reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Ja tam nadal jestem,ale już tylko czytam co ciekawsze wypowiedzi...powoli zaczyna nudzić mnie temat kiecek,makijazu,kwiatów i tortu powielany tysiąckrotnie....:-D

Hej,rozmowa oki...................dostałam zaproszenie na szkolenie....ale firma jakas lewa........nie chce mi sie o tym pisac............
Ja dzisiaj okna myłam, bo nie mogłam na nie patrzec hihiih-wiem odbilo mi....heheh

Oliś ogląda bajke wiec mam troche spokoju.
Dietka super......od poniedziałku jestem lżejsza o 1, 5 kg.......................maz twierdzi ze zwariowałam z odchudzaniem ihihih:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale mi sie piwo marzy.....a na tej diecie zakazane i pizza ...................mniam

Jesica jak tam szukanie stazu?
Kameleon witaj i powodzenia w starankach:tak::tak::tak:

Jescze musze zrobic kilka par kolczykow................a nie mam dzisiaj natchnienia a zamowienie czeka ............ech ............len totalny len :-)
Moze przy piwku wieczorem jak mały pojdzie spac ......hihihihi

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj chodze caly dzien jakas zmęczona, spac sie chce strasznie

E-stera- narazie zarejetrowałam sie do urzedu, za dwa tygodnie mam nadzieje ze cos mi dadzą.

Alez jestem zmeczona ze nawet nie chce mi sie pisac na klawiaturze, ok ja zmykam chyba sie polożę wcześniej, do juterka buziaki papa

Moja Zuzia ma jakąś biegunkę, ale bez temperatury i bez bólow żadnych... Lekarka powiedziała, żeby dać marchewkę gotowaną, a drugi lekarz (prywatny), żeby dziecko rpzegłodzić przez 12 h tylko na wodzie... Zdurnieć można...

E-stera, a to nie przypadkiem firma marketingowa?

Byłam przez 2 dni u mamy i jestem tym tak zmęczona... TRaktowała Zuzię jak własną córkę, a mnie jak opiekunkę... Rób tak, tego tak nie rób... Przyjechaliśmy do domu - spokojne dziecko...

reklama
natalunia
tez mi kiedys lekarz polecał marchwianke na biegunke u nas sie sprawdzalo
maly moj zasnal o 9 to mam czas dla siebie :) maz tez spi
mialam dzis jakis kryzysowy dzienwszystko mnie wkurzalo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
az siedzialam i ryczalam - maz poszedl i kupil mi butelke wina na odstresowanie sie :-)
wiec sie odstresowuje :-)

Do góry