reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
dzieńdobry :-)

Zobacz załącznik 444621 wszystkiego najlepszego kobietki :-)
jakieś plany na dziś ???? :-D

Alusia-witaj :-)
Edysiek - u mnie narazie -1 ale słońce mocno grzeje :-) czyli przyjemny "mrozik" będzie w ciągu dnia
Jolit@ - super podejście :-) ważne, żeby waga w góre nie poszła :-),
Toxicstar - &&& za Ciebie i Maksia, żeby Wam przeszło szybko :*,

dziewczyny w który miejscu mierzycie biodra???????
aha, w talii chyba ubyło z 0,5 cm :-D:-D uda niestety nie drgnęły :baffled:

gardło boli strasznie..:nerd:

Edysiek u nas słoneczko świeci i jest 0 :) dzisiaj pracujesz popołudniu?

Mateuszkowa nie mam pojecia jak Ci wytłumaczyć gdzie mierze uda heh :)) ;)) A mnie gardło też strasznie boli :/ rano nie mogłam mowić ;/

A jak mężowie Dziewczyny? ;) Spisali się? Czy zapomnieli?

Aha i od wczoraj mamy yorka "Kropeczka" :) noc była całkiem całkiem. Chodził po całym pokoju ale nie piszczał. Teraz położył się i śpi. Jasiowi bardzo się podobał a Olek na początku się bał ale teraz idą do pokoju i go wołają żę ma się z nimi bawić ha ha :D ;))

Alusia w pracy jestem ;-)
Fajnie, że macie pieska :-)

Mateuszkowa ja biodra mierzę w najszerszym miejscu, tak gdzieś na kościach biodrowych, a talie w najwęższym, ale nie wiem czy to dobrze :sorry2:
Zdrówka.

A mój mąż to z samego rana do mnie zadzwonił i złożył życzenia.
A prezent :baffled: Wyglądało to tak, że jak byliśmy na zakupach to oczywiście ja mu przypomniałam, że trzeba coś kupić dla jego mamy, bratowej i dziewczynek, no i oczywiście od razu powiedział "to sobie też coś kupisz". Zawsze tak u nas jest, że sama sobie coś kupuję, bo on biedny nigdy nie wie co :rofl2:

Ja dostałam tego psa na Dzień Kobiet i z tej okazji mój Pan Mąż po pracy jedzie do jakiegoś kumpla i wróci wieczorem ;/
Już od rana mnie wkurzał bo nawet zapomniał o życzeniach ;/

Mateuszkowa w biodrach mierze się tak jak Edysiek a w tali to na wysokości pępka ;))

u mnie narazie zero - od męża, ale rano doslownie sie migneliśmy i tyle, pewnie wieczorem cos wymyśli..;-) oby ;-)

Edysiek - dobre i to, po co Ci coś z czego byś się nie cieszyła? :-D:-D:-D ja właśnie tez tak mierze i sie zastanawiam czy dobrze, czy niżej nie trzeba.. ( żeby o wielki tyłek zachaczyło.. )
ja talie mierzy wyżej hahahaha ;-))) tam mam mniej ;-)))) a uda to nie wiem jak, bo wystarczy 1 cm niżej/wyżej i juz inaczej..:confused::confused:
Alusia, a długa ma sierśc piesek ? :-) oby wam nie piszczał w nocy, tylko. no to Pan Mąż sie wykazał, heh, pieska Ci kupił :p

Dzisiaj grzecznie spał w nocy znaczy dzisiaj bardziej wędrował po pokoju. Zobaczymy dzisiaj bo chcemy go wsadzić do kartonu wysokiego na noc. Boje się że jak wstanę z łózka w nocy to mogłabym go nadepnąć :) ;P A sierść póki co krótką ale ma dopiero 7 tygodni wiec jeszcze ma czas ;)

Hmm,no to ja Wam tez zycze wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :-) Chociaz mysle,ze nasi mezowie powinni tutaj nam to napisac.... bo kobieta kobiecie ma skladac zyczenia z okazji ich swieta??;-)
Ja mojemu nie musze przypominac...kwiaty dostana wszystkie kobiety jakie zna :-D pewnie nasza Majus tez :-)

Alusia to nastepne bejbi masz w domu :-)

Mi mój T. życzenia złożył, prezentu niet bo dopiero jutro wypłata i w portfelu na przysłowiowy chleb i mleko:baffled:.
My żadnym kobitom nie kupujemy kwiatka itp, jakos tak wyszło a mojemu T. nie zależy aby ze strony swojej dawać ani siostrze ani matce - no tak ich lubi:sorry2:. Mojej mamie jak już to da ale reszta może zapomnieć:-p

reklama
u mnie też, mąż jak daje kwiaty to mi i tyle, no chyba żebyśmy gdzieś szli czy coś..to wtedy..

powiem Wam, że ciesze się, że słoneczko tak świeci ale z drugiej strony codziennie 2,5 godzinne spacery już mi dają w kość, ileż można jeździc po osiedlu ;D , czekam na deszcz to wtedy dam małemu , żeby zjadl samodzielnie ( haha ;-) ) kaszke bo będzie cały dom do mycia ;D

Do góry