reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

dzień dobry

kupiłam wczoraj sukienkę na komunie, chrzest i inne ważniejsze okoliczności w Re, rozmiar...uwaga...38 tadaaaaaaaam ;D i jeszcze był luz..:eek: z biegu wzięłam rozm. 40 i wisiała na mnie jak na wieszaku!!! ale fajnie ;D i jeszcze bluzeczke rozm M, taka fajna :-), uważam, że poprostu mieli zanizone rozmiarówki ;D hahah i w decathlonie kupiłam małemu adidaski adidasa za.... 23 zł !!!!!!!!!!!! tylko nie wiem czy nie będa małe, bo wzięłam na wyrost - takie już do chodzenia butki, rozm 21, a mały teraz ma nóżke już 12 cm.. więc nie wiem jak to sie przekłada - chyba na rozm 19 teraz, i ile taka stopa urośnie ??? myślę, że założy je za jakieś 3-4 mce..
był jeszcze nr 23, ale już wiekszy...
jak myślicie?????

Edysiek, lampka wina na szczeście :-D:-D

Toxi, nie zanudzasz , pisz ile Ci potrzeba:sorry2::sorry2: a ja Ci powiem, że dla mnie święta Wielkiejnocy sa jakoś takie mniej świateczne:baffled::baffled: ale uwaga, uwaga.. śniadanie zjemy sami!!!!!!!! tak się cieszę!! moi rodzice wreszcie to zrozumieli i co najdziwniejsze, sami wyszli z takim pomysłem..:baffled::baffled: no cóż.. więc śniadanie sami, później do teściów na obiad - jakos przeżyje, a w poniedziałek do moich, tak , żeby sie nie umęczyć i dziecka nie targac w 1 dzień wszędzie.. :sorry2::sorry2::sorry2:

aha, co do prezentu komunijnego to zamieniliśmy rolki na trampoline :-D:-D:-D, mała chodzi do szkoły sportowej więc wszstko pasuje a o trampolinie marzyła-nic ni wie, że dostanie, a czemu nie rolki ? bo takie jakie chcieliśmy nie mają rozmiarówki :/ zaczynają się albo o 2 rozmiary niżej albo o o 2 wyżej, nawet jak sa regulowane więc z zapasem na 1 rozmiar brać sensu nie ma:baffled::baffled:

Jolit@?
Alusia?

reklama
Hej dziewczyny!

Tabletki dalej działają zadziwiająco. Na śniadanie wypiłam szklanke mleka sojowego i do tej pory nic mi się nie chce jeść. o,O doczytałam się, że zawierają chrom i reszty nie zrozumiałam. Nawet jak patrze na słodycze to mi się nie chce! Niesamowite!

Mateuszkowa, dzięki. :) No my też śniadanie jemy sami, potem na obiad do mojej cioci. :) Wiesz, we mnie ciągle siedzą te święta z dzieciństwa jak nigdy nie byliśmy wszyscy, a ja zawsze płakałam i w ogóle. Jakoś to mi z głowy nie może wyjść a to tyle lat już minęło. :p

Wiecie co, ja mam jakieś szczęście. Znów w sklepie spotkałam tego bułgara. Kurde no, w ogóle od tamtej akcji ciągle siedzi mi w głowie. *_* głupia jestem. Nie wiem czemu, cały czas prawie o nim myśle. Na prawdę jestem jakaś nie poważna. Powinien ktoś mnie cegłą w łeb rzucić. -,- Jakby mój to wiedział to by mnie ukrzyżował do góry nogami. *_*

Witam :-)

Dla mnie Wielkanoc tez jest mniej swiateczna od Bozego Narodzenia :baffled:

Ale pojedziemy z Maja do kosciola jajeczka poswiecic,pozniej wielkanocne ognisko bedziemy wieczorem w sobote robic ...w niedziele swiateczne sniadanie zjemy sami a w poniedzialek zrobimy wspolnie grilla jezeli pogoda pozwoli :tak:

Mateuszkowa rozmiar 38 ? gratulejszyn ;-) idealny rozmiar ,podobno przez facetow uwazany za najbardziej sexy :-D

Toxi jak sie te tabletki nazywaja...tez mam jeden bio sklep na miescie to moze lookne :-p

