reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Gaja dla nich pranie, sprzątanie, gotowanie to nic takiego, bo przecież wszystko samo się :baffled:
A z ta pracą to może Twój nie ma za bardzo wyjścia, bo teraz to kompletnie wykorzystują ludzi i albo jest się na każde zawołanie pracodawcy albo do widzenia :-(

Mateuszkowa u Ciebie też całkiem przyzwoicie, tylko ta czeko :no:
Wiesz, że taka tabliczka ma ponad 500 kalorii, a czasem nawet 600.

Alusia ???

Idę zaraz pościel powiesić i biorę się za fasolkę.

reklama
witam,
Edytko ja nie wiem jak to z tą pracą w sumie jest :/ Wiem, że na pewno dużo nerwów go kosztuje i na bank tu w okolicy by raczej lepszej nie znalazł bo u nas w naszym regionie największe bezrobocie w Wlkp:baffled: Także zaciskam zęby i trwam w tym, może gdy ja pójdę do pracy on też sobie troszkę odpuści?

Pytanko do Ali mam, masz ty tą płytkę z Chodakowską? A dałoby radę przegrać bo bardzo byłabym chętna - chyba że ma jakąś blokadę to trudno :( Zapłaciłabym Ci za płytkę i wysyłkę.

A tak btw to ja wczoraj tej mojej szarlotki się nawpindalałam - masakra 3 kawałki duże :baffled: No ale taka dobra mi wyszła mmmm:sorry2:

Hej Laski ;*
Wczoraj się nie odezwałam bo kompletnie nie miałam czasu. Mąż wrócił do domu po 10 poprostu mieli jakaś awarie i musiał zostać. Na całe szczęście wsio ok :)) ;))
Ale żeście naskrobały od wczoraj ho ho ... A mnie ostatnio natchnienie do pisania opuściło :((

Gaja synek pojechał z kuzynem? A Olka jak tam? Jak się dowiedziałą to nie płakała? A jak tam Twoje ucho? Idziesz dzisiaj do lekarza? :)) A co do chodakowskiej to masz konto na chomikuj? ;> Bo tam to jest :) jak chcesz to Ci podam swoje na priv i sobie ściągniesz ;)

Mateuszkowa Ty naprawde masz super faceta że on Ci sprząta. Mój nieee kompletnie nic nie robi... :wściekła/y: chociaż się dziećmi trochę zajmuje. Dzisiaj podpisujecie umowe na samochód? To super ;)) Pochwal się jak już będziecie mieć autko :) A jeszcze co do tego że napisałaś że powinni wszystko sprywatyzować to ja się z tym akurat nie zgodze bo nie wszystkich stać żeby opłacić dodatkowo prywatnie lekarza.

Edysiek dzisiaj od rana znowu cos robisz? Chce Ci się tak szybko wstawać? :)

Editek super że już się lepiej czujesz a co do przychodni to niestety czasami jest masakra. Ja na szczęście zapisałam się do takiej przychodni gdzie na godzine się umawia i zaraz się wchodzi a ludzi bardzo malutko więc nawet jak się nie mzapisze to i tak czekam maks 6 minut :tak:

Ala Miłosz ma konto na chomiku ale go nie ma to nie znam hasła :) A bardzo mnie ciekawią te ćwiczonka to jakbyś mogła to napisz na pw :)

A Olka? No cóż jak zobaczyła, że z plecakiem wychodzi i wujkiem to bek że ona też chce ale potem dała sobie przetłumaczyć i było ok, zabrałam ją na lody i plac zabaw to jej przeszło.

Hej
Gaja ja mam na chomiku jak chcesz to ci ściągnę i moze dało by radę na @ wysłać ?
Alusia dobrze ze się odezwałas bo juz sie naprawdę martwiłam :).
Edysiek nie przejmuj sie w domu zawsze się SAMO robi hehe

hej!

mój syn jeszcze śpi!!!!!!!!!!! :D ja sama wstałam z 15 minut temu :szok::szok: zmieniłam pory żarcia na noc i jest efekt, albo coś go bierze.. :baffled:pogode odpuszczam bo dziś znowu upały niesamowite..

Edysiek fakt ta czekolada.. :/ ale to był raczej taki zapychacz na cały dzień :/ po kosteczce ale i tak mnie to nie usprawiedliwia..
Gaja a jakas prosta ta szarlotka? :-p:-p:-p:-p waga stoi ?
Ala dobrze, że z mężem ok.. a co do sprzątania eh.. no a nie ruszy się sam z siebie jak Ty coś robisz na tej zasadzie, że nie jest mu głupio ?? a jakbyś poprosiła?
Editek witaj :-)

no i gdzie jest IZA? hm ? :-p Toxi ? :-p JOlita :-p ???? heloł babeczk ?

Ala dzięki :)
Dorota szarlotka mega prosta a waga? Nie staję na nią bo i po co? Głupie nakręcanie się potem, zważę się w poniedziałek przed wyjazdem ;)

Idę sobie śniadanie zrobić, poćwiczyłam sobie to teraz trzeba braki uzupełnić:-p

Dorka facetom zazwyczaj nie jest głupio, że żona na czworaka odkurza czy myje podłogi i tylko nogi do góry podnoszą:-p Mój to ostatnio w tym temacie to mega leń się zrobił - no tak wymówkę ma bo cały dzień w pracy jest :/

Gaja no własnie pytałam, bo mojemu jest glupio, jak prosze zrób cos to jest zaraz jak jakaś relacja-matka-syn-porażka, ale ja mam takie matkowanie :/ :/ a jak zabieram się za coś bez słowa to i dziecko przypilnuje a jak skończę to np. idzie cichaczem lazienke wyszoruje albo w trakcie też pomaga więc..pytam :-p

pytałam o wagę bo martwiłam się Twoimi schizami hhihihihih :D

reklama
Dorka to masz naprawdę dobrze ze swoim chłopem, nie masz co narzekać jak będziesz chciała go ochrzanić za coś to pomyśl sobie o nas i naszych chłopach hehe:-D
A ja np mojemu zawsze powtarzam, że nie jestem typem porządnickiej i widziały gały co brały bo nigdy na pokaz przed nim nie sprzątałam, więc niech teraz nie narzeka. Lubię porządek ale nienawidzę sprzątać

Do góry