Cześć Dziewczyny!!!!
strrrrasznie się za Wami stęskniłam, prawie jak za moją mamą,

1 dzień z nią nie gadam i mam deficyt.
Jolit@ - dzięki za pamięć, na razie nigdzie mnie nie wessie, bo się nie zmieszczę :-) (co to za Sandro, co???

)
Bartuś chory

od pn miał w ciągu dnia 38 - 39 st gorączki i nic poza tym. On niestety nie z tych dzieci co śpią jak chore, jak zdrowe też nie jakiś suseł, ale od poniedziałku - horror. W pn co pół godziny chciało mi się spać, a co 15 min - płakać... tata oczywiście w nocy może spać, i tak cycusia nie da, a jak wozi Bartusia w wózku, to tak zapierdziela jak swoim samochodem, zamiast go uspokoić, to go nakręca jeszcze

Weekend też mi minął w kratkę:
Gaja - tośmy se razem popłakały, zawsze tak mam przed @... wyszłam od mamy, bo mój B. miał po mnie przyjechać do niej, stałam więc na drodze (w śniegu) a ten głąb kapuściany mnie nie zauważył!

a machałam jak szalona. No to w tej śnieżycy prawie biegiem z powrotem do mamy i do samochodu, nie mogłam nawet do niego zadzwonić bo komórka mi się zwiesiła :/ no i awanturka gotowa. Tyle, że w Bielsku już było po kłótni i po fochach.
W galerii zgubiłam portfel... jak głupia koza schowałam go do kieszeni a bezrękawnik zdjęłam i położyłam koło siebie w przymierzalni (przymierzalnia - wypas! ogromna, z dużym siedziskiem bo... to przymierzalnia dla niepełnosprawnych

)
Mój B. mierzył jakieś szmaty (ja sobie kupię coś w nagrodę za następne 5 kg

) no i przypomniał sobie, że można w przymierzalni przy okazji rozbierania się skusić się na małe co nieco. I wtedy musiał mi wypaść mój portfel! Uspokoiliśmy się, stwierdzając, że wytrzymamy do domu, wyszliśmy z galerii i zorientowałam się, że nie ma kasy...Żeby zakończyć opowieść - był, w przymierzalni, pod siedziskiem, ze wszystkimi $...
Gaja - przestań tyle ćwiczyć, Dziewczyny mają rację, zamieniasz kcal w masę mięśniową, która jest cięższa od tłuszczu. Może trening co drugi dzień?
Jolit@ - mam tak jak Ty, w d..e mam sprzątanie i mycie okien, od pn zdążyłam tylko raz uprzątnąć chałupę, bo Bartosz nie dość że nie spał przez wszystkie noce, to w dzień spał po 20 min. nie mam siły.
Edysiek - odstąp trochę tego powera...
Mateuszkowa - sukienka cudo, właścicielka - 10. W skali od 1 do 10

mąż powinien ją z Ciebie zerrrrwać. No, może już po tych imprezach
Toxi - hm. temat - morze. Sama dojrzejesz do tego, co zrobić, i sama poniesiesz konsekwencje swoich decyzji. Zanim rozstałam się z moim mężem, przeszłam ho, ho, ho! Sprawdzanie kompa, tel, szpieg w komputerze, kontakty z moimi znajomymi (tak, mój były mąż sprawdzał mnie przez znajomych) i samych doradców, a i tak zrobiłam to, co uważałam za najlepsze dla siebie. I sama musiałam to piwo wypić. I nie żałuję żadnej decyzji, dziś zrobiłabym to samo. Teraz ja pożyczam mojemu byłemu $, a on odbiera dla mnie zakupy z Allegro w Bielsku i przywozi mi do domu.

życzę Ci tylko jak najmniej stresu. Spokoju i rozwagi. Dasz radę!
Moje Drogie, czy trzydniówka u dzieci zawsze kończy się wysypką? Dziś mija 3 dzień, Bartuś lepszy, wysypki - brak. Byłam 2 x u lekarza - wszystko czyste, wyniki z moczu - ok. Ząbki? idą obie górne dwójki, lekarz twierdzi, że temperatura na ząbki za wysoka. No to już nie wiem...
Farbowałyście kiedyś włosy pianką? od 12 lat farbuję u fryzjera ze skutkiem różnym. W sobotę zakupiłam piankę, nie wiem, czego się spodziewać...
Acha! Toxi, prawdopodobnie jesteś na sibutraminie - pochodnej amfetaminy. Dlatego masz power, i nie jesz, blokuje ośrodek łaknienia w mózgu. Masz suchość w ustach?
Odchudzałam się tym kiedyś... jojo:10 kg. Nie można ciągle nie jeść, potem miałam ochotę na wszystko, co tylko widziałam.
Och, klawiatura gorąca. Zajrzę później, bo pewnie ziewacie przy moim poście ;p