Z przedszkolem oczywiscie mam cyrk,wczoraj mloda histerie swoja przedszkolankom zademonstrowala a dzisiaj w ogole wypuscic mnie nie chciala...ale posiedzialam z nia z godzine niecala,pozniej dzieci poszly na inna sale sie bawic to poszla tez i pozwolila mi niby isc...to pokazuje przedszkolance ,ze wychodze a ona do mnie,ze za pol godziny zebym byla spowrotem....no to przyjechalam do domu,szybko kawke machnelam z tesciowa i spowrotem do przedszkola i jak weszlam to mala znowu zaplakana ze smoczkiem siedziala:sorry2: aj...nie ja pierwsza i nie ostatnia,prawda?? chyba dla kazdego dziecka i kazdej mamy poczatki w przedszolu sa trudne. Mala wyje za mna i w ogole...jak narazie absolutnie nie integruje sie z grupa.

Ostatnia edycja:
Toxi, Ty masz w głowie bułgara a ja kolege męża z pracy..:baffled::baffled: sama nie wiem czemu, nawet go dobrze nie znam, nie jest przystojniejszy od męża, ot takie wysokie chuchro, tym bardziej nie rozumiem siebie..:baffled::baffled::baffled: ale nawet mam jakies fantazje, że ja i on...ale kurcze nie panuje nad tym..:baffled::baffled: więc też rzut cegłą poprosze ;D ,

Jolit@ oczywiście, ze maluch musi sie dostosować, potrwac to może pare ładnych dni a później zobaczysz, będzie chciała w sobote do przedszkola chodzić.. mnie to czeka za pare mcy..:baffled::baffled:

ekhm, pozwoliłam sobie

Zobacz załącznik 452829Zobacz załącznik 452830

muszę jeszcze buty dokupić, mąż wpadł na pomysł na czerwone szpilki:zawstydzona/y:szpilki to, to nie będa bo bym jak żyrafa wyglądała przy nim, ale jakis niższe owszem :-D:-D:-D

zdj robił mi mąż strasznie był ciekawy po co mi :p oczywiście nie wygadałam się, ale pewnie coś podejrzewa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam i ja :-)
Właśnie zjadłam racuchy z jabłkami i do tego wypiłam 2 szklanki kefiru. Już dawno za mną chodziły i dzisiaj nie wytrzymałam. I zjadłam sztuk 6 :zawstydzona/y: takie były pyszne, że nie mogłam sie powstrzymać. Kiedyś częściej sobie pozwalałam na takie szaleństwa, no i nic dziwnego że tyle ważyłam. Ale chyba raz na jakiś czas nie zaszkodzi :confused: kurcze ja tak kocham jeść :baffled: i to niezdrowe rzeczy.

Mateuszkowa piekna sukienka i super w niej wyglądasz :tak: I nie odchudzaj się już, bo laska z Ciebie :-)
No chyba czerwone szpilki nie będą pasować ;-)

A nie chciałaś mężowi powiedzieć, że koleżankom chcesz sie pokazać :-p Choć mój pewnie by powiedział, że wariatka ze mnie :-D No ale o forum wie, czasem sam się pyta czy idę na "moje babskie forum" :-D No ale nie wie o czym tu piszę i raczej bym nie chciała, żeby wiedział ;-)

Toxicstar to super, że tabletki działają. A chrom naprawdę działa tak, że nie chce sie slodkiego :tak:
Mi samej chyba lepiej szło odchudzanie jak brałam tabletki, choć to może tez na moją psychike działało :eek:

No a ten Bułgar to Cię prześladuje, no ale jak przystojny to czemu nie :-p
Chyba każda z nas czasem miała jakieś fantazję z innym facetem (nie z mężem) w każdym razie mi też sie zdarzyło ;-)

