reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolit@ a czym sie różnią rolki od łyżworolek ?
Ja mam raczej rolki o takie coś ROLKI SPOKEY REGULOWANE M 34-37 (2244683391) - motoAllegro
kupiłam na rynku za 20 zł ;-)
Wzięłam pierwsze lepsze, bo nie wiedziałam czy wogóle będę umiala na nich jeździć (bo nigdy w życiu nie jeździłam). Ale założyłam i od razu śmigałam, czułam się w swoim żywiole :-)
Jak się juz wprawię to kiedys może sobie jakieś lepsze kupię.

reklama
Wstałam, wyspałam się jak nigdy. :-) Maksio jeszcze śpi. Przy okazji zjadłam 2 tabliczki czekolady które dostałam na święta. Korci mnie jeszcze zając z białej czekolady z milki. :no:

Kurcze :((
Toxicstar chyba zaczynam Cię rozumieć tylko u mnie już zdaża się to po raz kolejny. Dziewczyny zwariuje... :((
Ma któraś może fotke? Albo może założyła by dla mnie któraś? Mój mąż po raz kolejny zakłada sobie fotke nawet swoje zdjęcie wstawia i pisze z jakimiś laskami.... ;(
Zwariuje... Czy to że jestem gruba oznacza żę może mnie tak traktować?
Toxicstar przepraszam że pisze o tym teraz gdy też masz problemy ale co ja znowu mam robić? :((

Alusia, tylko nie udawaj, że problemu nie ma. Ja udawałam i co teraz mam.. : P Ja mam facebooka, nk i twoo.com. Ale mogę i fotke założyć. :D

PS. Zapomniałam linku wstawić:
http://fitappy2.wordpress.com/
Od jutra postanowiłam, że ta strona będzie moim przewodnikiem. :D Bo niby jestem szczupła, ale co z tego jak mam galaretke wszędzie? ^^

ale żeście napisały :szok::szok::-D:-D ja cały dzień na spacerkach
wybrałam się do mojej babci, z którą nie utrzymuje kontaktów :szok::szok: od dobrych parunastu lat, brak relacji, brak więzi, ale to nie ten temat a i ja nie chce o tym Wam pisać, tak czy inaczej stwierdziłam, ma pierwszego prawnuka, widziała go 2 razy, po urodzeniu na pół godz :/ i na chrzcie - tylko w kościele bo nie chciała iść na przyjęcie :confused:, w końcu dzieli nas mega odległość.. - 3 osiedla............

eh.. trza mądrzejszym być :p wybawili prawnuczka, byłam w szoku.

Edysiek, masz racje z tym ze pierwszemu najgorzej, ale jeśli chodzi o nauke to ja uważam, że wszystkich powinny dotyczyć te same wymagania i tyle. z rolkami super :-) ochraniacze masz?? ;-)

Kropeczka, niby 0,2 kg na plus, ale to sie wlaśnie tak zaczyna, więc trzeba się pilnować

Gaja, myslę, że wysyłaj CV gdzie się da - tam gdzie Ci pasuje oczywiście - i wtedy jak coś będziesz miała w czym wybierać, uważam , że lepiej wiecej niż mniej :-p a te 2 tys to netto ??????????? kurcze ja nie wiem, mnie się to wydaje tak raczej średnio dużo :confused::confused::confused:

Toxi :*

Jolit@ nie mam pijęcia co Ci doradzić bo to jeszcze przede mną ;D ale może dobrym pomysłem, bołoby zrobić tak jak pisze Gaja ??? wysiknąć ją w nocy hmm ??

