reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ala to wyśle Ci na pw, bo narazie nie mam linku do ogłoszenia bo mąż wystawia cały czas, ok ? studia mam skończone pedagogikę opiek.-wych. maż powiedział, że to kompletna bzdura i że mam się wziąć za siebie tzn nie smecić tylko być silna itp. itd. ale jakoś nie mam sił na to..:no::no:

reklama
Mateuszkowa musisz być silna kurcze !! Widzisz Ty masz studia skończone a ja mam tylko maturę po liceum :no::no: żadnego konkretnego zawodu ... :wściekła/y: ale mamy dzieci i trzeba się tym cieszyć :* :*

Ala :* kurka no musi mnie coś kopnac bo taka stara doopa się ze mnie robi domatorka :-D:-D:-D:-D

urlop ? nie mysle, jeszcze o tym bo dzień przed wyjazdem mamy chrzciny więc trzeba kaske dac i coś kupić ( jesteśmy chrzestnymi -_- ) myślę, że dopiero w sierpniu coś zaczne myśleć :-) narazie to słucham ciągle mojej matki o tym jak to brat z narzeczoną będą jechać że pociąg a może autobus, mam już dosyć, co to dzieci są ? :/

a Wy ? macie coś wreszcie zarezerwowanego ?

Heh wreszcie mamy :-D Pokoje Gościnne z WIDOKIEM NA MORZE Zapraszamy!! - Największa baza ofert w Polsce i za granicą - otoWakacje.pl własnie chwilke temu wysłałam zaliczke :-D:-D:-D:-D:-D.
Ja już nie moge się doczekać tego wyjazdu :-) mam nadzieje że nam pogoda dopisze :-) mi najbardziej się ta droga tam podoba bo ja luibie jeżdzić autem (jako pasażer) chociaż pewnie kawałek też zrobię jako kierowca :-D:-D ale to automat wiec spoko :-D a Wy już pojedziecie nowym autem? A jakie to auto właściwie?
A Twoja mama chce żebyś Ty zabrała tego Twojego brata? Heh... przecież jadą autobusy bezpośrednio do Kołobrzegu a potem do Pogorzelicy to kawałek ...

hej,
Tinti to ile ważysz bo się pogubiłam ? :-D

Nie wiem! :-) Nie mam wagi, a panicznie boję się dowiedzieć, jak słabo chudnę... :rofl2:
Ale mam nową motywację- wczoraj, jak biegłam mój M. zauważył, jak dwóch gości się na mój tyłeczek oglądało he he. :errr: Teraz się nie odważę wyjść po 18.00 bez asysty Marcina i Tomka w wózeczku...

Dorka ja z kolei i angielski i niemiecki w stopniu bdb znam - też germanistką miałam być ale spanikowałam - skończyłam zarządzanie przedsiębiorstwem. Ale to jest wielkie G, takich jak ja nie potrzebują, przynajmniej u nas, co z tego jak znasz języki jak nie jesteś niczyim znajomym?:dry: Doświadczenie jako takie mam, bo już w poprzedniej pracy zajmowałam się chyba wszystkim.
Z jednej strony wiem co czujesz a z drugiej nie wiem jakbym pogodziła pracę i trójkę dzieci, padałabym na ryj i była wiecznie niezadowolona i umęczona. A też nie chcę do końca życia siedzieć w domu na garnuszku męża i nie mieć nic swojego:zawstydzona/y:
Już wczoraj mu to powiedziałam i zaznaczyłam, że jak ja wrócę do pracy jakiejkolwiek to on ma sie pożegnać z zostawaniem po godzinach w pracy, no chyba , że będzie dyrektorem z pensją 15 tyś to wtedy możemy pogadać o tym abym poszła do pracy później gdy dzieciaki podrosną, póki co za rok gdy Maks pójdzie do przedszkola mam w planie wrócić do jakiejś pracy.

Tinti może byś sie zdziwiła jeszcze co do wagi ale tylko na plus :)
Ja tam na razie chyba jestem zadowolona z mojej nie ma co wariować, aczkolwiek ile by sie nie miało to i tak jest źle ;)

reklama
Ala nie ma szans ich zabrać bo po 1. nie zmieścimy się a po 2. oni jadą 28.08 dopiero, ona lamentuje, że długo będa jechać o matkoooooooooooo... co za... masakra :D mam nadzieje, że pojedziemy już nowym - nissan xtrail taki : Nissan X-TRAIL 2004 2,5l benzyna Automat 45000 km też będę się chciała przejechać :D super te pokoiki, że macie cos wreszcie :* bałam się , że przez to wybrzydzanie fajne oferty się skończą...

Tinti zważ się gdzieś w sklepie hihihih :D ja biegałam sama, jakoś wolałam ;-) dziecko spało to mogłam wyjść i chyba znowu zaczne :-) aha my wszystkie tu jedziemy ok 20.08 nad morze w te okolice :D :D prócz Gaji :* :(

Gaja dobre byłoby nawet 1.2 etatu.. tu chodzi o oderwanie się.. a ja sie boję, że sobie nie poradze, że odrazu odpadnę bo zawsze słyszałam ": nie zmieniaj pracy trzymaj się tego co masz, nie próbuj bo może sie nie udac " motywujące, co ? i tak pare lat.. dalej tak jest ze wszystkim więc nic nie mówimy, o samochodzie też.. bo byłoby gadanie.. no i CHUDZIELCU OPANUJ SIĘ widzisz? ładnie schudłaś :D

Do góry