Jolit@
chyba ciężki czas Cię czeka zanim Maja sie przyzwyczai. Cierpliwości życzę :tak: Teraz to dla niej nowa sytuacja, ale pewnie z dnia na dzień będziesz ją zostawiać na dłużej i w końcu się przyzwyczai.
A potem to Tobie będzie się ciężko przyzwyczić do tej ciszy w domu :-D

witajcie,
nie miałam kiedy pisać z rana latałam zakupy świąteczne robić póki mój T. w domu bo urlop wziął, potem papiery 3 razy do urzędu miasta o zasiłek pielęgnacyjny na babcię a i tak jeszcze pani sie przypomniało, że dyplomy ukończenia studiów mam donieść:dry: a potem do ginki jechałam, czekałam ponad 1,5 godziny na wizytę - masakra:dry: ale przynajmniej zmieniła mi moje cholernie drogie tabsy Yasminelle na połowę tańsze i dokładnie ten sam skład jakieś Naraya także zawsze coś to jest a nie ponad 50 zł za paczkę to teraz coś koło 23 - 26 zł będzie:tak: i Zbadała mnie i wymacała pod skóra takie jakby grudki na podbrzuszu, wg niej takie mini tłuszczaki ale ja mam taka skórę, na ramionach też tak mam ale kazała obserwować :sorry2:

Poza tym jeszcze nie ćwiczyłam i chyba nie dam rady bo te oczekiwanie na wizytę i droga z Maksem w aucie do niej mnie wykończyła, już jak wracaliśmy to i niedobrze mi było i słabo i do tej pory mdłości mam - jak choroba lokomocyjna hehe:-p

Mateuszkowa wyglądasz pięknie i naprawdę nie masz czego zrzucać już:tak:

To ja na poczatek napisze,ze mi Sandro w glowie :-D:-D:-D wlasnie tapetuje sciane i zeby on wiedzial o czym ja pisze :-p ostatnio taka czupryne mial bujna a dzisiaj juz wlos przystrzyzony i zel ....:-D boshe ja tez stara a glupia :sorry2:

Mateuszkowa jak aniol wygladasz ;-) w tych swoich blond wloskach ... i ta sukienka bardzo Ci pasuje,bardzo ladna zreszta taka inna.

Edysiek no bardzo wierze ,ze jak najszybciej to nastapi... ja juz bardzo tesknie za ta cisza w domu,uwielbiam byc sama :sorry2:

A ja wykończyłam następną agrafkę, złamała się:dry: To już druga w ciągu 2,5 m-ca:dry:
Ale prawie zrobiłam mój limit dzienny bo 100 na ręce i 470 na nogi, do tego 1200 na steperku i 300 brzuszków, acha i zrobiłam AŻ 30 tych pompek przy ścianie co Kropka poleciła - nie miałam siły w rękach masakra. Wczoraj dla odmiany było 2000 na steperze, 500 brzuszków i 500 agrafki na nogi i 160 na ręce.
Ech ale cóż z tego jak waga stoi jak zaczarowana:baffled:

A wy tu o innych panach piszecie, myślę, że myśli to jeszcze nic złego, pewnie nie chciałybyśmy wiedzieć co naszym panom nieraz po głowie chodziło:-p

reklama
kupilam eklery KAWOWE, boskie..pierwszy raz takie cudo jem ( właśnie )
a mąż miał kupić małe rurki z kremem tylko dwie, a wyszedł jeszcze z ciasteczkami francuskimi z budyniem i marmoladka.. bo.. " bo na 16 zł kilo|! to 20 dag kupilem.. " ehhhhhh.. :sorry2: mam slabszy dzień, ciastkowy

Edysiek dziekuję, wiesz tak tez stwierdziłam, ze jest już chyba OK, ale chciałabym jednak te 65 kg ujrzeć.. no i nie chce stad iść :p z forum to on wie, ale nie wie jakie :p moja tajemnica ;-) a racuszki mmmmmmmm... ja dziś curry zrobiłam ;-)

Gaja, no oby to nie było nic powaznego, brrr takie wizyty, ale jak mus to mus, ale naćwiczyłaś! super.. ja póki co zaczełam od 20 brzuszków i zwiększam o 10 każdego dnia:sorry2:, to kiepsko mało no ale.. no i uda też ćwicze.. a co do panów, to masz racje wole nie wiedzieć:-D:-D:-Dchociaz czesto sama pytam co w głowie siedzi:-D

Jolit@ no i Ty masz swojego drugiego "rycerza" hahahaha ;D ale przynajmniej masz go blisko, prawie namacalnie..eh... zazdroszcze :p :p

Do góry