reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Hej dziewczyny ja tak z innej beczki.W pazdzierniku wracam do pracy.Nie będe miała z kim zostawić Oliwiera.Na niańke mnie nie stać.Więc chce się zapytać czy znacie jakiś tani żłobek w B-stoku tak w okolicach Antoniuka,TBS-ów albo gdzieś koło ulicy Miłosza??Pracuje w KFC w galeri białej i dla tego szukam tak po trasie.Wiem że dziecko trzeba zapisać o wiele wcześniej dla tego szukam już teraz.Byłabym wdzięczna za odpowiedź.Z góry dziękuję.
Życzę również smacznego jajeczka i mokrego dyngusa.
na warszawskiej jest ale z tego co wiem juz nie bedziesz miala szans na przyjecie ...ja zapisalam swojego w grudniu to 125 jest na liscie :p

reklama
jednak jestem:)
mam pilną sprawę,poszukuję dwóch Pań,min 3 rok pedagogiki opiekuńczo-wychowawczej do pracy w naszych placówkach.Jezeli znaci takie i polecacie poprosze o wiadomość na priv.
Jeszcze raz WESOŁYCH SWIĄT:))))))))))

Chciałabym Wam złożyć życzenia wspaniałych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie bliskich i kochających osób, z dala od przyziemnych spraw i oczywiście mokrego Dyngusa

Filonka, ja tak patrzę, że Ty już lada moment.... ech :)) Trzymam za Ciebie kciuki, kochana! Nic się nie martw bo wszystko będzie dobrze! To najpiękniejszy moment w życiu... Daj koniecznie znać co i jak jak już będzie po....:)

Witam znów.
chociaż ledwo zyje dziś znów ciężki dzień bo od rana do wiecz. w kuchni spedziłam- jakoś mimo braku sił muszę zawsze coś robić ...a że święta ..... teraz od 2 godz lezę plackiem i odpoczywam. mam nadzieję ze chociaz dziś nocke prześpię bo wczorajsza to masakra.
a ogólnie u mnie bez zmian skórcze przepowiadające dalej trwają .... teraz wyglądam tych konkretniejszych objawów ... choć nie chciałabym ominąć tych pyszności przeze mnie dziś zrobionych:-):-D:-D
jeszcze raz wesołych świąt

reklama
a ja dla odmiany mam już dość świąt... bardzo nie lubię tłumu ludzi, hałasu i tego, że mi dziecko non stop rozdrażniają.Potarmoszą i idą i niech matka uspokaja... jakaś masakra...

Filonka, w czwartek przejeżdżałam obok Twojej miejscowości ;-) Jak samopoczucie? Pewnie już zaraz maluszek będzie z Wami :-)

Do góry