reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kasi wózek był dla mnie wzorem poszukiwań :tak: Bo jak wkleiła zdjęcia na BB listopadówek 2009 to tak mi się spodobał, że właśnie takiego chciałam. Ale moi rodzice kupowali wózek w prezencie dla Zuzi i to oni wybierali (ja tylko sugerowałam). Nie narzakm na Takko Jumper, ale to koło mnie rozbroiło. Na szczęście do piątku będę miała kółko z powrotem :-)

E-stera - ja jestem chętna na jakieś czerwone fajowe i jestem chętna na niebieskie :-)

reklama
witam was serdecznie. chcialabym do was dołączyć, trosze sie naczytałam, wystukałyscie az 1000 stron, gratuluje, fajnie ze sie wspieracie, pomagacie sobie nawzajem, Mam nadzieje ze długo z wami zostane. Kiedys wchodziłam często na BB, ale zrobiłam chyba z roczną przerwę, mam nadzieje ze tym razem was nie opuszczę heheh. buziaki pa

Natalunia..oj jak ja bym chciała żeby nam się w końcu udało..Czekamy na to co przyniesie nam los..
A teraz taka mała prywata..
Poza tym mam 26 lat ( rocznikowo ) i pracuję z dzieciakami w szkole..

Ola_PM powodzenia w staraniach.
A ja po 2 ciężkich dniach pracy mam chwilę dla siebie, no i dwa dni wolnego. Także coś za coś. Raz jest ciężej a raz lżej. Ale przynajmniej spędzam dużo czasu z Paulinką, pomimo że pracuję na pełnym etacie.

Ola witaj i powodzenia w starankach................tak to jest, jak czegos bardzo chcemy to tego nie mamy
Olis chrapie.......................cisza i spokoj.............nawet nie jestem glodna.....opijam sie woda z cytryna, bo trzeba 2 litry dziennie na tej diecie

reklama
Do góry