reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa no ale Ty jesteś szczuplutka mimo wszystko a ja mam 20kg nadwagi ;/ :wściekła/y::wściekła/y: buuu ... jakiś podły humor mnie dopadł ostatnio :no:

reklama
alusia - co ty gadasz???????jaka szczuplutka???? chcialabym.... ale niestety :confused2::dry::dry:
wez mi sie nie doluj tu kobieto! tylko nic slodkiego na pocieszenie! ewentualnie moze byc kefir, szklanka wody, albo ocet !!!!! :-) zagryz salata albo jakims pomidorem

Mateuszkowa mam tak samo...do diety sie zniechecilam bo mi waga podskoczyla do gory i tak jak mowisz...musialabym nic nie jesc by poszla w dol...bo jak mam taki dzien ze odmawiam sobie wszystkiego ,obiadu tez zjem tylko troche -3 takie dni i juz mam 1 kg. mniej a zjem troche wiecej to zaraz mam to spowrotem ...ale to jest wlasnie blad sie wazyc co chwile i nad jednym kilo w te czy wewte plakac:-D najlepiej wazyc sie raz w tygodniu i caly czas trzymac ostra diete to wtedy widzimy,ze waga spada i sie nie zniechecamy .
Ale ja mimo wszystko cwicze ! Dziewczyny cwiczcie:tak: bo wtedy jak zjecie tego zakazanego batonika czy troche czekolady to chociaz troche go spalicie ,cwiczenia to podstawa!! ja tez nie mam sily... ale zobaczcie jak czas leci...juz za niedlugo bedzie coraz cieplej,pomyslcie o tym ...pozniej bedziecie zalowac ,ze nie przylozylyscie sie bardziej,wiec ... ruszac sie,ruszac a nie stekac,ze checi brak!:-D
Edysiek Ty to jestes juz najszczuplejsza z Nas...wiec nie musisz sie tak przykladac...;-)mysle,ze to hula hop Ci wystarczy...bo juz nie musisz tracic kalorii tylko chcesz cialo wyrzezbic,prawda??

Ostatnia edycja:
Oo właśnie ocet :-) musze się iść napić ale czekam na Pana Męża :-D:-D
Lece mu obiad zrobić a potem spać ... więc dobranoc :*
Śpijcie Kobietki dobrze :*
Jutro znowu od samego rana tu bede :-D

jolit@ - no kurcze ale mnie zmotywowalas! jak czytalam twojego posta to w glowie mowilam sobie te zdania takim wojskowym krzykiem!:-D:-D
alusia - dobranoc, zeby ci sie salata snila :-)

Alusia spac chodzisz z kurami...;-) to i tez wstajesz z kurami...ja sie klade po 23 :sorry: no czasami predzej...

Uff, dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja czasami mam dosyc mojego własnego i ukochanego Syna - no nie ma co ukrywać, każde dziecko ma czasem "gorszy dzień" - no tak samo jak my ;-) A też jestem cholerykiem i zdarza mi się pokrzyczeć ;-)
No a tak w ogóle to przeglądnęłam tylko ostatnią stronę wątku (wybaczcie!), bo zwyczajnie nie mam siły i czasu - mam do zrobienia jeszcze sporo dziś, czasu mam jak na lekarstwo a jestem wymęczona przeokropnie...

Edysiek - no kurcze, zazdroszczę - ja nigdy niczego nie wygrałam ;-) Co do ćwiczeń to mi też sie nie chce - ani troszkę, ale trzeba, nie ma lekko :-D A w kwestii spania to tez zazdroszczę wszystkim rannym ptaszkom (ja to typowa sowa jestem, siedziec mogę i do 2, ale rano wstać - MASAKRA), zwłaszcza teraz jak na 7 musze być w pracy ...

Alusia - u mnie tak samo! Mój M nienawidzi jak ja krzyczę (On jest z tych obrażających sie, a nie podnoszących głosu), a ja wole pokrzyczeć i mieć wszystko z głowy, a nie kisić sie z ta złością :-D A okres zmniejszonej motywacji po prostu przetrwaj - zawsze takie się zdarzają - jak na diecie Ci cięzko, to może zrób sobie taki "przerywnik" kilkudniowy - jedz tyle, żeby nie przytyć, a nie żeby schudnąć - ponoć pomaga takie coś, nie wiem, nie próbowałam ;-) A słodycze jedz rano - i w bardzio przyzwoitych ilościach (np. 1 batonik, czekoladka albo coś takiego) - jak zjesz to już chodzić za Tobą nie będą i bedziesz mogła skupic się na tym, zeby cała reszta posiłków była racjonalna i dietkowa :-D To akurat na sobie przetestowałam, bo czasem mam ochote na coś niezdrowego - no i własnie staram sie zjesc sobie to ale w zdroworozsądkowej ilości i jak najwczesniej - mam wtedy szansę więkswzą, że to spalę przez dzień :-D

Mateuszkowa
, nie daj się złośliwej wadze! ;-) No niestety wagi to takie prtzebrzydłe stworzonka, które czasem przestają dobrze działać (no, bo jakże by to tak, że my nie chudniemy i mamy zastój? ;-)), czeba przeczekać i ponoć naprawi się sama ;-)

Phoenix po tym jak ostatnio mialam problem z malymi literkami to widze,ze tym razem walnelas takie co bym nie miala problemu :-D:-D:-D

Mateuszkowa a zebys wiedziala,ze ja taka wojskowa herta jestem ;-):-D

Ostatnia edycja:
Jolit@ ja nie ide jeszcze spać :-D:-D poprostu mąż wraca z pracy to robie obiad, potem jakaś kawa czy herbatka i jakiś film :-D no i też chodze spać kolo 23 :-D:-D Ah i Twoje słowa mnie to podbudowały. Masz 100% racji że teraz nie chce nam się a za 3 miesiące bedziemy marudzić dlaczego się nie brałyśmy do roboty wcześniej :-D:-D Nawet z tej okazji zrobiłam 10min rowerku doidatkowo :-)

Phoenix dziękuje Ci za dobrą rade :-) pewnie skorzystam :-D A co do naszych mężów to by się dogadali obrażalscy he :-)

Ide Kobietki :*

reklama
jolit@ - no widzisz, ale od razu sie lepiej poczulam:-D
phoenix - ale dalas popalic z czcionka ihihihih ;-) ja mysle ze ta waga sie zepsula chyba ;-) a to mi wyglada na jakies przesilenie wiosenne.. :p wiecie ze za mc przestawiamy zegarki ?????:szok::confused2:

Do góry