reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Moze Park Planty?Tam palc zabaw to starsze dzieci sie pobawia a my an ławeczkach posiedzimy :-)Ale to juz pewnei po świętach :-)

Cudna pogoda dzisiaj..bylismy na kontroli......Olis zdrowy juz :-)
Wyciągnełam małemu rower i na dworze spędzilismy z e 3 godziny....teraz spi ale jak wstanie to znowu podworeczko

hejka ,, fajnie ze Olivier zdrowy :0 ja tak o Was dziewczynki myślałam dziś ze napewno ze swoimi pociechami już śmigacie w tak piękną pogode na spacerki.
a ja po wczorajszej wizycie u gin. dowiedziałam się ze swego terminu to napewno nie doczekam i mam uważać zeby w świeta nie urodzić heheheh ( bo non stop napina mi się brzuch i szyjka mi się skróciła)
a i zw. z płcią maluszka to też nic nie wiadomo . tak więc czeka mnie kinder niespodzianka :)
ale jakby coś się działo to napewno dam znać

My oczywiście też dziś na spacerku byliśmy, 4 pełne godziny. Pogoda cudna, więc w ruch poszedł rower i samochodzik. szkoda tylko że od jutra ma być trochę zimniej, no i deszcz, ponoć.

Hej baby:)
Raczej już nie zajrzę na forum do wtorku,w żłobkach jutro Wielkanoc wiec troszke roboty,później czas zajac sie domem więc...
juz dziś

W dniu tak pięknym i radosnym,
gdy zieleni ziemia się ,
Gdy króliczek i baranek razem bawią się,
Świat się cieszy,
bo Zmartwychwstał Jezus Chrystus Pan.
Niech wam Pan Bóg łaski z nieba śle,
żeby wszystkim dobrze żyło się.
Ewa,Grzegorz,Krzyś i Jaś.

Hej dziewczyny ja tak z innej beczki.W pazdzierniku wracam do pracy.Nie będe miała z kim zostawić Oliwiera.Na niańke mnie nie stać.Więc chce się zapytać czy znacie jakiś tani żłobek w B-stoku tak w okolicach Antoniuka,TBS-ów albo gdzieś koło ulicy Miłosza??Pracuje w KFC w galeri białej i dla tego szukam tak po trasie.Wiem że dziecko trzeba zapisać o wiele wcześniej dla tego szukam już teraz.Byłabym wdzięczna za odpowiedź.Z góry dziękuję.
Życzę również smacznego jajeczka i mokrego dyngusa.

Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego
a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka
i niech te święta będą jak bajka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry