reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ja głęboki polecam x lander xa, jego wada to waga ale pozatym cudo,nawet w takie zaspy.Sprzedając nie traci się dużo na cenie.
o x-landerze myśleliśmy do tej pory - zastanawialiśmy się między xq i xa właśnie.. ale ostatnio zaczynam rozważać też inne opcje ;-)

reklama
Ewa a ta spacerówka to lekka? Bo ja właśnie szukam spacerówki, co prawda dostałam wózek wielofunkcyjny firmy Polak i ma super koła pompowane ale tak wogóle jest strasznie ciężki i nie dam go rady wnieść z małą po schodach, nawet do windy :)) Też patrzyłam na X landera ale on w sumie tak wielki jak Polak :(

My wczoraj imprezowalsimy.......................a dzisiaj........hmm nawet kaca nie mam ;-)
Dzisiaj Olis spor biegal na podworku......w koncu ludzka pogoda.............
A i maz zrobil mi w piatek niespodizanke i wywolal Oliska zdjecia z sesji...........ktora sma robił...teraz ma ponad 50 zdjec formatu 15X21.Jeszcze musze go pogonic zeby ajksi wielki format an sciane wywolal.juz jendo mamy......60x40 cm czarno-biale.......
Tak to jest, szewc w dziurawych butach chodzi :-)
Jakos nie moge sie zebrac zeby foty kolczykow powstawiac...........:-)

X-lansder ma bardoz mala i waksa gondole-mojej coreckzi syenk w wieku 3 miesiecy juz sie w nia nie miescil.......chyba z ebedziesz miala drobne dziecko
Mclaren nie jest wart swojej ceny-zreszta ma male kola i jest dosyc waski- siedzisko ma waskie.
Za to Maxi Cosi ma super duza gondole i swietna spacerowke................ale xene tez ma opowiednia :-)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!
Nie jestem w stanie nadrobić tych prawie 2000 stron postów..
Jednakże witam Was wszystkie bardzo ciepło.
Chciałabym z Wami zostać na dłużej..

Ewa a ta spacerówka to lekka? Bo ja właśnie szukam spacerówki, co prawda dostałam wózek wielofunkcyjny firmy Polak i ma super koła pompowane ale tak wogóle jest strasznie ciężki i nie dam go rady wnieść z małą po schodach, nawet do windy :)) Też patrzyłam na X landera ale on w sumie tak wielki jak Polak :(

bardzo lekka ( techno xlr ok 7 kg)i składa się jak parasolka więc można w najmniejsze kąty chować.Jednak jak bym mieszkała w domu lub na parterze to bym x landerem jeździła do końca.Spacerówka jest naprawdę super.Tylko waga...

Co do gondoli,to nie wiem czy taka mała.Urodziłam Jasia w lipcu,w marcu nast.roku przestałam z niej korzystać,miał ponad 7 miesięcy (jeździł w rozłożonej spacerowej wersji ,ponieważ rozkłada się prawie na płasko,w śpiworku)a do małych dzieci nie należy.

Hej Dziewczyny!
Witaj:)

reklama
Hej Dziewczyny!

Witaj Ola :)

Ela, to Ty po 12 godzin bidulka...:no:
Estera- dawaj foty !!:-):-)

No z tymi wózkami to jest problem, muszę kupić dobrą spacerówkę, żeby małą długo wozić jak coś i samej w samochód pakować itd. no i może na następne maleństwo się przyda :-p, ale wybór jest przeogromny... chciałabym taką z większymi kołami jak x lander ale żeby lżejsza była... a mclaren ładniutki tylko te kółeczka, a my dużo poza miastem czasu spędzamy i tak się zastanawiam jak się spisuje na piaseczku ,na traweczce hehehe. No nic będę dalej szukać.
Kasia- a Twój wózek faktycznie, cudko kolorowe!

Do góry