczam, że te tabletki to pewnie z hormonami będą, no ale jak maja pomóc, to bierz.

A po co do tej Kolonii co tydzień masz jeździć ?

Editek mi się podobają te 2 buty :tak:
A ćwiczyć będę musiała w końcu, bo mi sadełko na brzuchu rośnie. To właśnie tam ulokowały się te 2 nadprogramowe kilogramy :no:
Ale fajnie, że wyjazd Wam się szykuje :-)

Mateuszkowa na to, że mały się brudzi nic nie poradzisz :sorry2: Moja do tej pory się brudzi. Ale pamiętaj, że brudne dziecko to szczęśliwe dziecko :-D Czasem lepiej odpuścić i ubierać go tak, żeby mógł się pobrudzić ;-)
A złości się, bo już rozumie że może coś tym wskórać. Teraz Cię sprawdza, na ile mu wolno :tak:

Gaja
ja przez Ciebie popadnę w kompleksy :zawstydzona/y:

Alusia ???

No nic idę ten mój burdel ogarnąć :-p

Wlasnie ja sobie tak samo pomyslałam że w tych pierwszych trochę cieńka ta podeszwa. Miałam kiedyś swojego czasu takie jak te drugie tylko biało złote ale u nas za szlaka nie moge dostać i były swietne, bo ja właśnie lubię takie złote dodatki.
Kupię te tańsze bo jeszcze dwie bluzy nike licytuję a niewiem do ilu dobiją i znalazłam tanie jeansy lee za 149zł, bo u nas w sklepie to cena kosmos od 280 do 360zł niewiem porąbało ich normalnie.to trochę mnie trzepnie po kieszeni, ale pocieszam się tym że w tych bluzach to potem starszak pochodzi bo to takie uniwersalne.

Mateuszkowa a to kupowałas cała pake taką, bo ja jakoś jak zawsze je oglądałam to nie mogłam trafić na fajny zestaw, pochwal sie jak wypierzesz:-).

No Jolek post na całą stronę:-D:-D:-D:-D ja tez nie moge pisac jak mały nie spi bo on wtedy ma najfajniejsze pomysły na to zeby matka przy kompie nie siedziała heheh

Jolita chyba Ci chodzilo o moje adidasy , ale które masz te 1 czy te drugie i napisz jak się chodzi jak masz te pierwsze bo te drugie juz kiedyś miałam.:-)

O Edysiek no to niiezły spacerek i to w pól godziny woow. a co do niesprzątania to mój też ostatnio mówi że szuflada od pralki brudna a ja to se umyj mi nie przeszkadza heheh. A Ty jeszcze do pracy chodzisz.

Ostatnia edycja:
Nieporozumienie :wściekła/y: forum szwankuje czy jaki zboj?? napisalam dluuugiego posta (zamiast pranie isc zbierac:-p) i wsalo mi go!!

edit.
Eh...bo to link szwankuje,co chcialam wkleic z moimi butami...
Nie wiem o co chodzi,pozniej to sprawdze,ide to pranie zbierac ,juz pewnie i tak nawilglo...bo u Was jak zwykle cieplo a u mnie JAK ZWYKLE zimno...w ciagu dnia max 18 a rano i wieczorami pizdzi.

Ostatnia edycja:
reklama
EDytko no to miałas spacer :-D:-D no i znowu temat sprzatania..hmm.. im jest ciągle źle:no:po cholere te szafki odsuwają..za dużo mają czasu ??? :confused: sztućce by wypolerowali o! hehehe ;-) i ja wcale nie hucham ani nie dmucham, żeby mały się nie ubrudził :-D ale ja juz zauwazyłam, że on ma takie napady na złość, że się przewraca we wszystko :p :p a spodnie no cóż, żałowałam, że ciemniejszych nie ubrałam mu bo nie byłoby widac tak hahah, pozatym ostatnio rozebrałm ptasią kupe ( na szczeście zasuszoną.. ) na cześci pierwsze i mi przyniósł "to czarne" :nerd::nerd::nerd::nerd: spoko, mam zabawy z nim :p

EDitku no to szykuje się wypad sportow-rekreacyjny, coo ? ;-) pake fajną udało mi się kupić bo i kurtka w super stanie zimowa, dres, bluzy, bluzki, podkoszulki, czapka jakaś gratisem była i inne gratisy tzn książeczka nowa, jakieś buty do wody, no to czego w ofercie nie było :p wszystko firmówki.. nie mówię, że wykorzystam wszystko ale to miłe hehehe,no i ja też nie dużo zapłaciłam bo 64 zł z przesyłką - kurierem już! :szok::szok: mogę Ci poszukać hehehe ;-)

edit:

JOLA TO KLATWA/ZEMSTWA hihihih ;-) pamiętaj, żeby kopiowac albo w notatniku pisz ;-) aaa doczytałam, że to zły link ;P no po jakich Ty str chodzisz! nie ładnie :p fuj, fuj :p poczekaj, aż dziecko spać pójdzie hehehehe ;-)

edit2: Gaja coś dla Ciebie : http://ewachodakowska.pl/wasze-efek...aggregation&fb_aggregation_id=246965925417366

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry