reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dzieki :D Mów lepiej jak Twój Kacperek. Może uda Ci się spotkać z nami 20 października?

mały rosnie zrowy, nie nadaze co raz nowych wiekszych ciuszków kupowac.zebole wyłaza, troche mi zaczyna raczkowac,jak sie posadzi to siedzi,umie dawac czesc i buziaki.:) a tak to wszystko oki, dopiero raz troche miał kaszelku. a co do spotkania to bardzo chetnie, tego mi teraz trzeba.juz dawno sie nie widzielismy.no i musze sie swoim skarbem pochwalic

reklama
mały rosnie zrowy, nie nadaze co raz nowych wiekszych ciuszków kupowac.zebole wyłaza, troche mi zaczyna raczkowac,jak sie posadzi to siedzi,umie dawac czesc i buziaki.:) a tak to wszystko oki, dopiero raz troche miał kaszelku. a co do spotkania to bardzo chetnie, tego mi teraz trzeba.juz dawno sie nie widzielismy.no i musze sie swoim skarbem pochwalic

Koniecznie! A E-ciotki wyściskają :-) jest temat spotkania - wpisz się tam :) Tam masz też stronę www tego miejsca, gdzie się spotkamy :)

Kurcze, szkoda, że to spotkanie nie wypaliło... Może każda z nas rzuci termin, kiedy możemy się spotkać? Może tak się spotkamy? Same czy z J&J? Może posłuchamy o czymś? Ja bym z chęcią się dowiedziała o zabawach rozwojowych z dzieciaczkami. Co Wy na to?

Kurcze, szkoda, że to spotkanie nie wypaliło... Może każda z nas rzuci termin, kiedy możemy się spotkać? Może tak się spotkamy? Same czy z J&J? Może posłuchamy o czymś? Ja bym z chęcią się dowiedziała o zabawach rozwojowych z dzieciaczkami. Co Wy na to?
Fajne... tylko zeby znalesc termin co pasuja wszystkim mamom ... :) prosimy o wsteone daty mamusi pracujacych :)

Jak dla mnie to pasuje wtorek i środa w przyszłym tygodniu. W pierwszym tygodniu listopada nie pasuje mi tylko czwartek (o ile dobrze pamiętam grafik, jutro w pracy sprawdzę).

Fajne... tylko zeby znalesc termin co pasuja wszystkim mamom ... :) prosimy o wsteone daty mamusi pracujacych :)

Właśnie po to piszę, bo ostatnio tylko dla mnie i dla Estery pasowało, a wolałabym, żeby było nas jak najwięcej, bo się stęskniłam :-)
Jak dla mnie to pasuje wtorek i środa w przyszłym tygodniu. W pierwszym tygodniu listopada nie pasuje mi tylko czwartek (o ile dobrze pamiętam grafik, jutro w pracy sprawdzę).

Mi piasuje pierwszy tydzień listopada codziennie po 16.30 (no, jak się sprężę to po 16).

Czesc dziewczyny

Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? Wprawdzie nie jestem z Bialegostoku ale powiedzmy ze pod inna okolice nie moge sie podciagnac...czyli Suwalki Tak szukam gdzies kogos kto moze rodzil w Suwalkach badz Sejnach czy Augustowie,w tych szpitalach jest mi najblizej,szukam jakiegos porownania,bede wdzieczna za opinie...

reklama
Do góry