reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Gratuluję Natalia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!

No to patrzę,że nasze listopadowe cudeńka już wszystkie chodzą :)))) Spotkajmy się wreszcie :))))) Ja mam czas od 24października włacznie :)))))

Ja to bardzoo chciałam dziewuszkę :) a mąż chłopca raczej ale jak na usg zobaczył,że jednak córa to zwariował na jej punkcie i już by z miłą chęcią chciał następną pannice a potem chłopaka... no cóż nie ma jak córeczka tatusia hahahahaha

Tatusiowie szaleją na punkcie córeczek :) Zuzia np kiedy ją ubieram, strasznie się wierci, krzyczy, szczypie. A jak tatuś ubiera -cisza, spokój, siedzi spokojnie... Ł do mnie: bo jak ty ją ubierasz, to nie traktujesz jej jak księżniczki :-) No i weź tu się staraj ;P

natalunia gratulacje !!!

niestety tak już bywa że gdy mamy przebywają najwięcej z dziećmi to one bywają bardzo niegrzeczne a przy rzadziej widzianych tatusiach są tak słodkie i grzeczne że wierzyć się nie chce :)

natalunia gratulacje !!!

niestety tak już bywa że gdy mamy przebywają najwięcej z dziećmi to one bywają bardzo niegrzeczne a przy rzadziej widzianych tatusiach są tak słodkie i grzeczne że wierzyć się nie chce :)

Dzięki ;-)
Oboje pracujemy, więc mamy schemat: ja robię śniadanie, przewijam Zu, szykuję ubranko, a mąż ją karmi i ubiera. Po poludniu ja ją ubieram, przebieram i ona się wierci, wygina, ucieka. A jak Ł ją przebiera to spokojnie siedzi. Za to pocieszam się, że mamusia jest niezastąpiona w usypianiu i kąpieli :-D

a co do spotkania: dla mnie najbardziej pasują dni: 20, 21, 22 października. A w pozostałe dni mogę codziennie po 17. No i nie mogę w weekend 23-24.10 bo mam zjazd akurat.

reklama
Do góry