reklama
Gratulacje! Synek czy córeczka?hej dziewczyny. od 2 tyg jestem mama
teraz poszukuje nr. tel. na bema zeby umowic sie na bioderka moze ktoras ma, bo ja szukam i szukam i nic bede wdzieczna
W internecie tego pełno ;-) Nr do poradni preluksacyjnej: 85 744 39 84
A co się dzieje? Szkoda, że Ciebie nie będzie... Ja polecam USK. Tam rodziłam i jestem zadowolona z tego szpitala. Wszystkie kliniki masz tam na miejscu.Hej
Niestety będę musiała Was o nasze szpitale podpytywać. SR nie wchodzi w grę - od czwartku jestem na leżąco i mam zakaz łażenia
No i kaszanka na Bema juz nie przyjmuja. Nie maja miejsc na ten rok.
Mozecie polecic jakas placowke dobra.
Centrum Damiana - ale prywatnie.
filonka
Fanka BB :)
natalia- gratuluje obrony. i oczywiscie głosik oddany na Zuzę.
estera- to super ze Olivier tak chetnie chodzi do przedszkola i chce sie uczyc nowych rzeczy. to musi byc frajda jak przychodzi z przedszkola i co raz rzuci mamie nowy wierszyk czy piosenke zaśpiewa.
estera- to super ze Olivier tak chetnie chodzi do przedszkola i chce sie uczyc nowych rzeczy. to musi byc frajda jak przychodzi z przedszkola i co raz rzuci mamie nowy wierszyk czy piosenke zaśpiewa.
Dzieki Mów lepiej jak Twój Kacperek. Może uda Ci się spotkać z nami 20 października?natalia- gratuluje obrony. i oczywiscie głosik oddany na Zuzę.
reklama
Podziel się: