reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

maaga - ja tam mam co robic ale zaglosuje :-D:-D tylko jak?? ;D
edysiek - myslalam ze to ja juz taka tepa jestem ze nie wiem jak :/

reklama
Hehe ja myslalam tak samo ...bo tam nigdzie nie ma ''glosuj'' by kliknac...

Dietowo u mnie nie bylo dzisiaj i mam nerwa ,ide spac bo jutro jedziemy na basen .A na basenie mloda kocha brodzik dla dzieci bo tam zjezdzalnia taka maluta jest...ostatnio :-D kumpela mnie namowila i poszlam z nia na taka duza zjezdzalnie...najpierw zjechala kumpela z mloda i ja tak patrze no- powoli zjezdzaja,ladnie,zgrabie zjechaly,Kasia wskoczyla do wody,Maje bez problemu zlapalam ,wiec mysle ...ide tez( a mam uraz,nie lubie zjezdzali na basenach bo zawsze wpadam pod wode i sie topie)
Wiec jade ja :cool: po fakcie Kasia-kumpelka mi mowi,ze szlam jak torpeda,ona w szoku byla ze mam taka predkosc....ja spanikowana w tych sekundach,bo mnie woda pchala,probowalam rekami hamowac ale nic z tego a tu jeszcze Maje mam ze soba !!:szok: wiecie,ja juz wiedzialam,ze wpadne pod ta wode ,ale nie chodzilo mi o mnie tylko o moje dziecko...dobrze,ze Kasia czekala na dole bo bym chyba mloda utopila :no: jechalam tak szybko chyba przez ciezar...ja mam jednak 170 cm i te ponad 60 kg. a kumpela to malutka,chudziutka wazy 40 kg to i se powoli zjezdzala!! oczywiscie wpadlam pod te wode i wylonic sie nie moglam,znowu myslalam,ze sie topie!! ale to nerwy,bo ja plywac nie umiem :sorry:

Dzień dobry Dziewczyny :-) ja wczoraj też wieczorem zaszalałąm i zjadłam chrupki orzechowe... Jakiś kryzys miałam:wściekła/y: dzisiaj jakoś nie moge spac i już jestem na nogach :-) czekam na Was :-)

witam,
u mnie nadal grzecznie dietowo batowa wczoraj powiedziała, że jak na mnie patrzy że tak się trzymam i mało jem to ona musi przede mną po kryjomu podjadać bo aż jej głupio:-D. Ale nawet tu nie mam czasu na jedzenie bo ciągle za Maksem biegam. Wczoraj niestety nie poćwiczyłam bo wykręcało mi nogi - tak jak na zmianę pogody - i nie miałam siły. Dziś z kolei mam mega zakwasy w rękach bo Maksa dużo tu noszę i normalnie jestem zmęczona po całym dniu jak po siłowni a nosić 14 kg to nie jest nic miłego:sorry:

Ech w środę wracam do domu, wreszcie się wyśpię bo nie umiem u kogoś spać.

Dziendoberek :-D:-)
Sliczne sloneczko wiec niedlugo wybywam z malym na spacerek ;D

jolit@ - ja tez nie lubie/boje się zjeżdżalni dlatego ze jak bylam z mezem ( wtedy jeszcze nie mezem :p ) w aqua parku to jak zjeżdżałam RURAMI- dosyc szybko było :/ - to sobie SIADLAM! I się zatrzymalam gdzies nie wiadomo gdzie!!! Ryczałam jak bobr ze strachu, położyłam się i ruszylo :/ i nigdy wiecej
Aqua park mam rzut beretem ale ja dziekuje, popatrze z boku na te zjezdzalnie!!! Inne atrakcje owszem ale nie to! :p
Gaja wazne ze diete trzymasz :-D
alusia - co tak wczesnie??? :-D a moje dziecko NIEBEZPIECZNIE sie przestawia na coraz wczesniejsze wstawanie..:cool:

Gaja jak sama piszesz bieganie za malym tez duzo daje :-) ja czasem chcialabym miec schody w domu bo to i ruch i wysilek by wymuszalo wiekszy ;-)

Gaja najważniejsza dieta a wrocisz do domu to nadrobisz ćwiczenia :-D

Mateuszkowa no jakoś nie moge ostatnio spać dlugo :dry: wstaje szybciej wiec więćej zrobie :-) a co do aqau parku to ja uwielbiam ale nie chodze bo jest mi wstyd z powodu mojej tuszy heh ... :-)

A ja weekend troszke przesadziłam z grzechami dietowymi więc od dzisiaj stro biore się za siebie a od jutra post więc tym bardziej :-) 40 dni ostrej diety :-)

alusia ja tez nie chodze bo wstyd a teraz po ciazy tym bardziej!!! musialabym sobie pianke kupic ;D moze by cos splaszczylo ;D i &&& za Twoj post!!! ja niestety nie umiem sie tak ze wszystkiego odciac i tak duzy postep u mnie ze nie jem slodyczy codziennie a jak juz to male ilosci, poki co nic nie jadlam ale mam taka ochote na batonika ze nie wiem czy dam rade :/

reklama
A ja tam bym się jeszcze mojego cellulitu i brzucha nie wstydziła na basenie ale mnie bardziej irytuje brak piersi, normalnie przez to wstyd mi jest bo z moją budową wyglądam komicznie. Nie mam nic w staniku. Gdybym miała cyca to bym tak się nie przejmowała bo byłabym proporcjonalna choć:sorry2:.

Kurcze padnięta jestem, najchętniej bym się położyła na drzemkę, aaaaa i poćwiczyłam skakankę, brzuszki i po schodach chwilkę pobiegałam bo Maks mi dłużej nie pozwolił:dry:

Do góry