reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Natalunia tak marketingowa-Rutek-pic na wode jedna wielka lipa
Marchewka jak najbardziej i mleczko tez dawaj.........nie przegladzamy, dajemy probiotyki np Dicoflor30 i duzo duzo wody do picia .mało a czesto..............herbatki odpadaja- bo zawieraja cukier a cukier zakazany przy biegunce

reklama
marchew jak najbardziej o przegłodzeniu nigdy nie słyszałam kleik ryżowy do mleka też można.
Orsi twój maluszek aż tyle ząbków już ma?
gratulacje dla niego u nas brak jeszcze;p

:-) a jest ich u nas troche :-)
dwie dolne jedynki wyszly jakos w grudniu zaraz po tym dwie gorne jedynki i juz przebily dzioselko gorne dwojki ;-)
czasami jak cyca ugryzie to prawie pod sufit podskocze :-p:-p:-p

bardzo szybko mój synek miał pierwszego na 5 mies drugiego na 5,5 a młodej nic;p
grunt że może jak brata będzie bez płaczu gorączki itp
a ból fakt paskudny więcej spokoju przy karmieniu trzeba;)

Nie da się przegłodzić dziecka... Łzy lecą, wodą pluje i chce jeść, dałam jej mleka (przecież bebilon ma probiotyki). Zaraz biorę się za gotowanie marchewki. Mam nadzieję, że jej żołądek to zniesie dzielnie i nie będzie płaczu przez cały dzień...

E-stera, ja też tam kiedyś zawitałam, bo potrzebowali specjalisty ds marketingu. Poszłam, a oni kazali mi perfumy sprzedawać na ulicy :oo2: załóż konto na infopraca.pl tam moja sąsiadka znalazła świetnie platną pracę, a dziewczyna jest po studiach i zero doświadczenia. Na dzień dobry zaproponowali 2200 na rękę :shocked2: byłam zszokowana, ale tyle zarabia!

Nie da się przegłodzić dziecka... Łzy lecą, wodą pluje i chce jeść, dałam jej mleka (przecież bebilon ma probiotyki). Zaraz biorę się za gotowanie marchewki. Mam nadzieję, że jej żołądek to zniesie dzielnie i nie będzie płaczu przez cały dzień...

E-stera, ja też tam kiedyś zawitałam, bo potrzebowali specjalisty ds marketingu. Poszłam, a oni kazali mi perfumy sprzedawać na ulicy :oo2: załóż konto na infopraca.pl tam moja sąsiadka znalazła świetnie platną pracę, a dziewczyna jest po studiach i zero doświadczenia. Na dzień dobry zaproponowali 2200 na rękę :shocked2: byłam zszokowana, ale tyle zarabia!

Biedna Zuzia:-:)-( mam nadzieję, że szybko jej przejdzie....
E-stera, z tą stronką to prawda, jak się zalogujeszc to będą sami wydzwaniać do Ciebie.
Jakoś weny dziś nie mam. Czekam na dosyć ważną wizytę w domku i trochę sie denerwuję ( też o pracę chodzi, kiedy mam wracać itd):-(
No ale muszę się czymś pochwalić! Byłam u gina i wiecie co? Po ciąży wszystko jest super! Zniknęła endometrioza, przegoniłam policystyczne jajniki i jestem w końcu zdrowa!!! Nie muszę mieć laparoskopii kolejnej! normalnie szczęśliwa jestem.W sumie leczyłam się prawie 7 lat a po ciąży jak ręką odjął!!! No i będę mogła starać sie o kolejne maleństwo:wink::wink::wink: , kiedyś :)))
Do kina bym poszła na Avatara..ale dziecka nie mam z kim zostawić, hehehe:cool:

Biedna Zuzia:-:)-( mam nadzieję, że szybko jej przejdzie....
E-stera, z tą stronką to prawda, jak się zalogujeszc to będą sami wydzwaniać do Ciebie.
Jakoś weny dziś nie mam. Czekam na dosyć ważną wizytę w domku i trochę sie denerwuję ( też o pracę chodzi, kiedy mam wracać itd):-(
No ale muszę się czymś pochwalić! Byłam u gina i wiecie co? Po ciąży wszystko jest super! Zniknęła endometrioza, przegoniłam policystyczne jajniki i jestem w końcu zdrowa!!! Nie muszę mieć laparoskopii kolejnej! normalnie szczęśliwa jestem.W sumie leczyłam się prawie 7 lat a po ciąży jak ręką odjął!!! No i będę mogła starać sie o kolejne maleństwo:wink::wink::wink: , kiedyś :)))
Do kina bym poszła na Avatara..ale dziecka nie mam z kim zostawić, hehehe:cool:

No to super!!! :tak::tak::tak: u nas o kolejnego dzidziusia będziemy się starać jak Zuzia skończy 1,5 roczku :-)

Ja miałam wczoraj rozmowę jeżeli chodzi o powrót do pracy... Pracuję u taty i jest problem, bo moja mama jest nauczycielką i chce, żebym wróciła do pracy dopiero w lipcu, bo ona będzie miała wakacje i będzie z kim Zuzię zostawić... Ja chcę wrócić jak najszybciej, bo z meża wypłaty się nie utrzymamy. Ale moja mama tego nie rozumie i wkurza mnei to niesamowicie. Nienawidzę, jak ktoś tak się wtrąca w finanse i życie prywatne... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale na szczęście z tatą mam już wszystko ustalone i wracam 6 kwietnia. Zuzia będzie miała opiekę prababci, cioć i ja będę na miejscu.

Też bym poszła na avatara. Szkoda, że z dzieckiem nie można...

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie ze mozna do kina chodzic z dziecmi :-)
sa specjalne seanse (puszczaja normalne kinowe filmy )dla matek z dziecmi nawet niemowlakami
tylko patrzylam seanse i nie ma avatara jest teraz tylko "planeta 51"

Do góry