Alusia, o matko!!! co to się dzieje!!!!!!!!!!!!!! czyż te chłopy powariowały?? ruje mają czy co ???:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: tule.. :*

wyjelam placki ..-_-
mam wyrzucić ? dostaliśmy wczoraj ..
eh

za cały dzień zjadlam śniadanko lekkie, talerz żurku, 3 kawy, troche paluszków :cool::cool: i woda..a teraz grrr.. słodkie..bo już odpływam

Zaliczyłam dziś dwa ponad godzinne marszo-spacery, dieta ok, ale ważenie w dopiero w najbliższy pn.
Edysiek
- brawo za pomysł z rolkami a zdolność poruszania się na nich wyssałaś z mlekiem mamy? ;) byłam kiedyś raz, i o mało nie skończyło się implantami zębów, nigdy więcej nie założę rolek, chociaż na łyżwach jakoś sobie radziłam: 20 lat temu...
Gaja- tak jak radzą dziewczyny: zacznij już szukać pracy, choćby po to, żeby wiedzieć czego można się spodziewać po rozmowie kwalifikacyjnej. Mnie każda kolejna zaskakiwała: a to test kompetencji, a to 45 minutowy przesiew kandydatów przez telefon, a to łamigłówki i pytania: dlaczego studzienki kanalizacyjne są okrągłe i 24 x 12 i kilka innych ciekawych. Czym się Pani interesuje? Ja: historią od szkoły średniej. Przyszły szef: No to proszę wymienić daty rozbiorów Polski :szok: Naprawdę to wiele daje. Poza tym u mnie w powiecie jest jeden z niższych wskaźników bezrobocia w Polsce, ok. 6%, tymczasem pracy szukałam pół roku, wysyłając w tym czasie ok. 180 CV, odbywając jakieś 6 rozmów z tych ogłoszeń właśnie :/
Jolit@ - uchyl rąbka tajemnicy, bo wścibska jestem, co te Twoje "fiu bździu" w głowie? hm???? :-) Ty Urwisie! Co do siusiania Twojej córeczki, to jeśli pije przed spaniem lub w nocy - pewnie do rana nie dotrzymuje. Na razie pampy to dobry pomysł ale nie wiem, czy warto ją wybudzać na siusianie, może raczej przed spaniem wysadzać kilka razy?
Alusia - hm... znajomości internetowe: temat morze. Bynajmniej dla mnie, z nie jednego pieca chleb jadłam ;) za dużo mam doświadczenia, żeby to opisywać, ale wystukam swoje wnioski.
Dlaczego Twój mąż to robi? hm, to pytanie nie do nas niestety a do niego, musicie szczerze o tym porozmawiać.
Dlaczego ludzie uciekają w świat wirtualnych znajomości? Bo w domu jest nudno: pojawiają się ciągle te same przyziemne tematy /w robocie ciągle to samo/ wirtualne znajomości fascynują / można w ten sposób sprawdzić własną atrakcyjność seksualną / można podbudować swoje poczucie własnej wartości / można łatwo kogoś poznać w prawie bezstresowy sposób/ można oderwać się od codzienności poprzez fascynujące flirtowanie/ można nadal doszkalać swoje umiejętności jako samiec-zdobywca itp... powodów jest pewnie kilkadziesiąt.
W każdym razie: wciąga, i potrafi postawić na głowie pewnie każdy związek. Rozbić też lub scementować jak było w moim przypadku.
Im szybciej o tym porozmawiacie - tym lepiej. Nie wiem, czy Twoja sylwetka ma na to wpływ, ja odkryłam fascynacje internetem mojego B. kiedy ważyłam 62 kg przy wzroście 172 cm. To na szczęście dla mnie były początki naszego związku, on był dla mnie to był kolejnym znajomym z imprezy, którego zawsze mogłam kopnąć w d...ę i nie zależało mi wtedy specjalnie na tym, żeby znajomość przetrwała. Mało tego: pokazałam mu, że też potrafię "bawić się" w sieci w ten sposób, skutek: jesteśmy razem do dziś i mam nadzieję, że zmian już nie będzie.
Odwagi :) i do dzieła.

