reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Natalunia tak marketingowa-Rutek-pic na wode jedna wielka lipa
Marchewka jak najbardziej i mleczko tez dawaj.........nie przegladzamy, dajemy probiotyki np Dicoflor30 i duzo duzo wody do picia .mało a czesto..............herbatki odpadaja- bo zawieraja cukier a cukier zakazany przy biegunce

reklama
marchew jak najbardziej o przegłodzeniu nigdy nie słyszałam kleik ryżowy do mleka też można.
Orsi twój maluszek aż tyle ząbków już ma?
gratulacje dla niego u nas brak jeszcze;p

:-) a jest ich u nas troche :-)
dwie dolne jedynki wyszly jakos w grudniu zaraz po tym dwie gorne jedynki i juz przebily dzioselko gorne dwojki ;-)
czasami jak cyca ugryzie to prawie pod sufit podskocze :-p:-p:-p

bardzo szybko mój synek miał pierwszego na 5 mies drugiego na 5,5 a młodej nic;p
grunt że może jak brata będzie bez płaczu gorączki itp
a ból fakt paskudny więcej spokoju przy karmieniu trzeba;)

Nie da się przegłodzić dziecka... Łzy lecą, wodą pluje i chce jeść, dałam jej mleka (przecież bebilon ma probiotyki). Zaraz biorę się za gotowanie marchewki. Mam nadzieję, że jej żołądek to zniesie dzielnie i nie będzie płaczu przez cały dzień...

E-stera, ja też tam kiedyś zawitałam, bo potrzebowali specjalisty ds marketingu. Poszłam, a oni kazali mi perfumy sprzedawać na ulicy :oo2: załóż konto na infopraca.pl tam moja sąsiadka znalazła świetnie platną pracę, a dziewczyna jest po studiach i zero doświadczenia. Na dzień dobry zaproponowali 2200 na rękę :shocked2: byłam zszokowana, ale tyle zarabia!

Nie da się przegłodzić dziecka... Łzy lecą, wodą pluje i chce jeść, dałam jej mleka (przecież bebilon ma probiotyki). Zaraz biorę się za gotowanie marchewki. Mam nadzieję, że jej żołądek to zniesie dzielnie i nie będzie płaczu przez cały dzień...

E-stera, ja też tam kiedyś zawitałam, bo potrzebowali specjalisty ds marketingu. Poszłam, a oni kazali mi perfumy sprzedawać na ulicy :oo2: załóż konto na infopraca.pl tam moja sąsiadka znalazła świetnie platną pracę, a dziewczyna jest po studiach i zero doświadczenia. Na dzień dobry zaproponowali 2200 na rękę :shocked2: byłam zszokowana, ale tyle zarabia!

Biedna Zuzia:-:)-( mam nadzieję, że szybko jej przejdzie....
E-stera, z tą stronką to prawda, jak się zalogujeszc to będą sami wydzwaniać do Ciebie.
Jakoś weny dziś nie mam. Czekam na dosyć ważną wizytę w domku i trochę sie denerwuję ( też o pracę chodzi, kiedy mam wracać itd):-(
No ale muszę się czymś pochwalić! Byłam u gina i wiecie co? Po ciąży wszystko jest super! Zniknęła endometrioza, przegoniłam policystyczne jajniki i jestem w końcu zdrowa!!! Nie muszę mieć laparoskopii kolejnej! normalnie szczęśliwa jestem.W sumie leczyłam się prawie 7 lat a po ciąży jak ręką odjął!!! No i będę mogła starać sie o kolejne maleństwo:wink::wink::wink: , kiedyś :)))
Do kina bym poszła na Avatara..ale dziecka nie mam z kim zostawić, hehehe:cool:

Biedna Zuzia:-:)-( mam nadzieję, że szybko jej przejdzie....
E-stera, z tą stronką to prawda, jak się zalogujeszc to będą sami wydzwaniać do Ciebie.
Jakoś weny dziś nie mam. Czekam na dosyć ważną wizytę w domku i trochę sie denerwuję ( też o pracę chodzi, kiedy mam wracać itd):-(
No ale muszę się czymś pochwalić! Byłam u gina i wiecie co? Po ciąży wszystko jest super! Zniknęła endometrioza, przegoniłam policystyczne jajniki i jestem w końcu zdrowa!!! Nie muszę mieć laparoskopii kolejnej! normalnie szczęśliwa jestem.W sumie leczyłam się prawie 7 lat a po ciąży jak ręką odjął!!! No i będę mogła starać sie o kolejne maleństwo:wink::wink::wink: , kiedyś :)))
Do kina bym poszła na Avatara..ale dziecka nie mam z kim zostawić, hehehe:cool:

No to super!!! :tak::tak::tak: u nas o kolejnego dzidziusia będziemy się starać jak Zuzia skończy 1,5 roczku :-)

Ja miałam wczoraj rozmowę jeżeli chodzi o powrót do pracy... Pracuję u taty i jest problem, bo moja mama jest nauczycielką i chce, żebym wróciła do pracy dopiero w lipcu, bo ona będzie miała wakacje i będzie z kim Zuzię zostawić... Ja chcę wrócić jak najszybciej, bo z meża wypłaty się nie utrzymamy. Ale moja mama tego nie rozumie i wkurza mnei to niesamowicie. Nienawidzę, jak ktoś tak się wtrąca w finanse i życie prywatne... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale na szczęście z tatą mam już wszystko ustalone i wracam 6 kwietnia. Zuzia będzie miała opiekę prababci, cioć i ja będę na miejscu.

Też bym poszła na avatara. Szkoda, że z dzieckiem nie można...

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie ze mozna do kina chodzic z dziecmi :-)
sa specjalne seanse (puszczaja normalne kinowe filmy )dla matek z dziecmi nawet niemowlakami
tylko patrzylam seanse i nie ma avatara jest teraz tylko "planeta 51"

Do góry