reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ala byłam u taty z Mateuszem na dniu ojca pare godzin posiedziałam, wnuka wybawili więc spokój miałam-teoretycznie hehehe ;-) a tak to rano zakupy bo już w lodówce piszczało :/ a pod wieczór spacerek :-)
no a teraz wolny wieczorek ;-) zaraz meczyk - już sama zaczynam je lubić....szok :szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Mateuszkowa aaa to juz jesteś usprawiedliwiona ;D ;)) ;))
A ja jestem głodna ;/ najchętniej zjadłam bym jakiegoś batona ale nieee !! Będę twarda. Czy kromeczka ciemnego pieczywa to źle o tej porze?

Ala mnie nie pytaj ja będę jeśc kolacje :baffled: 2 bułki kajzerki, porażka..

i ajerkoniak
także..
nie wiem co waga jutro wskaże :-p:-p:-p

ale poćwiczę to może nie pójdzie w góre :p

Heh :p ej no nie mow mi takich rzeczy bo zaraz przyszła mi ochota na jakieś trunki wysoko % :D
Ale nieeeee !
W sierpniu jade nad morze więc musze 10kg zrzucić !!

Kochana a Ty gdzie jedziesz dokladnie? Macie już coś zarezerwowane? Bo ostatnio o tym pisalyscie a ja wtedy nie bardzo czytalam :*

Dzien dobry :)
Ala brawo! Jako inicjator konkursu trzymasz się zasad, ja dołączam do Doroty - wczoraj grill (spokojny, kilka gryzów karczku i kurczaka od B. Zamiast obiadu) ale to ciasto od mamy.... Taki a'la serniczek - uwielbiam go, i też błagał, żebym go zjadła... :-D
Wkurzę się jak Dorota napisze w pn, że waga spada :-D
Od jutra zabieram się za zumbowanie, dziś za chwilkę wyruszam na marsz, wczoraj wycinałam trawę, grabiłam i starałam się harować jak osioł po tym grillu ;)
Ważenie proponuję 1 lipca, zawsze to doba więcej :-D

Kropeczka staram się staram bo w sierpniu wakacje a chce mieć wtedy te 10kg mniej ! :))
No a co do Twoich grzeszków to zumbuj zumbuj :D :)) spalisz napewno ! :)

Co do ważenia to 1 lipca straszna data bo 30 czerwca robie impreze urodzinowa. Ciekawe czy dam rade się trzymać w ryzach i nie obżerać się :D ;))

Ja za chwilke wyciągam agrafke a przed 9 pokręce hula hopem :) aaa no i abs :D

Hejka:-)
Ja wczoraj byłam na wsi jak to zwykle przy sobocie heh, do tego teściowa robiła imieniny i tak zeszło cały dzien.
Mały się wybiegał, wypluskał w baseniku i wieczorkiem padł i dalej spi hihi
Ja zjadłam coś tam z grilla jakieś mięsko ale nie za wiele i troszkę sałtki wiosennej takiej z samych warzyw z działki więc spoko:-)
Dzisiaj chyba też pojedziemy bo gorąca ciąg dalszy u nas:-)

Mateuszkowa może nie chciał pulpecika bo drugi dzień to samo pod rząd hihihi:-D a co do łososia to ja duszę tak z 10 min na patelni i do tego też gotuję makaron i woala:-) robię jeszcze taki sosik koperkowy też pycha.
Ciekwe ile waga Ci pokaże po takim jedzeniu pewnie nic więcej niż mas hihi

Alusia i jak zjadłas tego batona?

Kropeczko to widzę że zjadlaś tyle co ja heh, ale ja też a to za małym się oganiałam a to cos pomóc i tak cały dzień na nogach także chyba nie było tak źle:sorry2: myslę że waga mi spadnie no i jeszcze muszę się zważyć bo nawet niewiem ile teraz ważę oby nie więcej bo się:wściekła/y: wkurzę :-)

A reszta sie weekenduje tak?

Editek nie zjadłam na szczęście :) kupiłam sobie cole light (Kropeczko podpatrzyłam u Ciebie :-D ) i w momentach ochoty na słodycze pije sobie pół szklanki i przechodzi :))
A zważ się zwać będziesz wiedziała dokladnie na czym stoisz bo 1 lipca wielkie ważenie ;))
I miłej niedzieli :* ;)

Własnie się zważyłam i waga nie spadła:wściekła/y:ale też nie poszła w górę a mam na koncie kilka grzeszków oj mam:zawstydzona/y:, tylko że ja właśnie wyjeżdżam 29 czerwca to zważę się wcześniej w piątek i tak mam jeszcze tydzień myslę, że spokojnie schudnę:sorry2:chyba:sorry2:...

reklama
Schudniesz :* trzymamy kciuki :)
A gdzie wyjeżdzasz? Przepraszam ale w czasie jak pisałyscie o urlopach to ja nie czytałam forum buu :((

Do góry