reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Niestety to ta firma........wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ale na rozmowe wnet sie nie wybieram......dostałam od jednej z dziewczyn sms-a ktora miala byc dzisiaj na szkoleniu, ze to wlasnie lipa wiec niegdzie nie ide :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na Avatra sie wybieramy i wybiera sie nei mzemy z ginem

Aniamcek to super wiesci :-)

reklama
witajcie

aniamacek - super że wszystko jest porządku.

Seanse dla matek były teraz 27 stycznia, wyświetlany był film "Księżniczka i żaba", a na Avatarze byłam, dla mnie się podobał, bo troszkę wątku miłosnego było hehe.

My już po obiadku, Dzisiaj mój Krzysiaczek jakiś marudnym, mam nadzieje że druga część dnia będzie spokojniejszy.

wieczorkowe hejjooo:-) my dzis pracowity dzien mielismy, bo od rana porzadkowanie,prasowanie nowych nabytków Kacperka oraz udało mi sie napisac 3 podrozdziały mgr:tak::tak::tak:i obyło sie bez bólu kregosłupa......ale juz czuje ze pewnie odrobie to teraz i przez nocke:-(.
teraz odpoczywamy bo cało górna czesc brzucha mam zdretwialo od siedzenia przy kompie:szok:, pozniej pewnoe jakies seriale i filmy na tv. cos zaamkac, prysznic , masaz plecków i lulku:-) jak dobrze pojdzie.
milego wiecz zycze;-)

Witam. Ja dopiero teraz chwilkę znalazłam. Jakiś ten tydzień dla mnie pracowity był. Teraz też w pracy jestem ale na razie spokój i oby tak do rana.
A ja byłam na Avatarze i mi sie bardzo podobał, ale z dzieckiem bym się nie wybierała. Film trwa prawie 3 godziny.
Natalunia a kto będzie Zuzi pilnował po wakacjach? Będziesz szukać opiekunki?

masaz plecków i lulku:-) jak dobrze pojdzie.
milego wiecz zycze;-)
szcześciara

U nas oki,doczekałam się powrotu synka od baby ze Starosielc (po tygodniu)aż miło dupine starszą wyściskać.
Niesamowite że jutro sobota(dziś),po 2 miesiącach wybieram się z przaciółką na sałatkę.
Natalunia-niani szukasz?
buziaki

wpadłam tylko sie przewitac.... bo duzo mam nauki i obowiazków . tylko sie od 2 dni wkurzam bo znalazłam fotelik sam dla Kacperka na allegro w Białym, napisałam maila ze chce je odebrac a tu nikt mi nie odpisuje:no::wściekła/y:a tel tez nie ma by zadzw. dziwie sie takim ludziskom co nie dbaja o własne interesy:baffled:
pozdrawiam papatki:-)

Witam,
Dzisiaj mam jak co sobota lekkie sprzątanko, juz prawie koncze, ciezko mi idzie bo glowa boli:wściekła/y:,

filonka- no z tym fotelikiem to przesada, po 2 dniach to juz powinni sie odezwać. próbuj próbuj.

oki ide dalej sprzątać, miłego dnia
aha a co robicie na ostatki, bo to już niedługo??

dzien dobry :-)

po wakaxjach na zmaine moje siostry, mama i babcia :-) poradzimy sobie jakoś :tak: mam możliwość przez 2-3 h przebywać z małą w pracy, więc jakoś damy radę :-) nie chcę opiekunek, bo boję się o dziecko...

ja już obiadek kombinuję :-) mięsko wstawione do marynaty :-)

wczoraj byłam z Zu i homeopaty. Disiaj o niebo lepij z Zuzinką! ufff jak dobrze :tak::-)

aha a co robicie na ostatki, bo to już niedługo??
ostatnio mówie do mojego K : "wiesz juz nielugo ostatki, koniec karnawału a ja nawet na zadnej imprezie nie byłam" - a on : "no i sie powoli przyzwyczajaj":-D:-D:-D i pogadaj z Nim:szok:
ja uwielbiam tańczyć---nawet mam swoje motto (taniec jest oknem mojej duszy), wiem wiem wariatka jestem :-D:tak: tylko z tym moim brzucholkiem to raczej nigdzie nie moge sie pokazac w nocnych klubach:no:.... teraz pozostały nam tylko kina, restauracje, i domówki u znajomych.... a wiec pewnie cos sie z tego wybierze.
musze sie przyzwyczaic ze teraz nadszedł okres maciezynstwa a nie fiu bzdziu w głowie:-D:-D

reklama
Filonka a ja do 6 miesiąca ciąży chodziłam do szkoły tańca i to na latino solo, a od 7 do szkoły rodzenia. Więc w ciąży się wytańczyłam. A teraz póki jesteś jeszcze z brzusiem to warto gdzieś się wybrać (no oczywiście zadymione puby odpadają), bo później będzie o wiele trudniej zorganizować sobie czas wolny. No chyba że ci się Anioł trafi i będzie dużoooooo spać.
Natalunia to fajnie że masz takie możliwości w rodzinie. Zawsze to nie obca osoba i wiesz że krzywdy dziecku nie zrobi. A opiekunki różne się trafiają.

Do góry