Ale fajnie!! Gratulacje!!!!! My od stycznia 2011 będziemy się starać o rodzeństwo dla Zuzi :-) chcemy teraz mieć dzieci, tak miniej więcej po 2-3 lata różnicy a później korzystać z życia po 30-stceI musze sie pochwalić ze jestem w ciąży, mój Krzyś będzie miał rodzeństwo jupiii, chciałam dla rodziny powiedziec na święta ale nie wytrzymałam heheh.
Milego Słonecznego Dnia!!
gratuluję )) trzymam kciuki za maleństwo!!! to na kiedy termin???
Natalia- ojej, kurujcie się ile wlezie... tak to jest pogoda super się robi to i choróbska przychodzą
no i moja chyba zachorowała... ma katarek ale ciągle jej ten nosek czyszczę, tak żeby nic nie zalegało no ale dzisiaj w nocy zaczęła ciągnąć parwe uszko... to zapalenie ucha???tak sięobjawia? nie ma gorączki tylko zatkana troszeczkę jest i może bardziej marudna niż zawsze ale nic poza tym. A wasze dzieci miały już to świństwo? jak sięobjawia? a pewnie leczy antybiotykiem... poobserwuję ją trochę i sunę do lekarza....
Ciąganie za uszko i płacz przy tym to zapalenie ucha. Moja ma okropny katar i na widok fridy jest krzyk... A ja się nią bawi to sama sobie do noska chce wsadzać... Kaszle moje dziecko i jedziemy do lekarza, ale do homeopaty, bo w przychodni nie ma dzisiaj miejsc, a z chorym dzieckiem nie będę siedzieć i czekać, tym bardziej, że tam mało miejsca... Jeszcze co innego się przyplącze w cholerę...
A ja po świętach we wtorek już do pracy... Matko, jak szybko ten czas minął...