reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dzieki :D Mów lepiej jak Twój Kacperek. Może uda Ci się spotkać z nami 20 października?

mały rosnie zrowy, nie nadaze co raz nowych wiekszych ciuszków kupowac.zebole wyłaza, troche mi zaczyna raczkowac,jak sie posadzi to siedzi,umie dawac czesc i buziaki.:) a tak to wszystko oki, dopiero raz troche miał kaszelku. a co do spotkania to bardzo chetnie, tego mi teraz trzeba.juz dawno sie nie widzielismy.no i musze sie swoim skarbem pochwalic

reklama
mały rosnie zrowy, nie nadaze co raz nowych wiekszych ciuszków kupowac.zebole wyłaza, troche mi zaczyna raczkowac,jak sie posadzi to siedzi,umie dawac czesc i buziaki.:) a tak to wszystko oki, dopiero raz troche miał kaszelku. a co do spotkania to bardzo chetnie, tego mi teraz trzeba.juz dawno sie nie widzielismy.no i musze sie swoim skarbem pochwalic

Koniecznie! A E-ciotki wyściskają :-) jest temat spotkania - wpisz się tam :) Tam masz też stronę www tego miejsca, gdzie się spotkamy :)

Kurcze, szkoda, że to spotkanie nie wypaliło... Może każda z nas rzuci termin, kiedy możemy się spotkać? Może tak się spotkamy? Same czy z J&J? Może posłuchamy o czymś? Ja bym z chęcią się dowiedziała o zabawach rozwojowych z dzieciaczkami. Co Wy na to?

Kurcze, szkoda, że to spotkanie nie wypaliło... Może każda z nas rzuci termin, kiedy możemy się spotkać? Może tak się spotkamy? Same czy z J&J? Może posłuchamy o czymś? Ja bym z chęcią się dowiedziała o zabawach rozwojowych z dzieciaczkami. Co Wy na to?
Fajne... tylko zeby znalesc termin co pasuja wszystkim mamom ... :) prosimy o wsteone daty mamusi pracujacych :)

Jak dla mnie to pasuje wtorek i środa w przyszłym tygodniu. W pierwszym tygodniu listopada nie pasuje mi tylko czwartek (o ile dobrze pamiętam grafik, jutro w pracy sprawdzę).

Fajne... tylko zeby znalesc termin co pasuja wszystkim mamom ... :) prosimy o wsteone daty mamusi pracujacych :)

Właśnie po to piszę, bo ostatnio tylko dla mnie i dla Estery pasowało, a wolałabym, żeby było nas jak najwięcej, bo się stęskniłam :-)
Jak dla mnie to pasuje wtorek i środa w przyszłym tygodniu. W pierwszym tygodniu listopada nie pasuje mi tylko czwartek (o ile dobrze pamiętam grafik, jutro w pracy sprawdzę).

Mi piasuje pierwszy tydzień listopada codziennie po 16.30 (no, jak się sprężę to po 16).

Czesc dziewczyny

Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? Wprawdzie nie jestem z Bialegostoku ale powiedzmy ze pod inna okolice nie moge sie podciagnac...czyli Suwalki Tak szukam gdzies kogos kto moze rodzil w Suwalkach badz Sejnach czy Augustowie,w tych szpitalach jest mi najblizej,szukam jakiegos porownania,bede wdzieczna za opinie...

reklama
Do góry