Hej Kochane :*

Kropeczka no mam 170cm i 70kg więc wydaje mi się że to też ma wpływ na jego ucieczke w wirtualny świat. Tylko czy to że jestem grubsza daje mu prawo mnie zdradzac? Jeśli mu się nie podobam to go na siłe nie trzymam. A to nie jest pierwszy raz tylko któryś z kolei i nie kończy się tylko na pogaduszkach w sieci tylko na realnych spotkaniach kończących obmacywaniem i pocałunkami więc ...
Miałam z nim jechać do Krakowa ale całkowicie mi się odechciało. Niech jedzie sobie sam czy tam z kim chce... Nie chce mi się wiecznie udawać że jest wszystko ok bo nie jest ! :(

Mateuszkowa prababcia zadowolona ? Dobrze że zrobiłaś pierwszy krok bo tak jak piszesz :) czasami trzeba być mądrzejszym. :*

Alusia nie pisz mi bzdur że przy wzroście 170 i wadze 70 kg jesteś gruba:crazy: Czy wy macie tam jakieś lustro w domu czy sobie w tą głowę nawkładałaś różnych rzeczy:confused2: Niejedną pulchną w życiu widziałam i na pewno nie o takich proporcjach jak ty:tak: I ty jeszcze 16 kg chcesz zgubić - z kości na ości???? Z powodzeniem wystarczy 5:tak:
Jeśli Ty się nie czujesz kobieca i atrakcyjna już teraz to uwierz mi te 16 kg niczego nie zmieni bo doszukasz się rozciągniętej skóry, zmarszczek, cellulitu itp itd, wiem bo sama po części nie akceptuję siebie i podejrzewam, że jakbym nawet 20 kg schudła to nadal by tak było

dzień dobry

mam wisielczy humor
ogólnie jestem realistką-pesymistką, ale dziś przewaga tego drugiego, pomimo, że slońce tak napastuje promieniami moja okolice, że ledwo widze ekran.. :confused2::confused2::confused2::confused2:

Alusia :* może to "tylko" pisanie? może trzeba mu czegoś innego ? może nic więcej nie robi ? ja wiem, że sama czułabym sie zagrożona, ale chyba od razu bym zaczęła poważną rozmowę, przede wszystkim DLACZEGO, powód musi być, znudzenie ? no nie wiem, przed nieszcześliwym wypadkiem, pisalaś , że jest bosko, i nagle koniec? hmm ..

Gaja, ja myślę, że większość z nas ma "złe " lustra ;D ale fakt, nieraz wagi, którą się ma nie widac przy danym wzroście, możesz wazyc mniej a wyglądać na więcej ... hmm..

reklama
Dziendoberek :-)

Alusia kropeczka dobrze pisze ... a wlasnie ,ja przy 70 kg wcale za gruba sie nie uwazalam ;-) juz nie przesadzaj i nie zwalaj calej winy na zdrady twojegoo meza na siebie ... nastepny moze co nie dorosl do roli meza i ojca :confused2:
Kropeczka a moje fiu bzdziu to wlasnie to :zawstydzona/y: nasz zwiazek tez sie scementowal po tym jak szukalam wrazen w internecie .

Gaja otoz to...wiecznie bedziemy sie odchudzac ,bo nie akceptujemy siebie....
Maja nie pije w nocy ,przed polozeniem sie wysikam ja na nocnik... i tez staram sie by duzo nie pila wieczorem.... dzieki za te sugestie zrobienia pieluchy tetrowej :-D bo nie wpadlam na to ...w pampie nie czuje,ze ma mokro a w tetrze bedzie czula :tak: tylko nie wiem gdzie mam takie majteczki ceratkowe kupic :confused2:

Edysiek myslalam,ze rolki to takie dla dzieci i 4 koleczkami ale nie wzdluz tylko po dwa z przodu i z tylu a lyzworolki to wlasnie 4 koleczka wzdluz. Ja tez ciagle rolki kupuje i nie moge kupic....

Do góry