reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Olis chrapie.......................cisza i spokoj.............nawet nie jestem glodna.....opijam sie woda z cytryna, bo trzeba 2 litry dziennie na tej diecie

pózno kładziesz,ja bym zwariowała przy dwójce.Jasiek ok dobranocki zasypia,Krzyś ok 20 30.To jedyna chwila(po 20),kiedy mam czas dla siebie.

Ola-znam ten ból,który cykl?

buziaki:-)

Ostatnia edycja:
Natalunia, Ewuśka..
W grudniu 2008 straciliśmy dzieciątko i mniej więcej od marca 2009 mamy pozwolenie od gina na starania się..I wszystko było tak na luzie..A tak na poważnie to od 3-4 cykli..

Ewuśka - siedzibę? A czym się zajmujesz jeśli można dopytać?

dzień doberek panienki :) Jak sie spało?? My juz od 7 na nogach, Moj mały zaczął cos wcześniej wstawać, mam nadzieje ze nie na długo.

Estera a ty co za dietke stosujesz??

Miłego Dnia wam zycze

Natalunia, Ewuśka..
W grudniu 2008 straciliśmy dzieciątko i mniej więcej od marca 2009 mamy pozwolenie od gina na starania się..I wszystko było tak na luzie..A tak na poważnie to od 3-4 cykli..

Ewuśka - siedzibę? A czym się zajmujesz jeśli można dopytać?

mam żłobek,klub malucha Nasze Krasnoludki:)

Dzień dobry :-)
Moja niunia spała dzisiaj od 22.30 do 6 rano :-) I kładę spać o 22.30 zawsze o 22 kąpiemy.

E-stera, ja od poniedziałku będę stosować, bo muszę zaczynać od poniedziałku, bo inaczej nie mam rachuby czasu ;-)

Natalunia, Ewuśka..

Tylko się nie zamartwiaj, pozytywne nastawienie czyni cuda... Coś o tym wiem;-)
Staralismy się prawie 5 lat (endometrioza, policystyczne jajniki, laparoskopia, leczenie hormonalne) i jak w końcu odpuściłam to okazało się, że jestem w ciąży:confused:. Dajcie sobie czas i trochę luzu a na pewno wszystko się uda !!!

Natalunia- a Ty chyba jakieś egzaminy miałaś? I jak oki?
Filonka- a jak Twoje samopoczucie? Malutki pewnie bryka jak szalony??:-):-):-)
E-stera? no nie mów, że Ty na diecie jakiejś? Toż Ty taka szczupła!!! Chcesz zniknąć?

reklama
natalunia ty usg bioderek robiłaś w szpitalu dziecięcym?
jeśli tak to tam duże kolejki są?

Aneczka, my robiliśmy USG na Sienkiewicza i musze powiedzieć , że ani kolejek ani nic. Szybko i sprawnie. Całe badanie to może 2 minuty trwało i umawiaja tam na godziny a jak w DSK to nie wiem...Nam położna mówiła ,że szybciej i sprawniej na Sienkiewicza.

Natalunia- co robisz z Zuzią, że tak Ci śpi;-);-)? Mi Ola dzisiaj budziła się co 1,5 godzinki, wcześniej tak nie było...No i w ciągu dnia znowu nie śpi wogole, po 20 min może:-:)-:)-(Ona zmęczona i ja zmęczona i to chyba się nam udziela.Sił mi brakuje i na nerw już pada:zawstydzona/y:

Ewuśka- chyba uczyłaś się z moim mężem w podstawówce, bo mi coś mówił o Krasnoludkach , że jego koleżanka jest właścicielką:blink:, hehehe

Do góry