reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Szyszka to super ze interesik sie kreci :-)
ja ostatnio juz zaszalalam i kupilam sobie buciki ale jeszcze jakies jedne kozaczki musze dzieciowi mojemu zakupic ;-)

mniaaammmm.... zjadlabym dobra pizze! moze mojego namowie zeby cosik zrobil... bo u nas to on zawsze od pizzy jest ;-)

reklama
szyszka, faktycznie sporo już za Tobą. Dla mnie te 5 kg to mordęga jakaś. Trzy lata temu schudłam 13 kg i pojecia nie mam jak ja to zrobiłam?
Od jutra uczciwie biorę się za siebie. A jak zgrzeszełakomstwem i lenistwem to proszę głosno na mnie nakrzyczeć!

Szyszka jak tam butki ? kupione? Fajnie, że wszyscy dookoła prawią Ci komplementy, to na pewno daje siłę do dalszej walki. A mąż niech będzie trochę zazdrosny, nic mu nie będzie ;-)
I jak tam pizza? Ja często robię, tzn. robiłam bo odkąd jestem na diecie to nie było. Chociaż przyznam, że chodzi za mną od jakiegoś czasu:tak: Jednak wiem, że jak zrobię to zjem kawałeczek. Postaram się, żeby była jak najmniej kaloryczna, chociaż nie wiem czy to możliwe :-p Ale sos czosnkowy to już bez majonezu będzie :-D
Ja właśnie upiekłam karpatę, ale myślę że uda mi się powstrzymać od niejedzenia jej.
Zuza-anna zdrówka życzę
Kamea na pewno dasz radę :tak: Będziemy krzyczeć tak że wszystkie mamuśki na BB usłyszą :-D

Się melduję :-)

o diecie nie wspominam...wczoraj i dzisiaj dzień piwkowy więc nawet nie staram się liczyć kcal coby się nie załamać całkiem...
Pizza na super cienkim cieście - wg konsumentów - małż i dziatki - super :tak: Udało się:-D
Buty nie kupione, tzw. wohom się. Niby cos wybrałam, ale sama nie wiem.
A może pomożecie?
te :
-AVeRSe-Botki na Koturnie z Kożuszkiem KHAKI 39 (1882931091) - Aukcje internetowe Allegro
albo te, sama nie wiem...
MAGICZNE BOTKI FRANCE DESIGN for woman camel - 39 (1890475996) - Aukcje internetowe Allegro
o te druge trzeba się bić dopiero....
pomóżcie...albo jeszcze takie że o....
Super botki ocieplane wygodne HIT rozm. 39 25cm (1867418892) - Aukcje internetowe Allegro

heja laseczki :-))
tyle naskrobałyscie no brawo
a ja dzis bylam na urodzinkach ....
moja corcia jadła wielki kawałek tortu smietankowego
kazdy zachwalał ze cudo a ja .....

ja trzymałam ten kawałek tortu na talerzyku (dawałam go corci ) i wiecie co ...
mslałam ze go pochłonie razem z tym cholernym talerzykiem :szok:
jakis obłed normalnie

ale byłąm dzielna i nie tknełam chociaz nie powiem jeszcze chwilka i było by po ...

moj mężulek pózniej powiedział ze jest Superrrrrr dumny ze mnie bo myslal ze sie jednak skusze .....

wiecie moze ile ma kalorii herbata z hibiskusa ????????

tesciowa mi poleciła smakuje mi bardzo ze słodzikiem ale nie ma nigdzie (nawet w necie nie znalazłam ) ile ma kalorii
normalnie piszze na opakwaniu a tu nic
:no:

Pchełka sama herbata może mieć ze 3 kcal :yes:
Podziwiam za silną wolę, przy powstrzymaniu się od zjedzenia torta :tak:
Szyszka mi też najbardziej podobają się te drugie buty. Jednak ja tak jak zuza-anna nie mam pojęcia o licytowaniu, jak już mam coś kupić to zawsze korzystam z kup teraz :tak:. Jednak jeśli chodzi o ciuchy to jakoś nie potrafię kupować wysyłkowo, ja muszę zobaczyć, pomacać, przymierzyć i poczuć że to jest to ;-)

reklama
Dzień Dobry :-)

Chyba tak zrobię z tymi butami, jakby co, facet ma je tez na kup teraz za 89 zł więc damy radę:tak: No i w tych będę mogła prowadzić auto bo w sumie nie wiem jak Wy ale ja w koturnach albo szpilkach nie potrafię jeździć autem. Tylko na płaskim, inaczej nawet nie wsiadam albo biorę buty na zmianę.

Dobrze że ważenie było w piątek bo te dwa dni weekendu to jakiś koszmar dietowy, dziś już wracam na dobrą drogę...

Zimno jak nie wiem, nawet nie zabieram dzieci na spacer, u nas pokazuje 6 stopni. Wyjęłam dzieciakom kurteczki zimowe, muszę poprać. Gorzej bo sama nie mam kurtki...Wszystkie okazały się zwyczajnie za duże...hm...Może mi się cos trafi teraz jak pojadę po towar a jak nie to chyba będę musiała wybrać się po jakąś, tak sobie pomyślałam że kupię zwykłą sportową kurteczkę bo płaszczyk elegancki mam. A najlepiej to żeby już była wiosna po prostu.

Dobra idę poodkurzać, coprawda niedziela ale wczoraj mi się nie chciało i mam niezły syfik w domu

Do góry