reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kropeczka, póki mojej mamy nie ma to moja ciocia z nim będzie, poza tym gadałam z moją kuzynką i może będę mogła większość czasu pracować w domu, klientki będą do mnie przychodzić po prostu, dobrze, że mieszkam nie daleko jej salonu, ale nad tym jeszcze będę myśleć bo będzie mi śmierdziało w domu liquidem. W ogóle przy robieniu akryli śmierdzi, mi to nie przeszkadza ale przy dziecku to nie za bardzo. : P

Ale mnie uda bolą, jeszcze ćwiczenia na brzuch i a6w i zobacze co na tej stronie jeszcze za filmiki są. : D

reklama
Kropeczka a mi sie wlasnie pozmienialo na odwrot...ja kiedys ciagnelam wode z butelki a teraz pije szklankami ;) jakos lepiej mi sie pije tak i licze szklanki ,ponoc 8 dziennie powinno sie wypic ...ale ja mam taka wieksza szklanke 300 ml.

Toxi zelowe mozesz robic bez problemu o smrod ;) no ale jak kuzynka robi akrylowe to coz :/ a akryl rzeczywiscie smierdzi.
Ja mam zelowe,robie w salonie u ruski :)

no ja zrobiłam znów następną serię ćwiczeń czyli w sumie na dziś 600 brzuszków 2000 kroków na steperze i 1000 agrafka na uda. Mi najgorzej sie zebrać a jak już to zrobię to jakos leci, dzis jak brzuszki robiłam to Maks miał frajdę bo usiadł mi na brzuchu i się chichrał jak mi się unosił bo go do góry jak na koniu niosło:-D

ja żelowe paznokcie miałam tylko raz - przed własnym ślubem, byłam sceptycznie nastawiona i nie zmienie tego :p pomimo że były bosko śliczne, to były niewygodne :confused2: może to kwestia przyzwyczajenia, ale uwierzcie, że nabieranie soczewek kontaktowych na palce graniczyło z cudem :-D no i jakieś guziki czy coś też, więc je zdjełam po wszystkim.. masakra.. ale to było dosyć dawno

Gaja, ty wyczynowcu, czuje się jak leniwiec przy Tobie :eek::eek::eek::eek:

Alusia i jak rozmowy ??

aaa i dziś jest dzień czekolady, to dlatego tyle jej zjadłam :sorry:( ta jasne.... )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jolita, no ja mam wszystkie przybory do akrylu. : ) Ona robi żelowe i akrylowe. Na swoich akcesoriach robić nie będę więc... : ) Jak mnie w żel wyposaży to wtedy będę w domu robić. : P

Właśnie zjadłam 3 buły. Co za porażka. -,-

Hej Kochane :*
Już się melduje i wszystko Wam pisze.
A więc tak powiedziałam mu wszystko co mi leżało na sercu, że jest mi przykro, że nie chce ciągle żyć w niepewności czy przypadkiem za 3 miesiące nie znajdzie lepszej ode mnie dla ktorej mnie zostawi. Powiedział że kocha tylko mnie, że jesteśmy dla niego najważniejsi tylko dlaczego ja moge mieć facebooka i nk a on nie moze mieć nic. Powiedzialam mu że owszem facebooka moze mieć że przecież nawet fotke moze mieć tylko niech nie udaje ze mnie nie ma i że nie ma dzieci. No ale wspolnie doszliśmy do wniosku że skasujemy wszystko i facebooka mojego i naszą klase i tą fotke. Powiedziałam mu że ma teraz ostatnią szanse. Jesli jeszcze kiedyś coś znajde to koniec bo ja nie pozwole się poniżać. No zobaczymy co powie.
Może zrobiłam źle ale tak jak pisałyście. Jesteśmy 3 lata po ślubie i ja go naprawde kocham. Trzeba ratować nasze życie poki jest coo...

Mateuszkowa no ja też dzisiaj jem czekolade ale jak jest dzien czekolady to mamy wybaczone ;))

Gaja podziwiam że Ci się tak chce ja musze znowu spiąć tyłek i się zabrać za siebie. W czerwcu musze być chociaż troszke chudszaaaaa :)

Toxicstar co tam Bułgar? ;* Dzięki że chciałąś mi pomoc ale Fotka już nie potrzebna ;*

Ahaaaa miałam Was kochane zapytać czy macie może w swoich biblioteczka książki "Pisane przez życie" ? Bardzo mnie zainteresowały. Ostatnio przeczytałam 3 w ciągu tygodnia więc może ktoraś chciala by się wymienić? Albo by mi pozyczyła? Pokrywam przesyłke ;)

Alusia, super, że wszystko sobie wyjasniliście !!!! ale fb szkoda :p no cóż, może doczekam się na Twoje foto... ? ;> książki nie mam, ale wnioskuje, że jest bardzo pasjonująca.. jaki to gatunek ?

Alusia hmmmmm... do aqua parku jedziecie?? ;-)

musisz mi kochana dawać znac wcześniej, bo niedziele mam juz umówioną - nie cieszy mnie to zbytnio no ale.. :/

Toxi, co tam buły ja zaraz zjem kanapki z kiełbasą wiejska i pomidorem.. to dopiero porażka.. :confused2::confused2::confused2:

reklama
Mateuszkowa nie my jeżdzimy z pieskami ogolnie po Polsce a ostatnio jakoś dużo kursów mamy do Krakowa ;)
Smacznego Kochana ;*

Do góry